2010 júniusi babák (beszélgetés)
Nálunk is ez van általában :-))) Éjszakai Babák :-)) Majd jól bírják a diszkóban :-))
Az a baj, ha nem hagyod aludni, túlpöröghet, és a nappalotok is pokollá válik az üvöltéstől.. :-((((
Próbálj beszélni hozzá, mikor fenn van, játsszál vele, mondókázz neki, stb. Mutass néhány új dolgot, de ne túl sokat a túlpörgés miatt. Ha már nagyokat ásít, akkor hagyd aludni inkább...
Az én Babóm 2 hetet feküdt az intenzíven, ahol 3 óránkét szó szerint bele tuszkolták a kaját. Ha nem akarta megenni, akkor ledugtak egy csövet az orrán (szonda),és ott öntötték be neki a tejet.
Mikor hazajöttünk, nekem is azt mondták, hogy 3 óránként kell etetnem. Ez nem igazán akart összejönni. Nem akart felébredni, napokig sírtam a szobájában, hogy miért nem eszik, miért nem ébred fel, aztán megbeszéltem a védőnővel, hogy álljunk át 4 óránkénti evésre, mert ezt nem bírjuk. Alvás közben nem bírom etetni, ki sem nyitja a száját.
Három hetesen ő is 4 óránként ehetett végre, és tökéletesen bejött ez nekünk. Arra kell vigyázni, hogy amíg ilyen pici, a 4 óránkénti evést azért tartsátok be, mert a vércukor szintje nagyon leeshet, ami veszélyes egy ilyen pindurka babánál.
De nem lesz ez mindig így. Lesznek rosszabb és jobb napok....lesz, hogy másfél óránként akar majd enni :-)))))
és az normális?én eddig azt hittem,hogy 3 óránként,aztán majd 4 hónaposan kell 4 ,stb.
olyan jó babám van,vajon marad ez a nyugodtsága?
Szia!
júni 19-én született.most evett,azért reagáltam ilyen későn...:)
Picianya! Milyen volt az éjszakátok,az oltás miatt?
Volt láz?
Szia!
Kipróbáltátok már az espumisant?
Szia! Megvan a baba? Mikor született???
Gratulálok!
Nem gáz,ha 4 óránként eszik,ha éhes úgyis felkel.
Sziasztok!
Én már azt sem tudom, mit egyek, hogy babónak jó legyen... A zöldségek-gyümölcsök nagy részét ne, fűszereset, zsírosat ne, sok tejterméket ne...
Legutóbb pedig azt olvastam, hogy a lisztes és cukros ételektől is fájhat a hasa. Szóval már tényleg nem tudom...
Sziasztok!
Úgy látszik a babák kollektíve nem aludtak tegnap:)
Mi is éjszakáztunk, hajnaloztunk...
Ha popsiban méred abból 0,5 fokot le kell vonni.
A barátnőmnek azt tanácsolták- Ő Belgiumban él-, hogy naponta 3x mérje meg, és írja fel pár napig mennyi a hője a babának, mert ha oltást kap utána nem mindegy, hoyg mennyire megy fel, mert nem minden babának egyforma a testhőmérséklete.
Naki 2 lánya van, és az egyiknek 36 körüli volt, a másiknak 37, na nála a 38fok még nem volt nagy láz, de a másiknál igen.
köszi
ki kéne próbálni
Meg persze az sem mindegy mit eszem,mert hiába tudok neki kevés tejet adni,akkor is átmegy minden...gomba,tejföl,uborka,káposzta,fűszeres dolgok,szalámi,ezeket nem eszem...aztán csodálkoznak,ha fogyok :))
Pedig de megennék most egy jó szaftos csipős,fűszeres sült kolbászt,a francba :DDDD
Asszem, Esztinek mien van. Már én is nézegettem, mert állandóan ázunk, fejni meg én sem tok igazán. :)
Hát nem tudtam!Az espumisan nem???
Eddig még ilyen nem volt nála,pedig nem most kapta először az infacolt.