2010 júniusi babák (beszélgetés)
enyém még maradhat egy picit, átadom a szülés esélyt a célban állóknak:)
én már úgy várom a picúromat:) csak a szülést nem annyira, de hát nincs egyik a másik nélkül:)
Huh te jó ég, az elsővel mit össze nem szenvedtünk, a vége nálam depresszió lett...
Most kicsit okosabb próbálok lenni, de ettől függetlenül vacak érzés, hogy nincs tej, de ez van!
Szerintem jön a hideg szombaton és meghozza a babákat!
Amikor én bent feküdtem, rengeteg szülés volt egy-egy időjárás változásnál. Kitartás! :)
Ezek után én sem iszom tonikot.bár sosem volt a kedvencem.
Oszibaracknak meg teljesen igaza van.Én 3 hónapig tudzam szoptatni a lányom,azt is kínkeservvel.Aztán tápszer.Nagy és egészséges a lányom.Ez adottság kérdése is ,de persze minden tőlünk telhetőt meg kell tenni azért,hogy legyen tejcsi.de ha egyszer már nincs,akkor nincs.
Az első kettő gyerkőc is császáros volt?
A Férjem valami olyasmit olvasott, hogy császárosoknál azért nincs tej, mert a szervezet úgy érzi elvesztette az anya a magzatot.
Állítólag most kísérleteznek valami hormonnal, hogy a császárosok is tudjanak szoptatni...
Szia Pancs,
Nekem sincs elég tejem... :(
Én már kiegészítek. Az elsővel is így volt, akkor én is nagyon nagyon idegeskedtem, most kevésbé...
Azt csináltam, hogy a férjemmel kölcsönöztünk egy mérleget az egyik bölcsiből.
1 napot arra szántam, hogy megfigyeljem mi a helyzet tej ügyben.
Evés előtt rátettem a gyereket. Utána szopi, szopi után mérés, na persze 1 óra alatt is csak 10 ml, majd fejtem cirka 30 ml, majd jött a tápszer, abból még ivott 40 ml-t akkor kevés a tej, ez jó bizonyíték mindenkinek, aki nem érti ezt...
Próbálj sokat pihenni, és inni ez sokat segíthet a tejtermelésnek. Próbáld becsukni a füleid, mert kapsz majd hideget melege, amiért tápszerezel...
És gondolj arra mennyi gyerek felnőtt tápszeren!
Mi sem vagyunk rosszabb anyák a szoptatós anyáktól, csak nincs tejünk. :(
megértelek, kitöltötted az idődet, jár Neked egy jó kis szülés már:)))
nagyon nehéz kivárni a végét, pedig én kicsit már félek is, igaz, hogy összekészítettem a cuccaim, és levették végre a streptót, már én is kezdek startvonalra állni...pedig még hova...:)
meg ha már ennyit kibírtál, mindjárt szombat, vagy még előtte meglepiből megjön a gólya:)))
Szia Roni,
Nekem is ez gondom. :(
Nagyon vártam már ezt a napot.
Na de innentől tényleg,csak napok kérdése.Remélem!!!
Te egy tünemény vagy.
Azt hiszem igen.Itt van az én napom és még mindíg semmi.az emberek,pedig egyre elviselhetetlenebbek.
Na de szombaton remélem történik valami.
persze, én sem tudom berakni a papírjaimat, mikor még kórházba járok,
meg a fényképező elemek is lemerülnek, és mindig után kell tölteni
Szia!
Normális méretű a fejecskéje! 37.hét: 82-96ig? Akkor még az enyém is belefér, 36.héten volt 82. Nincs gond a babád súlyával sem! Tökéletes! Hiszen akkor már 3 kg-os babád van! :) Miért ijesztgetnek?! Nem tudnak pontosan mérni ezek a dokik, vagy nem jo minőségű az uh gép, vagy nagyon mozog a baba.
én kedden megyek uh-ra, kíváncsi vagyok, mekkora babucim van!