Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 júniusi babák fórum

2010 júniusi babák (beszélgetés)

32484. rena8484
2010. aug. 9. 15:38
azt hiszem nem az éség a baja a dilinek mert most is ugyan azt csináljaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
32483. 000Évi000 (válaszként erre: 32481. - Myster)
2010. aug. 9. 15:36

de nagy a Milán rugitesója:))) Nekem hat hétre jött meg, úgyhogy a főnyeremény az enyém:) Ill. holnap lesz hat hetes a Milán....úúúúrsiten hat hete még itt nyavalyogtam, hogy nem szülök:) Akkor olvastál rám:))))

Ja, anyósom unatkozik. Mi meg veszekszünk rajta, úgyhogy mi nem...:(((

32482. 000Évi000 (válaszként erre: 32476. - Estyty)
2010. aug. 9. 15:33

Nálunk is az van, ők voltak a kb. harmadik látogatók, a többiek még ezután jönnek, tudják is...miért gondolják, hogy állandóan velük akarok foglalkozni. Nekem még egy hónapban is sok egyszer. Az a tipus, aki mosolyogva szurkál, mikor a Pasi nem hallja...imádom az ilyet. Ő meg néha nem is érti min akadok ki.

Egyébként meg lett volna lehetősége a bő 12 év alatt gyereket nevelni, amíg foglalkozott a sajátjával.

32481. myster (válaszként erre: 32478. - Ikocsis78)
2010. aug. 9. 15:33
szerdán leszünk 11 hetesek... :)
32480. 000Évi000 (válaszként erre: 32477. - Rena8484)
2010. aug. 9. 15:30
valami van a levegőben, Milán tök jól alszik éjjel, de nem lehet vele bírni nappal...tegnap már délután autókázni kellett vinnünk, hogy aludjon legalább valamit. Este meg babakocsizni. DE legalább már nem ordít benne, végigaludta az utat, egy másfél órát, és vigyorogva ébredt fel. Tegnap kacagott először, olyan édi volt, azt hittem megzabálom:)
32479. ikocsis78
2010. aug. 9. 15:18
ébredezik a kis evőgépem, leléptem :)
32478. ikocsis78
2010. aug. 9. 15:17

Sziasztok!

Micsoda mázlista vagyok (eddig), Dávid szombaton múlt 9 hetes, de a mensi még nem jelentkezett. Remélem nem is fog még egy darabig...

Hű, csajok micsoda anyósok vannak! Erőt, türelmet kívánok hozzájuk! Szavam nem lehet, az enyém eddig 4x látta Dávidot, ebből 1x a kórházban, 1x meg mi voltunk otthon. Igaz egyetlenegy babaruhát sem kapott tőle/tőlük egyik gyerekünk sem,de üdítő ez a távolság (70 km). :)

Én sem látok semmi kivetnivalót, ha anyuka megszoptatja a babát, ha az éhes. Sok tuskó ember elvárná, hogy éheztessük ezeket a piciket, de egy pisszenést se halljanak ám tőlük... Ne nézzen oda, akit zavar, bár szerintem nem is látszik semmi a ciciből, pláne, ha pelussal le is takarom...kivéve, ha direkt bámulják megfelelő szögből, míg cicire rakja az ember, de azért meg megdolgozik, ha botránkozni akar egészségére váljon :)

Vikoka nagyon rendes volt tőled, biztos nagyon jólesett annak az anyukának a hozzáállásod, borzasztó lehetett neki. Ráadásul egy nővértől ilyet...érthetetlen.

A postással már mi is jártunk így, párszor jól le kellet b...-ni, azóta csenget. Megszokta, hogy dolgozunk és mi a fenének csöngetett volna be...nehogy már letörjön az ujja...

A szomszédod jele meg biztos fatönk volt már az oviban is...költözzön, ha nem bírja. Ő biztos nem sírt soha babakorában, egy álomgyerek volt... Csak sajnálni tudom a gyerekét ha van/lesz neki... mit csinál vele? beragasztja a száját, mert nem bírja a sírást??? Vagy rosszabb???Ááááá

32477. rena8484
2010. aug. 9. 15:11

minden du tiszta dili a csajom

mint már írtam szerintem kevés a tejci

hát 2 után csináltam neki tápit 80 milit megevett és kidőlt

szerintem éhes volt minden nap és azért nem kart alukálni

Igaz a kezembe csicsikált csk akkor kellt fel ha le raktam

na most mit tegyek Adjak neki tápit vagy ne?

Doki azt mondta nem baj ha kevés a tejci majd következő evésre többet szív

teljesen tanácstalan vagyok

Azt hiszem most meg felkelt megin

Nem tudom eldönteni miért nem akar aludni

32476. estyty (válaszként erre: 32472. - 000Évi000)
2010. aug. 9. 13:46
dettó! már múlt héten két naponta jönni akartak.. mindig volt valami.. ma már nem ússzuk meg, de reggeltől gyomorgörcsöm van, hogy akkor óhajtanak jönni, amikor éppen már mennénk le sétálni 4-5 körül, és akkor megint sértődés lesz, hogy midennap találunk ki valamit!:(((( kééééééész vok!!!:(( miért nem hagynak bééékén????
32475. myster (válaszként erre: 32472. - 000Évi000)
2010. aug. 9. 13:40
jaj ne. unatkozik??????
32474. myster (válaszként erre: 32473. - 000Évi000)
2010. aug. 9. 13:39
:) úgy szejetlek!!! :)
32473. 000Évi000 (válaszként erre: 32471. - Myster)
2010. aug. 9. 13:36
Üdv a klubban varázslónő, én mindig tampont használok, de most betétet. De csak azért mert nem volt egyértelmű számomra, hogy véget ért-e a gyerekágyi vérzés.
32472. 000Évi000
2010. aug. 9. 13:35
Sunny, ez az anyós téma csak gyűrűzik Nálunk, egyre tovább. Most már nem elég, az eddigi műsora, jönni akar állandóan, nincs elég bajom. Eddig kibírta az évi négy alkalmat, most voltak itt négy napja, de ő már jön...Mi meg jól összevesztünk rajta. Ha másra nem is, de legalább arra jó, hogy legyen min vitatkozni. Miééééért nem hagy minket békén?
32471. myster
2010. aug. 9. 13:30

haligali

megint nagylány lettem. hát jó, csak a tejcsikém legyen rendben. :) kipróbáltam egy tampont (kb.10 éve azt használok), érdekes egyelőre... :P :) akiknek megjött szülés óta, mit használtok? betét v tampi? :)

32470. 000Évi000 (válaszként erre: 32463. - Vikoka18)
2010. aug. 9. 13:28
De kedves:) Biztos nagyon sokat jelentett akkor neki, hogy volt ott egy "ember" is.
32469. 000Évi000 (válaszként erre: 32458. - Szjudit86)
2010. aug. 9. 13:26
én is nagyon egyetértek ezzel elméletben, így is kell, de én nem bírom ha az emberek úgy néznek, meg beszólnak Nekem, mert hülye vagyok:)
32468. 000Évi000 (válaszként erre: 32444. - Janette71)
2010. aug. 9. 13:25
Néha Nekem is ilyen, anyumnak meghosszabbították a munkaidejét, a fiúk meg folytatják lent a munkákat. Itt dolgoznak alattam, de mikor könyékig festékesek, nem tudok leordítani, hogy pl-egyik nap is-úszunk a fosiban, a pelenkázó, én, a Milán. Fél kezemben a fosis kölyök, fél kézzel meg fürdővizet csinálni neki, vicces nap volt amúgy is. Szóval megértelek. Én most néha mikor ilyen van, úgy jövök ide, hogy egy nagy párnán szopiztatom, és akkor a tartó kezem elszabadul. Mert a másikkal fognom kell a cicit az orra elől, hogy kapjon levegőt.
32467. 000Évi000 (válaszként erre: 32442. - Rena8484)
2010. aug. 9. 13:22
én fordítva vagyok:) már nem tudtam miben kimenni, de szerencsére a decatlon másképp méretez, és tudtam venni néhány L-es trikót, pólót, de már nagyon gázul tudtam kinézni. Most kezdett el legalább egy picit lemenni a hasam, meg már nem lóg a seb alá, hanem felemelkedett. Remélem folytatódik a tendencia.
32466. rena8484
2010. aug. 9. 12:50

Ma lesz az első olyan napom amikor teljesen egyedüdül vagyok

se anyos se apa

Apa azért hiányzik

32465. cirmesitompika (válaszként erre: 32464. - Rena8484)
2010. aug. 9. 11:13

Nem, evés előtt. fél 2 körül ébredek, kivonulok, elintézem és 2-3 körül ébred a csaj, persze már üvegben a tejci és kiissza, utána cicin alszik el. talán szívogat, de lehet csak cumizik.

Nappal is előtte fejek, hogy beinduljon, de így se szív max 50-et, utána kevés jön ,de akkor se szív többet, ha nem gyomrozom magam előtte. Meg akkor csak lötyi jön, nem a laktató sűrű tejcsi.

32464. rena8484
2010. aug. 9. 10:21

sziasztok

jó reggelt

én is akarok tejcsit elrakni de nekem nem marad :((((((((((

Hát vikoka ügyes emberek vesznek körül

a szomszédodnak mond meg költözzön barlangba

cirmesitompika: evés után fejed fejed azt a sok tejcit?

32463. Vikoka18
2010. aug. 9. 09:41
El akartam mesélni,hogy egyszer a kórházban! szóltak egy kismamának/várta a férjét a trauma műtő előtt/,hogy húzzon el innen máshová,mutogassa ott amit akar/ezt egy nővér mondta neki/,rászóltam a nővérre,és bekísértem a kismamát az öltözőnkbe,hogy ott nyugodtan szoptathat.Szegény annyira sírt,alig lehetett megnyugtatni...annyira sajnáltam,hogy így megalázták a folyosó kellős közepén,pedig csak egy kis embert akart megetetni,jaj most is pityergek ha eszembe jut,olyan keservesen sírt szegény...nem is tudom mintha felháborító lenne,közben meg mindenhol azt hallod,hogy fontos a szoptatás,ezt az emberek tolerálják,ja persze a nagy francokat,engem még akkor is úgy bámulnak,mint gyilkosra,vagy nem is tudom,amikor cumisüvegből etetem a Picit az utcán...
32462. Vikoka18
2010. aug. 9. 09:33

Sziasztok!

Tegnap este jöttünk haza,de már nem volt erőm írni.Szombaton délelőtt nem volt valami jó idő,de aztán...majdnem hazajöttem,mert ki akarom nyírni a szomszédot,utána a postást.A szomszédot azért mert szombat hajnalban ledübörög,és leordít a teraszról,hogy ő már ku.vára unja a gyereksírást,az Uram úgy fogott le,hogy fel ne menjek szétverni a pofáját...basszus,ezt a marhát!!!Főleg,hogy a gyerek nem sír sokat,csak ha éhes,vagy baj van.

A postást meg azért mert elvileg jött valami csomagom pénteken,na már most itthon voltam,nem csöngetett,nem kopogott,csak gondolom lusta volt felhozni,ezért én rohangáljak a postára....

Amúgy a hétvége jó volt,szombaton sétáltunk,elaludt a Baba,mi meg beszélgettünk,sütögettünk a teraszon,néztük a naplementét stb.,éjfélig bírtam,mert már majdnem megfagytam :))

Vasárnap is sokat sétáltunk,már korán reggel kivittem a Picurt a friss balatoni levegőre,olyan jót aludt,én meg nézegettem.Apa dolgozott :(

Mire elindultunk nagyon fáradt voltam,de még bementem vásárolni a boltba.

El kellene indulnom a postára...jaj...de biztos elmondom,hogy a postás bacott csöngetni!Bocsi,hogy idezúdítottam a dolgokat...

Szép napot mindenkinek!!!

2010. aug. 9. 09:24

Jó reggelt!

Sunny: Én se mennék fel hozzá egy arabig, főleg nem apa nélkül.

Janette:kitartás!!

Mi is szoktunk autóban cicizni, és apa mindig sdzól, ha gödör jön, nehogy egy bimbivel kevesebbel büszkélkedhessek. De muszáj néha befogni a pici száját:-)

Már tök rutinosan fejem a tejcsit. 120-at is sikerül éjszaka. Nappal meg hol így, hol úgy, de Tami szépen burkolja a 100-akat cici+lefejt+fagyasztott kombinációval. Már hurkás a combija, karja és 4 kg felett járunk.

32460. Szjudit86 (válaszként erre: 32431. - Sunny1)
2010. aug. 9. 09:20
Nem rossz!Mama bealakított megint.
32459. Szjudit86 (válaszként erre: 32446. - Ancsi2582)
2010. aug. 9. 09:18
Nekem hat hétig tartott.
32458. Szjudit86 (válaszként erre: 32437. - 000Évi000)
2010. aug. 9. 09:18
Ez jóó!Engem nem érdekel,ha éhes a gyerek bárhol megetetem.Úgysem látnak a ciciből semmit,ha meg igen,hát csak nézzék.
32457. Szjudit86 (válaszként erre: 32444. - Janette71)
2010. aug. 9. 09:16
Tegnap még hasonlóan éreztem én is.Ma meg minden megváltozott.Oszd ki őket,ne hagyd,hogy a fejedre nőjenek.Nem kisbaba már egyik sem,igazán besegíthetnének.
32456. Szjudit86
2010. aug. 9. 09:07
Jó reggelt mindenkinek.Az enyém nagyon jó.Ébresztem reggel apát,hát mondja,hogy hagyjam még aludni,mert most HÁROM hétig itthon lesz velünk,úgy intézte a dolgait,hogy nem kell meniie dolgozni.Annyira imádom,úgy meglepett.Még lehet egy kis nyaralás is belefér.Ja és a legnagyobb meglepi most következik.Kaptam egy kis segítséget.Egy barátunk anyukája,akit nagyon szeretünk,munkanélküli lett,apa pedig megkérdezte,hogy nem akar-e nálunk dolgozni,amíg nem talál valami jobbat.Segít a ház körül,játszik Sárával,ha nekem nincs időm,bevásárol,stb.Úgy-de úgy örülök,most ennek.Legalább addig,míg egy kicsit helyrerázodunk.
32455. zsuzsika83
2010. aug. 8. 21:40

Sziasztok lányok!

Néhány napja megint úgy tűnik fájdogál a baby hasa. Nem tudom, mitől semmi olyat nem eszem és csak este felé és csak 1 etetés után. De ha beülünk a kocsiba, semmi baj, Milyen hasfájás az ilyen?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook