2010 júniusi babák (beszélgetés)
tényleg?????:DDDDDDDDDDd de jó, akkor nem csak én vagyok ilyen gyagya
még kicsit furi, nem nagyon megy rutinból, de majd csak belejövök
Ancsi, Nagyon boldog születésnapot kívánunk!
Legyen nagyon szép napod!
Puszi! Ádám és törpi
Lányok!
Egy dolog biztos... anyai ösztön ide vagy oda, sajnos én amikor Bogyi született, úgy szedtem ki a szobatársam alól a gyerekét, mert álmában ráfeküdt. Arra lettem figyelmes, hogy hörög a szomszéd ágyban valami. Nem véletlenül mondják az orvosok, hisz előfordult már ilyen sajnos sokszor. Mindezektől függetlenül, azért a reggeli ébredés után, nálunk is közöttünk szundizik Bogyesz. Többnyire azért figyelmeztetnek mindenki, hogy még véletlenül se fordulhasson elő...
Sziasztok!
Az én fiacskámnak nem tudom mennyi idő kell majd,hogy megszokja az óra átállítást!Hiába alszik el eme idő szerint 19:30-kor,úgy mint eddig akkor is egy órával hamarabb kel 2helyett 1-kor 5helyett 4-kor és 6.30-kor 8 helyett:(((
Eddig 5kor én is magam mellé vettem az apája úgyis akkor kel úgyhogy lecserélem egy fiatalabb alvótársra:DDD És ha meg is szokja és netán ovis vagy sulis korában is odabújik reggel mellém én annak csak örülnék.:)
Sziasztok lányok!
Évi tegnapi témájához: Én 3 hónapig próbáltam a csajomat a kiságyba szokatni. Mondjuk nem feltétlenül ő nem akar a kiságyba aludni, hanem én adtam fel, mert a mai napig 10x ébred egy éjszaka. Egyszerűen már nem bírtam a kiságya mellett állni, meg ülve szoptatni, hogy el ne aludjak és egyből vissza tegyem szopi után. De a francia ágyunkba sem akartam tenni, mert aza hhoz kicsi. Így jött a köztes megoldás. Most éjjel ki van nyitva az ágyam mellett egy fotelágy neki és ott alszik. Így mikor ébred, csak mellé huppanok, fekve szopi, majd hasra vágom és alszik tovább, ő sincs annyira mozgatva, mint kiságyba ki-be! Ha meg szopik közt is ébred, csak félálomba lenyulok, megsimizem, benyomom a cumit és jobb esetben alszik is vissza. De ilyen ébredés számtalan van egy éjszaka, össze sem merem számolni, hányszor kéne a kiságyhoz mennem egy éjjel. Nálunk ez úgy tűnik beválik, vagyis igazából én már máshogy nem is bírnám az éjszakákat.
ennek a takarításnak sosincs vége :((((((
este lefekszem , rend van, reggel felkelek kupi van.
nem tudom kik mászkálnak nálunk iccaka :DDDDDDD
Na ezt ne is mondd! Tegnap nekiindultam a városnak Gittával, annak ellenére, hogy magas a szállópor koncentráció, de sapink csak egy van, szerezni kell. SEHOL nem kaptam normálisat!!!!!!!!!!!!!!! Aztán este amikor már volt autóm elmentünk a B.rendonba és sikerült fasza sapit venni aranyáron. De ez legalább normális.
Én jövőhéten megyek turiba, apa itthon lesz, minden napomat ott fogom kezdeni :-))))))))))))))))))))))
évi: szerintem is nagy hülyeség amit a doki mondott. azért mondja hogy ráfekhetsz a babára, mert nem tudja mi az az anyai ösztön, és sandítom hogy benne nincs ilyen képesség :)
amúgy én is ilyen vagyok, mint te, hogy nagyon nehezen engedem el a bütyit, elég volt ahhoz hozzászoknom, hogy mmár nem csak az enyém, már nem a pocimban van és mindenki összefogdossa (úúúúúúúútáááááááloooooom). viszont nálunk már elmúlt az együtt alvás. meg is "sértődtem " a bütyire hogy már nem igényli :((((
még 2-3 hósan tök sokat együtt aludtunk, mert egyszerűen nem volt erőm visszatenni a kiságyba. na de ő, határozottan lépett fel, addig rúgdalt, kalimpált amíg vissza nem került a helyére, és így alszik is. sőőőőőt, leszoktunk a fekve szopizásról is, nagy bánatomra, mert úgy legalább nem fájt a hátam. most csakis anya kezébe befickalódva szopizik :))))
Az elméletet tudni egy dolog. A gyakorlatba átültetni az igazi tudás.
Ezek szerint ő sem különb a pór népnél.
Expasi fogszakorvos, szájsebész. Napi két doboz cigit szív el. Beszélgettünk erről, nem hatja meg a száj vagy gége vagy tüdőrák. Pedig jó eséllyel indul.
Sziasztok!
mi is 6kor kelünk, mint az atomóra olyan pontosan. de én nem bánom, én is koránkelő vagyok meg az apa is. :) ráadásul fél 7kor megy dolgozni, így legalább még megbeszélik a napi teendőket :))))
Akit érdekel: Vida Ágnes, Álomba ringató praktikák
Szerinetm a Suttogó és a másik közötti átmenet.