2010 júniusi babák (beszélgetés)
helló lányok
épp szopizunk :) fhetta,gratulálunk :)
betétes témához:
a kórházba 2 cs tena supert vittem. 1,5-et ott elhasznaltam - en sokat vereztem bent, a maraékot itthon, de mar alig vartam, h kisebbre valthassak.most tena normalokat hasznalok hetfő óta, kva draga volt, eleg lett vlona normál betét, de erről tudtam, h van a gyogyszertárban és küldtem érte apát. kétszer jött ki belőlem hatalmas,finom,meleg,puha alvadt vér adag - olyan simogató érzés, mint amikor a méhlepény született -, 1x a kórházban, 1x már itthon, amúgy mostmár normál ill csökkenő menstrisen vérzek. Nna,remélem, hasznára válik vkinek ez a véres beszólás. :) Ja. engem is ugy varrtak,mint Janettet: méhszáj,hüvely,gát repedéseit, ebből 1 pont sajog csak, aranyerem hálistennek nem jött ki.:)
Mire ezt 1 kézzel bepötyögtem, Andris megkajált és itt gombázik rajtam.Úgy imádom!!!! :D
Jó reggelt mindenkinek :) Meglestem Pingin82 babáját Gyönyörü kis falat :)
Kint fúj a szél de most nem esik az eső , még....
Nekem dög unalom lesz ez a mai nap szerintem itt fogok ülni egész nap a gép előtt
apája szolgál anyóst meg nem lehet kiűzni a konyhából
De eljön még az énidőm mikor külön háztertás lesz :)
Már most nyügi vagyok mi lesz estig
A baba fürdetőt azt mondta a védő nő hogy amíg nincs gyerek nem írják fel Lehet azt receptnélkül is venni ?
Na meg a málnalevél tea Azt hol? Meg mitől érdemes inni?
Én a gyógyszertári fürdetőt fogom használni, J&J kizárva, a Babe is jónak tűnik, kaptunk termékmintát belőle, kipróbáltam, nagyon jó illata van, de egyenlőre maradunk a gyerekorvos által felírt illatmentes variációnál, így kizárható az allergia.
Reggel jött sms, de nagy "csalódásomra" nem babahír érkezett, csak a táppénzemet utalta az oep. Nem mintha nem örülnék neki, csak másra számítottam, mintha be lennék kicsit szűkülve, nem? :)
Sziasztok!
Gratula minden babázónak és sok tejcsit. Nekem 2 napja olyan fura hányingerem van, mint az elején volt meg a hasam is megy kicsit. Nem vészes, csak 3-4x megyek wc-re. Lehet a málnalevél teától? Mert hétfő óta iszom...
Szia!
Remélem bejön a megérzésed, mi egyenlőre csak reménykedni merünk egy picit, nem akarok még egyszer akkorát csalódni, mint hétfőn.... Danit vasárnap mindenképp hazahozzuk, megbeszéltük vele. :DDDD
Szia!
Gratulálok a kislegényhez, sok tejcit, gyors regenerálódást kívánok és persze, hogy legyen jó gyerek, hogy anyáékat hagyja pihenni is. :)
Gyönyörű szép kisfiú! Én is szeretnék holnap babázni!!! :)
Jó reggelt így fél 10 környékén! :)
Visszaolvasok
Évinek!
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
szép jó reggelt! Ez a genyó eső szakad!!!Nagyon unom már,még a fejem is fáj tompán,utoljára februárban fájt.Nem akarom...
Már 2 hete megszületett Kori,annyira gyorsan telik az idő.De miért????
Na megyek visszafekszek egy kicsit!
Cupp mindenkinek!!!!
Remélem én is!
Most is,mikor be kellett feküdnöm a kórházba,a szívem szakadt meg,hogy nincs velem.Nem volt Ő távol tőlem,mióta megszületett.
Valahogy kibírtuk,de annyit sírtam miatta.Most ha szülök,remélem csak 3 nap lesz!Nagyon bízok benne.
Barátnőm is megszült az éjjel,szegény teljesen kitágult,de a baba nem fért ki.Így császár lett a vége.Ez a legsz....,amikor már csak a kitolás van,és nem sikerül.De a lényeg,hogy Mindketten jól vannak!:):):):)
Sziasztok,jó reggelt.
Apa elmwnt dolgozni,nekem pedig nst 8-tól.
Az eső még mindíg esik megállás nélkül már nem is tudom hanyadik napja.Lassan én is sírva kelek föl.Szép napot mindenkinek,majd délután még benézek.Pusza mindenkinek.
Szia!
Dettó!
Meg úgy néz ki,még a fiam is megfázott..:(Így már egy ideje ébren vagyunk.
Pont ez hiányzott még szegénynek!:(:(:(:(
Jo éjt! Szép álmokat!
A holnapi programodat el ne felejtsd! ;)
Igaz, ma szar kedved volt, ezek szerint segített a shoppingolás :))
én is olyan vásárlos buzi lettem :) netről rendelgetek. minden reggel kopogtat a postás egy csomaggal :D komolyan :D
flowmetria-áramlás: köldökzsinor, ha jol tudom. nekem olyat nem csinált.
a nyúkálos nekem is fájt, de csak abban a pillanatban.
a vizsgálat előtt én is azt hittem, hogy már nincs sok hátra, de a doki azt mondta, hogy jelenlegi helyzetemben inkább a túlhordás fenyeget mint a koraszülés. ezért még nem raktam össze a korházi cuccokatés úgy gondoltam, hogy 29-e előtt tuti nem szülök.
csak ez a mai este fura... mintha lejjebb ment volna... nem tudom... max. hétvégén nekem is már illene bekészíteni a csomagot.
Jó Éjszakát mindenkinek, elmegyek aludni lassan...milyen élénk ez a gyerek...
Anduca, azt a gyerekorvos írja fel, a kezdő csomagban, ha Nálatok is így van...annyiszor megleptek már a helyi szokások.
Csajok tök jó volt a Lidl akciója:) Vettem babaőrt, plédet, bodyt, együttest, zoknit, de már volt amit csak nagyobb méretben, mert bodyja pl. 100 van:))) Úgy örülök nekik...elment a hiszti:)
Utána még mindig nem Nst-n voltam, hanem valami flow vizsgálaton...valamiféle áramlást jelent, gondolom valami véráramokat néztünk.
Fájt a nyúkálós vizsgálat, pedig még soha...nem tudom mitől.
A C:2100 mi is? A dokim azt mondta, bőven van hátra szülésig...:( Jobb is hogy nem életem bele magam abba 15.-be.
De Katka összepakolok holnap:)