2010 júniusi babák (beszélgetés)
jaj de jó gratulálok!
MAjd ha lesz egy kis időd írj, hogy milyen volt a Bajcsy, milyenek voltak a dokik, na és persze a szülést.Az elejét már tudjuk és szorítottunk is neked!
most akkor biztire felkészüéhetsz hogy akkor lesz a nagy nap
nem is tudom milyen lehet tudni ilyen pontosan
azért irigyellek egy picit mert babázni fogsz :)
juuuuuuj :)
Téged se, Téged se!!!:DD írok kör smst, akinek a száma megvan!:DDDDDDDDDD
hát most már nincs mit tenni..:DDD jónak kell lennie...
szerintetek így hogy vasárnapra behívott már nem fog várni, ugye?!!! aznap csinál akármit is...
Sziiasztok!
Elnézést a késlekedésért. Tehátt 2010. június 14 én (a kiírt napon) megszületett Sz. Anna Dóra. (Szülés előtt úgy 3-4 óürával meggondoltuk magunkat és mégse Dóra Anna lett :) ) 3350grammal és 50 cm-el. A későbbiekben leírom a szülés részletes történetétt, de most még el vagyunk havazva a kisasszonnyal.
Sziasztok lányok!
Ma szerencsére minden rendben volt nst-n. Kérdezte a doki, hogy fejben elengedtem-e már a babát és lélekben fel vagyok-e készülve a szülésre. Mert azt mondta, hogy akkor fog jönni a baba. Jövő szerdán megyek legközelebb nst-re, ha addig semmi nem történik.
Évi!Kíváncsi vagyok , hogy itt a sor végén ki mikor szül majd. Nekem néha még mindig olyan távolinak tűnik.
Sziasztok!
Gratulálok az új babáknak, sok tejcit és jó egészséget.
Még mindig nem történt bennem semmi, és ma rákérdeztem a nagy vizitnél, hogy ennyi cécó után mi lenne ha eleve úgy gondolkoznánk, hogy császár. A fiamat is úgy szültem, és most ne ítéljetek el, de szerintem a császárnál is meg lehet a harmónia anya és baba között...Inkább a műtét mint ez az idegtépő várakozás, nyitott méhszáj és olyan nyilallások, hogy bele őrülök. Éjjel is vagy 6-or arra ébredtem, hogy mindenembe belenyilall, de csak egyet egyet és nem történik SEMMI!
Ennek a kérdésemnek az lett az eredménye, hogy jövő héten kivizsgálnak, EKG, vérvétel stb., beszél velem az altató orvos és megyek bemutatásra az igazgató helyetteshez. Tehát, ha ő kimondja az áment jövő héten tuti babázom.
Annyira szeretnék már túl lenni ezen. Látni hogy minden rendben. Idegtépő a kórházban is, szerettem volna az utolsó napokat kihasználni otthon...
:DDD hát igen, elméletileg be... de ez a köldökzsinór téma se tetszik annyira... már most lehet hogy jobban szeretném a császárt, pedig nagyon nagyon nem akartam...
de annyira furcsa, teljesen a hatása alatt vagyok.. oké, hogy tudtam hogy akkora vagyok kiírva, de így hallani, meg belegondolni, hogy már csak holnap leszek itthon.... huhhh...
Jaj, de izgi!! :))) Szorítok, hogy minden simán menjen! Addig még befordulhatna a babád és nem is biztos, hogy 4 kg-os.
De joooo! :))) Mindjárt babázol! :)))
gratulálok Szilvinek és Timcsinek!!!.:DDDD
külön köszönet Timcsinek hogy eszébe jutottam...:DDD de én tényleg nem hiszem hogy 2900g os baba lenne bennem...:DDDD de aranyos hogy gondolt rám, hogy beszéltük a 100BPD-t... hát neki tényleg jó benézték.. én úgy érzem nekem nem, alig bírta megmérni, 10p minden szögből próbálta, hogy tuti legyen...
na megjöttünk... szóval.. .az van, hogy vasárnap 7kor reggel jelenés a kórházban cumóval együtt.
nst-n minden oké volt, méhszájat nézett, szúk egy ujjnyira vagyok csak nyitva...:(( baba fent van...
utána uh... 100mm a feje, 102-104 körül a mellkasa... az arcocskáján a zsír réteg 6,5mm, állítólag 5mm nél már 4kg szokott lenni... köldökzsinór egyszer a nyakán, ami nem lenne gond, de azt mondta a doki, hogy nem mindegy hogy 3 kg gyerekkel 10 perc a kitolási fázis, és addig van a nyakán feszülve, vagy 4kg nál 40 percig... aztán a feje nincs befordulva a szülőcsatornában, egyenes magas fekvésben van, ez azt jelenti hogy a háta van a hasfalamnak feszülve, és ilyenkor már oldalt kellene hogy legyen... szóval ennyi érvet felsorolt... 3* rákérdeztünk, hogy akkor császár lesz??? azt mondta nem jelenti ki, vasárnap ugyanezeket megnézi, bár nem hiszi hogy változna, és akkor... és ennyit mondott!! szóval szerintem tutkó császár, amivel már talán meg is barátkoztam, csak tényleg kimondta volna, nem akarom, hogy lebeszélje magát, mégis megindítsa, és utána császározzon... szóval csajok!!! vasárnap babázok!!!:DDDDDDDDDDDD el se hiszem!!! holnap után!!! olyan furi így tudni biztosan!!!!
Hello!
Látom van új baba! Nagyon gratulálok Timcsinek!Jó babázást,sok sok tejcsit!
Sziasztok!
Szuper! :) Gratulálok!! :) Sok boldogságot, egészséget...!