2010 júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok Kismamik!
Látom nem csak én vagyok oda a viszketéstől, majd letudnám vakarni a bőröm és főleg a melleimen, olyan száraz, és olyan mintha hámlana le a bőr róla. Én garnier extra száraz bőrre krémet kezdtem el használni, nem tudom mennyire lesz hatásos.
Én tegnap voltam 17 hetes, de már érzem a babát, igaz hogy nem erősen, de tudom hogy ő az. Tegnap este épp fogtam a pocim és olyat rúgott hogy rendesen éreztem a kezemmel is. A múltkor meg megettem egy tábla boci csokit, na attól meg pláne beindult. Én úgy vettem észre, ha édességet eszem akkor jobban mocorog. De ne aggódjon aki még nem érzi, valószínűleg azért van, mert éppen befele van fordulva.Kitartás csajok, szerintem lesz majd olyan is hogy olyat rúg hogy majd leszakad a fél vesénk! :-)).........már alig várom! :-))
:-)))
Én panelban élek 6 éve, azt hittem sohasem szokom meg. De van egy jó nagy tóparti telkünk (egyelőre ház nélkül)és ott imádom a földet túrni. Sziklakert, kerti tó, cserjék és tuják... már alig várom, hogy tavasz legyen! Amikor meglett a telek a szomszéd mamik azon versenyeztek, hogy ki ad több növényt a készülő sziklakertembe... :-)) De hóvirágom nincs. Elég rossz az út kifelé, ilyenkor csak akkor tudunk autóval felmenni, ha le van fagyva az út, egyébként elég sáros és a fát szállító teherautók teljesen tönkreteszik. Ezért csak márciustól szoktunk kijárogatni. Annak ellenére, hogy talán még évekig nem építünk rá semmit, mindig elfoglaljuk magunkat. Tiszta a levegő ( a Bükki NP szélén fekszik ), csiripelnek a madarak, és a kert végében egy patak zúg egész nap. már nagyon hiányzik.
évi! Ne mondj ilyeneket!! Nem lesz gond!
Szerintem is most a zsírosabbak jobbak... próbáld ki ezt a kismama krémet, illat-és szinezőanyag entesek... lehet hogy beválna...
Én is szeretem a vakargatást, de csak akkor, ha nem viszket :DD
A gyógyszertárban próbálkozom valamivel...
Jaj, Te! Ilyenekre ne gondolj! Szerintem így is, úgy is fájna.
örüljünk, hogy egészséges babócáink vannak! :) Akár érezzük a mozgást, akár nem (majd fogjuk) :)
gyógyszertári inkább
abba tutira nincs plusz felesleges adalékanyag - de biztos lesz hamar orvosi válaszod a leletekre
amúgy én alapból imádtam ha vakargatnak :-))
de persze azé vannak korlátok
évi ilyet ne is mondj és gondolj!!
szerintem meg inkább a zsíros jobb nem tom hol olvastam ezt
de passzolok
Szlovákiai vagyok. Rákérdezek a gyógyszertárban. Én is ám olyan vagyok mint a bolhás kutya :) Kellemetlen, amikor társaságban vissza kell fogni magam, de egy idő után nem bírom és el kezdem vakargatni a melleimet :D Ha a hasamat vakarom, az még elmegy, úgy néz ki mintha simogatnám :))
Ugye a hidratáló krémek jobbak mint a zsírosak? Szóval inkább hidratálót vegyek és ne olyat, amire az van írva, hogy száraz bőrre? Oké, megjegyzem a szóját és mandulát is. Neked is száraz a bőröd? Nem repedezik?
akkor körbejártak biztos lesz valami eredménye
de aztis eltudom képzelni hogy a krémeket nem birja a bőrőd
Ugye? Remélem, hogy a babáink nem éreznek mindent :) Én komolyan nem érzek semmit, pedig így munka közben is szokom figyelni (irodában dolgozom), néha a hasamra teszem a kezemet, pihenek... semmi... Még nem pánikolok, kivárom a 20. hetet :)
Addig is örülök a Ti örömeiteknek :)
Én alig 1 kg-ot híztam. Azt is csak a hasamra. A fűtésben lehet a bibi, mert munkában vagy 30 fok van, vagy 15 :( Mindig valaki szórakozik a fűtéssel.
Én is kenegetem magam, pedig már arra is gondoltam, hogy talán nem jó nekem a krém, amit használok, azóta már 3x váltottam, de semmi változás. Tegnap estére előbukkantak rózsaszín csíkok a derekamon :(
Ha valamit megtudok, megírom. A doki is csak találgatott, mondta, hogy akár ételallergia is lehet... Figyeljem, mit eszek... Hát, nem tudom.
Én is vittem vizeletet, nézték, hogy milyen színe van, ha barna, akkor májbetegség, de jó színe van. Doki nem hívott, akkor talán rendben vagyok "májilag". De, szárazabb a bőröm, pedig kenegetem, de nem tudom, mi jó rá, váltottam már pár krémet... Sőt, a derekamon már repedezik a bőr :(
Szörnyű, hogy így megijesztettek Téged, micsoda hibákra képesek az orvosok :(
Neked is viszketett a bőröd?
viszketés lehet a magasabb cukortól is - de mivel irtad h nézték a véred gondolom ezt is csekkolták
az enyém is viszket de ha bekenem okés!
némelyik rucitól mármint az anyagától is lehet
koszi neked is meg evinek, megnyugtattatok!! :)))
Csak birjak leallni en is, na meg anyum is...
Eviii nagyon szurkolok neked, nem lesz semmi baj!!! :) Mi veled vagyunk!!!
Szia!
Semmit nem érzek :( Tegnap mondta a doki, hogy korai lenne valamit érezni. A baba jól van, már majdnem 12 cm és mozog, csak én még nem érzem. A 20. héten megyek legközelebb UH-ra, akkor lemérjük a kis csontocskáit és remélem, hogy már a mozgásokról is beszámolhatok a dokinak :)