2010 júniusi babák (beszélgetés)
DE! :(
Olyan hideg van,kinéztem,de majd lefagytam.Megyünk boltba,olyan nehezen indulunk el,jó itt bennt a melegben.
Gittának ízlik a gyümlcslé?
Milyen fajtát adsz neki,mennyit,és hogy?
Jó reggelt!
Azt mondta az időjós,a hézen jönnek-mennek a frontok!
Kérdés: Lányok ti milyen cumistermoszt vesztek? Meg gondolkozom valamilyen melegítőn is. Leginkább olyat szeretnék, amit kocsiban is lehet használni, mert ha már egyszer tető alatt vagyunk, akkor melegvíz mindenhol van. De van olyan is, ami egyben melegítő és termosz is, meg van olyan is, hgoy termosztáska (2 v. 3 cumisüveg fér bele)
Jaj de várom már, hogy aktiválódjon a teszveszem!
Sziasztok lányok.
Vénusz: először is Én semmi esetre sem hagynám,hogy a beteg gyerek a kicsi közelébe tartózkodjo,másodszor,elmagyaráznám az anyjának,hogy hogy ha egy gyerek beteg,nem engedem egy picibaba közelébe addig,amíg meg nem gyógyult.A páromnak meg szólnék,hogy vigye vissza az anyjához a gyereket,s majd hozza vissza ha meggyógyult.Nem benned van a hiba.
ez Lettinek is kedvenc elfoglaltsága ha lehet mind a 2 öklét egyszerre vagy csak az ujjaival túrkál a szájában.
Az új hepp az az hogy beszívja az alsó ajkát és mintha azt szopizná.
Sziasztok!
Csak gyorsan beköszönök, mert már zombi vagyok, de Mazsolka nem akar aludni, mindig megébred
Sziasztok!
Na megkereszteltük pici lányomat, olyan ügyes volt nem is sírt, szinte végig aludt.
Hú csajok annyira telezabáltam magam majd szétdurranok.
Én is teszveszezek eddig mindent megkaptam amit rendeltem és nem volt gagyi.
lekváros buktát csináltunk Apával))tök jó volt...most meg már itthon sincs(((((
ez a pite hm nem is rossz ötlet)))sztem hétvégére kész is lesz :DDDDDDDD
Lehet én is kipróbálom.Előbb eladok,aztán veszek.
Igen,voltunk nyaralni,annyira jó volt.Másfél hét mennyország.Jöttek anyósék is,aminek máskor nem örültem volna,de most nagyon jó volt,mert sokat segítettek és én tényleg nyaralhattam.Tata egész nap Sárával lógott,mama meg Bodzával,én meg apázhattam,ha éhes volt megetettem,nagyon jó volt,meg tudnám szokni.
sziasztok!
én is adtam már el a tesz.veszen sok mindent.. ruhát is... :DD mondjuk csak párat, de mindig megfogadom hogy felteszek mindent amit nem használunk, de mindig elfelejtem, vagy nincs idő, pedig megérné!
én most zavartam le apát kocka RAmaért, mert keksztekercset akarok csinálni, nincs itthon semmi édesség, és meghalok, az meg könnyen kész van!
megint az éjszakai etetés téma.. ne is izélgessetek már vele. most Balázs olyan jól kelt, 7-1,40kor... jó megörültem neki, gondoltam a másodikat kb. 4 órát szokta bírni... persze, kelt 3,40kor, de szerintem a szörcsögés miatt a drágám, úgyhogy porszívóztunk is, el is aludt gyorsan, de 4,50 kor fel kellett ébresztenem, mert annyira tele volt az orra, hogy én nem bírtam, megint szívtuk...:((( úgy ordított... aztán adtam neki cicit megint, és aludt 7,30ig... kalandos éjszaka volt!
Én gyerek ruhákat vettem onnan,meg pihenőszéket.
szerintem tedd fel a ruhákat,előbb utóbb biztos el fog kelni.
Na voltatok nyaralni???
Én még nem mertem soha ilyen helyről rendelni.Mindig félek,hogy átvernek,vagy valami szart veszek.Ti sűrűn rendeltek onnan csajok?
Eladni is szoktatok?Azon gondolkodtam,hogy a kinőtt ruhákat el lehetne adni,vagy ilyesmi.
Sziasztok!
Hát a téma jó. Még jó, hogy ilyen "öreg" vagyok!
Nos, ugyebár az eén "kicsi" fiam 21 éves. Akkor 89'-ben, még nem volt eldobható pelenka. Én is mostam a pelusokat. Annyival jobb volt, mint a régi "nagyoknak", hogy lehetett kapni egy vékony lapocskát, azt kellett beletenni a pelusba, ha kaka volt, azzal könnyen le lehetett szedni a pelusról. Két vödröm volt. Egy kakia, egy pisis. Flóraszeptes víz, előtte öblítés. Ha összegyűlt, ment a mosógépbe. :)) 90'-ben jelent meg az un. babypell pelus, ami úgy nézett ki, mint a mostani tena betétek. :)) egy nylonkülsővel kellett rákötni. :))) Aztán meg amikor már nem használtunk pelus, jött a liberó...:))) Szóval, nem kell annyira kiakadni tőlük, nem volt nagyon nehéz a dolguk. Az első két hónapban vasaltam csak a segge alá valót, aztán már nem:))) Szóval, ennyi...:))))