2010 júniusi babák (beszélgetés)
Szia!
üdv otthon! :) Ha lesz időd, gyere mesélni, hogy vagytok, milyen volt a szülés, korház, babárol...
Sziasztok!
Tegnap hazajöttünk, a varratokat még nem szedték ki úgyhogy nehezen mozgok, de jól vagyunk. Majd rakok fel képet.
sztem is,a gyermekágyon már jól éreztem magam)))
most még "kiborít" némelyik viselkedése de ha már meg lesz Noel pont letojom lesz mivel foglalatoskodnom))))ez anno is így volt)))
Szia! Miért kell bemennetek a korházba?
Gondolok Rátok! Könnyű szülést! Aztán majd jelentkezz!
Sziasztok!
Nem igazán tudtam visszaolvasni,mert még rengeteg dolgom volt a hétvégén,de gratulálok minden újdonsült anyukának!
Holnap én is bevonulok a kórházba,remélem minél hamarabb meg lesz az én drága pici fiam és jöhetünk haza,mert nem szeretnék benn hetelni.
Vigyázzatok magatokra és a babákra!Remélem mire legközelebb jövök szépen gyarapszik majd a táblázatunk!
Puszi mindenkinek és kitartás!
Szia!
Hogy telt a napod?
Gáborka kajál rendesen? Rendben vagytok? Mikor mentek haza?
Koszi, aranyos vagy! :)
Nappal nem uvolt, csak ejjel... es mar kezdodik is az ejszakai muszak, ahogy hallom :) Megyek, es felmentem anyut, aki egy oraja strazsal ofelsege mellett :D
na lépek én is! még apázok amíg lehet...:DD
jó éjszakát!:D
de jó hogy jól vagytok!!:DDD
én sajnos nem tudok még ilyesmire válaszolni, de hátha olvas valaki aki már anyuka!:DDDD
de ne idegeskedj, biztos rendben van!! ha nem üvölt egész nap, akkor jól van!:DDD
Sziasztok Lanyok!
Nincs sok idom, csak bejelentkezek. Latom a tablazatban, hogy megszuletett Ildi kisfia, David is! Nagy-nagy gratula nekik es sok-sok tejcit!
Mi jol vagyunk, persze mindenen aggodok, nem vagyok biztos benne, hogy Rekanak van-e eleg tejci, vagy csak lusta a kisasszony, de etetesnel pillanatok alatt bealszik, en meg ebresztgethetem allandoan. Kakilni is csak max. napi 3-szor kakil pentek ota, nem tudom, hogy ez rossz-e. (Megjegyzem, ma pont merni akartam a sulyat meztelenul es az egyik adagot teljes egeszeben ram eresztette :DDD, szoval felavatott!) Mikorra kell visszanyerniuk a szuletesi sulyukat?
Egyebkent pedig nappal nagyon aluszekony, ellenben ejszaka szinte vegig ebrentart. Igy szokott ra az anyuek agyaban alvashoz.
:DDD
Janneteről nem tudunk semmit??? már úgy izgulok.. akarok neki írni smst, remélem nincs baj!
nekem is még 7kot jutott eszembe főzni... csináltam tejfölös krumplilevest, virslivel+szilvásgombócot főztem ki (mirelit:))... így holnap lesz apának kajája , meg nekem itthon...
Sunny, apa hazajött már az árvízvédelemről???? hogy bírtad a tegnap éjszakát anyóspajtásékkal???:DDDDD
Szia!
Akkor te tényleg elkaptad azt a vírust! :( Gyogyulj meg! Nem hiányzik ez már ide a végére! :(
én csak taknyos vagyok és köhögök, néha elmegy a hangom, de az semmi a tiédhez képest.