2010 júniusi babák (beszélgetés)
- Mekkora sebességgel halad a fény?
- Azt nem tudom, de azt érzem, hogy minden reggel túl korán ér ide.
Hát ez az Emese nem semmi!
Lehet bogyóka már megvan?
Itt oké minden!
Eszünk,alszunk,vagyis csak Kori.
Már megeszi a napi 6 dl anyatejet!!!!
Drukkolok mindenkinek!!!!
most írt??? ez tiszta gyagya... hol fogok én tudni nektek 2 perces fájásoknál írni??? de szerencsés!!! irigykedek!!
de most akkor mi van?? annyira nyitva volt amikor megvizsgálták?? hány cmre??? jó hogy el nem hagyta bogyeszt!:DDD
na itt vagyok, közben ettünk is, mert majdnem éhen haltam....
meg jó sokat írtatok, de nem bírtam ki hogy ne olvassam vissza
engem is hívott Janette, 18kor, de nem hallottam, még ott voltunk...:((( úgyhogy üzent.... kész vagyok tőle!
Nekem egyébként semmi nem volt nagyon, az nst.t végig aludta, de nem foglalkotak vele, kb. kétszer megmozdult, és kész!
utána uh:
BPD 94mm OFD 116
THD 100mm
mást nagyon nem is mért, azt mondta nagy, kb. 3,5kg, ha bent marad akkor ugye 4kg kb. És a dokim nagyon nagyon nem szereti a császárt, de most teljesen úgy hangzott amit mondott, hogy apával megbeszéltük, hogy ha kimondhatná akkor azt mondaná, hogy szíve szerint 4kgtól minden nőt császározna, nem hagyná szenvedni.. mert kérdeztem, hogy : egy 4kg babát is meg lehet szülni, nem?? és akkor azt mondta, hogy meg meg, csak nem mindegy a szervezetünknek.. és lógatta a fejét, meg hogy majd meglátjuk!!! szóval meglátjuk csajok! most már még parázhatok a császáron is!
bár most egy kicsit megnyugodtam, hogy ukibabynek mértek súlyt, és ugyanakkora fejjel 3200g, szóval szerintem ijesztget ez a pasi engem... biztos hogy már ne egyek!!:DDDDDDDDD
ja , meg képzeljétek, még az arcán a zsírréteget is megmérte....3,6mm a pofizsírja...:DD azt mondta 5mm nél már elég nagy baba.. de azt mondta még a 2-3 hét alatt lehet akkora...
szóval vagy kibírjuk, vagy nem?! egyébként minden ok! lepény, víz... a feje jobb oldalon van lent, még nincs beilleszkedve.... szóval ennyi! egy kicsit megijedtem, de aztán elmúlt...
Egy nap, amikor anyunak valami dolga volt és nem volt otthon, apu egyedül vigyázott rám. Kb. 2 és fél éves lehettem és éppen egy kisebb balesetből lábadoztam. Egy ismerőstől kaptam egy kis teás készletet, afféle “gyógyulj meg” ajándékként és ez lett az egyik kedvenc játékom. Apu a nappaliban ült az esti hírekben elmerülve, amikor behoztam neki egy kis csészike “teát”, ami persze csak víz volt. Jónéhány kis csészike tea és rengeteg dícséret után aputól, hogy micsoda finom teát készítek, megjött anyu. Apu leültette a nappaliban és megváratta vele, amíg viszek neki egy kicsi csésze teát, mert “ez volt a világon a legaranyosabb dolog!” Anyu várt szépen türelmesen, és tényleg megjelentem kezemben az ici-pici csészike “teával” apunak, amit ő szépen le is hajtott.
Mire anyu megkérdezte (ahogy csak anyukák tudják megkérdezni… )
“Felmerült benned, hogy az egyetlen hely, ahol eléri a vizet, az a wc?”
Dinnyét küldjetek ide is :( Én még talán nem is láttam az idén De holnap megfigyelem mennyiért van Lassan megyek hátha apa is akr majd netezni egy ici picit
Vikokárol semmi hír?
32 óra :(
4kg 30 és 56 cm volt se érzéstelenités semmi :(((