2010 júniusi babák (beszélgetés)
Nemtudom sajnos.Itt a hivatalban is ülnek a papírokon.Apa céget váltott,és új munkaválalási számot kap.Ez kell az esküvőhüz,és az új kórházi tajkártyához is.Erre várunk.
De szerencsére igy is fizetve van a biztosítása,csak nincs tajkártya még.Remélem nemlesz baj.Mi meg Regivel az Ő biztositása alatt vagyunk.
Gondolom te is türelmetlen vagy már!
Nálam sincs semmi jel!
Mikor lesznek már meg a papírjaitok?
Huu akkor betöltöm az oldalakat,és otthon elolvasgatom öket.Nemnagyon megy ez itt nekem az irodánál,mert 35fok van.Eléggé nyügös vagyok.
Nállam semmi jele,hogy Regina kiakarna bújni.Pedig már apával nagyon türelmetlenek lettünk.Igaz a papírjaink még nincsenek meg,de már lesz..om.
Remélem mindenki jólvan!
Szia Cicu!
érdemes visszaolvasni ;) új babákkal gyarapodtunk :)
ó az nem jó,nekem Lara elinzézte a cicim :)
igy Noelnek csak cupporásznia kell,huu néha olyan erösen sziv,hogy elmehetne PORSZIVONAK :))))
veled azért csak valami történik... legalább ezek a joslo fájásaid vannak...
hívott az anyukám is, de nem azért, hogy megkérdezze, hogy vagyok és egészben vagyok-e :) milyen rendes :) csak azért hívott, mert akart hozni almáspitét :)) el is hozta, fincsi! jo fahéjas! állítolag az is segít valamit, bár anyukám nem készakarva fahéjazta meg ... majdnem minden este tejbe beleszorok ilyen fahéjas pelyheket... na de hogy rajtam és az anyás rák jegyű kiscsajomon mi segít... :))
holnap doki... kíváncsi vagyok!
Hm akkor én jó vagyok mert rák vok ?? :)
ember skorpió gyerekek IKREK mind 2
Én úgy kívántam, ha kislány lesz, rák legyen, ha kisfiú ikrek. De ha összehasonlítom a párom unokaöccsét a legjobb barátommal, akkor magasan a barátom nyer, és ő rák. Érzékeny, az igaz, de a jelleme, a családszeretet és egyéb tulajdonságai magasan verik a másik fiút:))) Na meg nem csak ezen múlik...olyan aktív életet élünk amúgy is, egy átjáróház a házunk, hogy sztem vagány lesz a kukacosom, így is:)))
Egyébként mi a párommal csak ilyen érzékenykéket kapunk, kutyeszkánk skorpió, anyum skorpió, két legjobb barátom skorpió, rák, még a cicusunk is rák jegyű....úgy látszik ilyenekkel van dolgunk az életben, ha tetszik ha nem....én az elefánt a porcelánboltban természetemmel....van mit tanulnom mások érzékenyéségről...
akkor ez egy császáros nap... Vénusznak is nagy gratuláció!!!!
Én az elejétől fogva bimbóvédővel tudok csak szoptatni, próbáltam már nélküle is, de úgy csak szerencsétlenkedünk. Szerintem semmi gond ezzel, csak kicsit körülményes mindig kifőzögetni.