2010 júniusi babák (beszélgetés)
de nagy a Milán rugitesója:))) Nekem hat hétre jött meg, úgyhogy a főnyeremény az enyém:) Ill. holnap lesz hat hetes a Milán....úúúúrsiten hat hete még itt nyavalyogtam, hogy nem szülök:) Akkor olvastál rám:))))
Ja, anyósom unatkozik. Mi meg veszekszünk rajta, úgyhogy mi nem...:(((
Nálunk is az van, ők voltak a kb. harmadik látogatók, a többiek még ezután jönnek, tudják is...miért gondolják, hogy állandóan velük akarok foglalkozni. Nekem még egy hónapban is sok egyszer. Az a tipus, aki mosolyogva szurkál, mikor a Pasi nem hallja...imádom az ilyet. Ő meg néha nem is érti min akadok ki.
Egyébként meg lett volna lehetősége a bő 12 év alatt gyereket nevelni, amíg foglalkozott a sajátjával.
Sziasztok!
Micsoda mázlista vagyok (eddig), Dávid szombaton múlt 9 hetes, de a mensi még nem jelentkezett. Remélem nem is fog még egy darabig...
Hű, csajok micsoda anyósok vannak! Erőt, türelmet kívánok hozzájuk! Szavam nem lehet, az enyém eddig 4x látta Dávidot, ebből 1x a kórházban, 1x meg mi voltunk otthon. Igaz egyetlenegy babaruhát sem kapott tőle/tőlük egyik gyerekünk sem,de üdítő ez a távolság (70 km). :)
Én sem látok semmi kivetnivalót, ha anyuka megszoptatja a babát, ha az éhes. Sok tuskó ember elvárná, hogy éheztessük ezeket a piciket, de egy pisszenést se halljanak ám tőlük... Ne nézzen oda, akit zavar, bár szerintem nem is látszik semmi a ciciből, pláne, ha pelussal le is takarom...kivéve, ha direkt bámulják megfelelő szögből, míg cicire rakja az ember, de azért meg megdolgozik, ha botránkozni akar egészségére váljon :)
Vikoka nagyon rendes volt tőled, biztos nagyon jólesett annak az anyukának a hozzáállásod, borzasztó lehetett neki. Ráadásul egy nővértől ilyet...érthetetlen.
A postással már mi is jártunk így, párszor jól le kellet b...-ni, azóta csenget. Megszokta, hogy dolgozunk és mi a fenének csöngetett volna be...nehogy már letörjön az ujja...
A szomszédod jele meg biztos fatönk volt már az oviban is...költözzön, ha nem bírja. Ő biztos nem sírt soha babakorában, egy álomgyerek volt... Csak sajnálni tudom a gyerekét ha van/lesz neki... mit csinál vele? beragasztja a száját, mert nem bírja a sírást??? Vagy rosszabb???Ááááá
minden du tiszta dili a csajom
mint már írtam szerintem kevés a tejci
hát 2 után csináltam neki tápit 80 milit megevett és kidőlt
szerintem éhes volt minden nap és azért nem kart alukálni
Igaz a kezembe csicsikált csk akkor kellt fel ha le raktam
na most mit tegyek Adjak neki tápit vagy ne?
Doki azt mondta nem baj ha kevés a tejci majd következő evésre többet szív
teljesen tanácstalan vagyok
Azt hiszem most meg felkelt megin
Nem tudom eldönteni miért nem akar aludni
haligali
megint nagylány lettem. hát jó, csak a tejcsikém legyen rendben. :) kipróbáltam egy tampont (kb.10 éve azt használok), érdekes egyelőre... :P :) akiknek megjött szülés óta, mit használtok? betét v tampi? :)
Ma lesz az első olyan napom amikor teljesen egyedüdül vagyok
se anyos se apa
Apa azért hiányzik
Nem, evés előtt. fél 2 körül ébredek, kivonulok, elintézem és 2-3 körül ébred a csaj, persze már üvegben a tejci és kiissza, utána cicin alszik el. talán szívogat, de lehet csak cumizik.
Nappal is előtte fejek, hogy beinduljon, de így se szív max 50-et, utána kevés jön ,de akkor se szív többet, ha nem gyomrozom magam előtte. Meg akkor csak lötyi jön, nem a laktató sűrű tejcsi.
sziasztok
jó reggelt
én is akarok tejcsit elrakni de nekem nem marad :((((((((((
Hát vikoka ügyes emberek vesznek körül
a szomszédodnak mond meg költözzön barlangba
cirmesitompika: evés után fejed fejed azt a sok tejcit?
Sziasztok!
Tegnap este jöttünk haza,de már nem volt erőm írni.Szombaton délelőtt nem volt valami jó idő,de aztán...majdnem hazajöttem,mert ki akarom nyírni a szomszédot,utána a postást.A szomszédot azért mert szombat hajnalban ledübörög,és leordít a teraszról,hogy ő már ku.vára unja a gyereksírást,az Uram úgy fogott le,hogy fel ne menjek szétverni a pofáját...basszus,ezt a marhát!!!Főleg,hogy a gyerek nem sír sokat,csak ha éhes,vagy baj van.
A postást meg azért mert elvileg jött valami csomagom pénteken,na már most itthon voltam,nem csöngetett,nem kopogott,csak gondolom lusta volt felhozni,ezért én rohangáljak a postára....
Amúgy a hétvége jó volt,szombaton sétáltunk,elaludt a Baba,mi meg beszélgettünk,sütögettünk a teraszon,néztük a naplementét stb.,éjfélig bírtam,mert már majdnem megfagytam :))
Vasárnap is sokat sétáltunk,már korán reggel kivittem a Picurt a friss balatoni levegőre,olyan jót aludt,én meg nézegettem.Apa dolgozott :(
Mire elindultunk nagyon fáradt voltam,de még bementem vásárolni a boltba.
El kellene indulnom a postára...jaj...de biztos elmondom,hogy a postás bacott csöngetni!Bocsi,hogy idezúdítottam a dolgokat...
Szép napot mindenkinek!!!
Jó reggelt!
Sunny: Én se mennék fel hozzá egy arabig, főleg nem apa nélkül.
Janette:kitartás!!
Mi is szoktunk autóban cicizni, és apa mindig sdzól, ha gödör jön, nehogy egy bimbivel kevesebbel büszkélkedhessek. De muszáj néha befogni a pici száját:-)
Már tök rutinosan fejem a tejcsit. 120-at is sikerül éjszaka. Nappal meg hol így, hol úgy, de Tami szépen burkolja a 100-akat cici+lefejt+fagyasztott kombinációval. Már hurkás a combija, karja és 4 kg felett járunk.
Sziasztok lányok!
Néhány napja megint úgy tűnik fájdogál a baby hasa. Nem tudom, mitől semmi olyat nem eszem és csak este felé és csak 1 etetés után. De ha beülünk a kocsiba, semmi baj, Milyen hasfájás az ilyen?