2010 júniusi babák (beszélgetés)
sziasztok Lányok)kitartás mkinek))
Hát nem egyszrű a dolga senkinek sem. Ennyiből rossz nekünk itt a végén, hogy végig látjuk, mennyit szenvednek az elején járók. De mondjuk annyiból meg jó, hogy látjuk mire számítsunk.
Ildi!Neked sincs mostmár sok hátra,remélem azért már egy kicsit megnyugodtál a tegnapi nap után!
Én is sokat gondolok rájuk,reméljük minden rendben!Vikóka is holnap talán már babázhat!De jó!!!
Sziasztok!
Eszti ne aggódj, apát mindenképp megvárja a manócska :)
Vikoka írt :
"Még egyben vagyunk, de holnap megpróbálják infúzióval megindítani. Remélem mindenki jól van, puszi, vigyázzatok magatokra"
Hű, megy a drukk érte is.
Cirmesitompika nem írt még, remélem túl vannak már a nehezén...
édesek vagytok!:DDD
remélem úgy lesz, nem is akarok ilyesmire gondolni sem... csak mégis beugrik..:DDD
Esztike!
Nagyon sajnállak, de kitartás! Ne is gondolj arra, hogy akkor jön a babó, mikor apa nincs itthon, mert akkor úgy lesz. Azon járjon az eszed, hogy mindenképp megvárja az apukáját. Reméljük nagyon hamar haza tér hozzád!
igen, az! nem is az hogy baja lesz, hanem hogy nem tudom elérni! kész vagyok tőle!:((( de majd lesz jobb...
Amúgy köszi csajok,hogy megnyugtattatok,olyan jó érzés.
Most visszaolvasok,mert el vagyok maradva a mai nappal. Puszi mindeninek.
Azt mondta a doki,hogy most nem kapok rá semmit,majd szülés elött vénásan antibiotikumot.
Nagyon cuki a babád,de jó neked,már túl vagy rajt,én nagyon félek.
Mindenképp még terhesség alatt kérj rá antibiotikumot, mert szülésnél gond lehet a babával, és akkor hosszabb kórházi tartózkodás lehet belőle. :(
Az egyik szobatársamnak volt ilyen...
Jaj szegény esztike!Mintha megérezted volna,ettől féltél délelött!Ne fordulj be,maradj itt!
Gondolom tűzoltó a párod Az enyém is Tudom milyen de hidd el vigyáz magára és hamar hazaér A babád meg ,meg kell hogy várja az apukáját Én se szeretek egyedül maradni mostanában :-(((((
jajj, csajok!! úgy bőgök... apát behívták, már el is ment...azt se tudja mikor jön...:(( ráadásul olyan helyre ahol a madár se jár.. se térerő, se semmi... megyek is, befordulok, meg beszélek Mazsival hogy ki ne jöjjön amíg ketten vagyunk..:(((
Ha a gyagyaság fájna én kiabálnék estyty-nek válaszolonék Erre a saját irományomra Na de se baj lesz ez még így se :)
Szia! Nekem is hasonló méreteim voltak a 36. héten a BDP 86 mm volt. Azt mondják ne aggódjak, legfeljebb nem lesz 4 kilós csak 3 kg-os. Szerintem nyugodj meg te is...
Amúgy a hízás engem se érdekel így is belefalok ebbe abba amibe nem kéne Ha én nagy leszek az nem baj csak a töpörödöttnek ne legyen baja
Hát a diétát azért rótták rám mert a terheléses cukornyüveken 10 lett az eredményem Így elvileg most cukros vagyok utána majd nem leszek Talán
Ha lehet erre adni akkor kb 2 héttel előrébb vagyok mint amit számolnak Ez lehet? A holnapi adataimmal is megnézem majd Mondjuk a nap poénja az volt nekem mikor apája azt mondta vigyük a cuccom is holnap hátha maradok :) Hát még nem szeretnék
Szijasztok! Juuuuj 2 babynk is van!
Szívböl gratulálok az anyukáknak!Sok sok tejcsit!!!!!!!!:D
Nemtudok most viszaolvasni majd késöbb.Eszem,és menem kell apának ebédet vinni.Jó rég nem vezettem,jó lesz.
Szép napot!!
attól nagy egy baba, hogy mennyit hízik az anyuka???? húú, bakker.... akkor az enyém azért óriásbébi! na de most már mindegy! már hova diétázzak két hetet?:DDD
Szerintem teljesen rendben vannak ezek a mért adatok. Ne hagyd magad bosszantani.
[link]
Hát egy pöttyet nagyocska Attól függ mihez képest Állítólag már akkor 2 kiló felett volt A diétámat mondták hogy figyeljek rá oda nehogy elszáljon a gyerek súlya Na de holnap majd kiderül mit is tesz vesz ez a lány odabent
szerintem sem kicsi, 34 hetes körülit ír a net... az simán belefér ha nem félidőben lettél terhes... kicsit később lesz... vagy meg nem lesz 3,8kg, csak 3-3,1... az meg tök jó szerintem!
ne idegeskedj!!
a streptot jó hogy megtudtátok, legalább kapsz rá valamit, a candida meg semmi, csak kapsz rá Canestent...
szóval nyugalom!:DDDD
nekem nem is vettek kenetet, szóval ha ilyenek lennének nem is tudnék róla! neked így jobb!
szia!
én is ma voltam dokinál, bpd 82. szerintem kicsi, de szerintem rosszul mért a doki. ha van kedved, időd, olvass vissza. én is nyavalyogtam pár sort...
a streptococcus eredményem még nincs meg.
nyami, túros rétes! jo étvágyat!
32 hét +4 nap:
bpd 84
abd 1 :87
az enyém se... NEked mekkor az utolsó amit tudsz???
Szia én holnap megyek Amit tudok hogy a candida gond nálam is fenn állt Canesten combit vetettek és elmúlt Szerintem nem pici Nézegettem ma a méreteket a neten és nagy a határ baba és baba között Kiváncsi leszek nekem mit mondanak Az enyém meg nem fog kiférni
jajj, szegény!! azért tarts ki!!! semmivel nem tudod felébreszteni???
További ajánlott fórumok: