2010 júniusi babák (beszélgetés)
még nem mindegy minden azaz igen ez most olyan hülye érzés...
hm de jó akkor bizti unokázik...amúgy ezer éve nem láttam a gyerekeit
ki kell vinnem a kutyeszt, anyum vár, még visszajövök szerintem,
már nem tudunk mit csinálni, ki kell jönniük:) lesz, ami lesz...bent nem marad:)
Ha jön a baba akkor maradok csak azt nem szeretném ha esetleg 2 hétig ott kéne növeszteni a popsim Azt tudom itthon is De maj kiderül hogyan lesz
Eddig bejött hogy nem vittük a táskát Igaz Apának jó köre lesz ha haza kell érte jönni Durván 60 km-re van a korház
csodáltalak Titeket, hogy eddig sem féltetek! én gyáva vagyok:) de azt mondják, utána jön a minden mindegy...és ha te is félsz...mert te aztán már tudod, hogy mitől kell...:)
én is úgy gondolom, hogy muszáj lesz, de küldtem egyébként neki sms-t, hogy az esetleges éjszakás műszak miatt nem akarok rácsörögni, és megkértem nagyon szépen illedelmesen, hogy jelezzen ha menjek, de holnap felhívom, már csak azért is hogy ne idegeskedjek...csak olyan nem szivesen zavarom, tuti az unokája van meg, mert mondta hogy 11-e van kiírva, szerintem a fiának a felesége, mert az Évi nem, tudom te ismered őket
eddig nem féltem de most nagyon....
reméljük mindkét feled hazajön pár nap múlva:) én is mindig így megyek...ha a madaras te..kóba megyünk is megfagy bennem a vér:) csak a kórház látványa bőven elég:)
hááát holnap mindenképpen hívd őt fel sztem
ahhaaaaaa ez a remélem hazajöhetek még érzés....pedig csak az egyik felem jönne haza...
én mindig....ma kellett volna mennem, de valami nem jött össze, tegnap nem hallottam a telefont, mikor hívott a szülésznő, ma meg nem akartam felébreszteni, szerintem éjszaka dolgozott, azóta meg már nem hív, de most valószínű hogy megszületett az unokája, nem akarom zavarni...talán holnap felhívom, vagy nem is tudom, mit csináljak, mert Nst-re meg kéne mennem...
Eszti, örülök a hírednek:) Remélem Sunny is így jár majd, és annyit lesz otthon a férjetek/párotok, hogy már várjátok majd, hogy elmenjen dolgozni:)
én is néztem semmit nem tesz fel...én se szeretek arcot, de nem is fikázok senkit...kivéve ma ezeket, olyan mérges lettem...:( utána kicsit bántam, hogy lementem a szintjükre, de hírtelen kapott el a haragudás
:) valahol jogos:) de én is azt szeretem, legyen itthon, akkor jobb érzés csinálni amit én akarok...cseppet sem önző hozzáállás:))) de mit csináljak ha így van:)
hát ez elég szerény időtáv...két óra? ja persze...de hülye vagyok, ha két óránként szopizás van...ma elég hűvös van, esély is van rá:) nem tudom, hogy fogom venni ezt az akadályt, nagy alvós vagyok
Én is féltem a maitól Meg mindegyiktől Csütörtökön kell mennem Remélem hazajöhetek
Miért van furi érzésed?
olyan fura érzésem van Lányok ezzel a holnapi nst vizsgálattal kapcsolatban...félek is kicsit
Ancsikám, jó lenne aludni egy kicsit... nem jössz át holnap? :)))))))
egyenlőre azt sem tudom mikor fogom fürdetni Noelt,hogy lássa is...azt sem tudom kivel megyek szülni ha este kell menni(((
annyi mki mondta,hogy bevisz szívesen de én Apát szeretném...na mindegy nem nyavajgok majd csak lesz valahogy...
jajj de jó nektek)))))
nálunk Apa a szombat éjjel kivételével minden éjszaka dolgozik tök jó 6 éjszaka bent 1 itthon...
Na,végre!Már épp ideje volt,szegény Sunnynak is hasonlókat kívánok!
csajok!!! a nap híre!!!!! számomra legalábbis!!!!!!:DDDDD
visszavonták az árvízkészültséget apáéknak!!!!!!!!!!!! így csütörtökön kezdene 24-48ban újra!!! de már nem megy (vagy akkor utoljára) és utána szabi, szabi szabbbbiiiiiiiiii!!!!!!!!!! olyan szarul voltam egész nap, de olyan jól lettem!!!
olyan aranyos volt, egy hete nyígok neki, hogy egy picikét meg kellene törölgetni az ablakokat, vagy megcsinálom én.. .aludtunk egyet du., és elkezdte volna pont csinálni, kezében már a rongy, és az első ablak, első húzása előtt... csörgött a telcsije.... lecsapta a rongyot, és azt mondta, hogy akkor nyugisan híradót néz, meg este meccset, és ráér az ablak akár holnap s!:DDD
mennyi ment le a szüléssel? és mennyit híztál azóta?? látjátok mondtam én, én is tuti így leszek.. de akkor most a 90kg ból mennyi lesz?????100???????? éáááááááááá, akkor tuti felkötöm magam!:DDDDDD
tudom ismerős én anno még varrónőt is kerestem hogy tényleg jól álljanak rajtam a rucik...
Húú!Én is elolvastam a hozzászólásokat picianya cikkéhez!Nagyon felhúztam magam rajta!Nem bírtam ki,hogy ne picsázzam le őket!De a büdös bunkója arcot nem tesz fel!
az a baj, ogy a rozsdás szöget is megenném. eddig nem is érdekelt annyira, de vásárolni akartam ruhákat az új méretemben és sajnos az a stílus, amit eddig hordtam egyszerűen nem létezik ebben a méretben.
a bném is hízott szopi közben de csak 2 hónapig most vékonyabb mint a terhessége elött a babája meg fél éves)))
én meg az elejétől fogytam és hamar visszament örültem is))utána meg nem figyeltem aztán a lányom 2 szülinapja után zsupsz vissza 10 kiló(((
az enyém nem összeér, hanem már kezd összenőni! a térdig érő szoknyám alatt szabályszerűen kidörzsölődik séta közben. nagyon szar!!! és hízok!!!
hú, a laktoherbet imádni fogod! jön majd a nagy barna maci mindennap!!!
fruzsi, nekem is néha görcsöl a hasam, de ha nem estére iszod meg egyszerre, akkor jobb!!!
mondjuk már biztos hozzá szoktam, mert már úgyse rossz, csak az elején volt az! pedig már most erősebbre csinálom, és kb. 1-2 óra mire eszembe jut hogy ázik!:DDD
További ajánlott fórumok: