2010 júniusi babák (beszélgetés)
Jó reggelt!
Szorítunk! :-) Biztos csak hozzá kell szoknia. A reggeli szopi már nem jött vissza?
Itt is esett a hó az éjjel, de az utakon meg a járdán már el is olvadt, csak egy kicsi van a fákon meg a füvön. Ha már esett, eshetett volna rendesen, hogy szánkózni lehessen! Ezt a locspocst utálom!
jó reggelt! itt is szakad a hó!:DDD de mondjuk eléggé olvad is, nincs hideg...
Nekünk mostanában fél7ig alszik, de így eszünk..:( fél8-fél11-fél2-fél5 és fél 7kor kelés...:((( szóval pontosan 3óránként kelünk!:(( de hát ez van! szerintem a tejcsi már nem elég neki... de lehet hogy csak hiányzok neki!:DDDD
Szegény babika
Remélem hamar hozzászokik
Biztos nagyon ijesztő lehetett
Szorítok
szijasztok
fióka 2x hányt hajnalban. nagyon rossz volt. tegnap már bevette a cseppjeit. megnéztük, mindnek lehetséges mellékhatása a hányinger. úgy döntöttünk, hétvégén nem szadizzuk velük, majd hétfőn beszélünk a dokinővel, h váltsunk v minimumról emelve szoktassuk lassan hozzá.
most újra cicizik, szorítsatok, h benne maradjon.
puszi
Jó reggelt
Nálunk is fehér az udvar de csak kicsit
Egy valami örjít meg hogy itt nincs domb (kisalföld csücskr)
Én jákón ahol laktam o(bakony csücske) ott volt
Szoktam is mondani hogy eltalicskázom az egyiket mert itt nem lehet rendesen szánkózni
Ma délbe megyek leváltom apát és ó jön vissza a puncisal Kiváncs vagyok kibírja e vele estig
Biztos tiszta dili leszek
Na megyek felkelt a főnökasszony :)
Jó reggelt!
Szakad a hó!!!!!!!!!!! :-) Gitta fél7ig aludt és csak egyszer szopizott éjjel!
1 éves koráig szopizott, utána szépen lement, pedig nem csináltam semmit. Illetve a gyerek után rohangáltam. :-D Novemberben hagyta abba a szopit, tavaszra már hordtam a régi ruháim. Szerintem tuti a hormonháztartásom borult, másra nem tudok gondolni.
Úgyhogy nyugi, le fog menni szépen! :-)
Ne is mondd, nálam is itt állnak sorban az aventes üvegek, három is! Mindenféle plussz cumival hozzá... Áááááá! Valahogy a lányom után eszembe se jutott, hogy olyan is lehet, hogy egy gyereknek nem kell a cumisüveg mert ő nagy cucli bűvölő volt...
Amit most vettem az van ráírva, hogy 4 hótól. Csak azt mondja már meg nekem valaki, hogy hogyan vegyem rá a gyereket, hogy a csőrös részét megszívja mert egyenlőre csak jól eljátszik vele, harapdálja.
Több ilyen marhaságot nem veszek ha ez se válik be, marad a pohár.
kb nálunk is:)
de ha jó kedve van, akár 1!órát is elmocorog benne, pörög-forog, bekúszik a sarokba.
akartam kérdezni, hogy akik rendeltek ingyenes m@ldibé cuccot, megkapták már????
mert nekünk semmi se jött még...
sziasztok!
megerősítem a szoptatniimádók táborát... :D a legeslegeslegjobb dolog....
elment apája koncertre :((( ezeknek a pasiknak mindent lehet. mondjuk én mikor a boltba elugrok, már akkor tiszta lelkiismeret-furdalásom van, hogy itthagyom... tiszta dili vagyok, tudom :)))
na, megyek, megszereztük a Cukesz járókáját, a gyártó rakja össze...nem a járóka gyártó, a Milán gyártó, én meg sütök valamit, ha már illlyen szépen összejöttünk:)
olyan korrekt csajnál vettem a teszveszen, el vagyok ájulva tőle...de szegény már el is vált, még két és fél a kisfia....kemény lehet....:((((
És mikor ment le?
Én is veszek majd olyan poharat, ha fél éves lesz, egyenlőre úgy néz ki, kár volt cumisüvegeket venni.
Sziasztok! Na, megjöttünk. Játszóházban voltunk, minnyá dobok fel képeket
:D
:-D
Én a héten a naptárat szerkesztettem meg a családnak, de olyan ügyes voltam, hogy a gépen fellelhető összes fényképet letöröltem. Azt hittem rögtön agyvérzést kapok mert még nem voltak előhívatva. Szerencsére a fényképezőn még fent voltak. De apának is letöröltem egy-két képét, azóta azon filózok mit találjak ki hova lettek...
mysterke csöpögős hsz-e
Megkóstoltuk, megszoktuk, megszerettük az almalét. Megkóstoltuk, megszoktuk, megszerettük a barilét. Először kanál, aztán jöhet a csőrös, ez a menetrend, mert anya nem tudja elég gyorsan adni kanállal. Legyen így a többi kajcsival is. :) Olyan büszke vagyok! De egyben annyira féltékeny is vagyok a bébipapira!!! Rájöttem, hogy én imádom szoptatni a kis büdöst. :) És már naponta egyszer nem szuszog rajtam, hozzám bújva, felém fordulva, rám nézve, odagömbölyödve, cicit csipkedve, simizve, dudizva. Nem lehet kibírni, nem vagyok felkészülve. :DDDDDDDDD
De amúgy télleg nagyon örülök. :)