2010 júniusi babák (beszélgetés)
de édes vagy!!!:))) túl jól sikerült a kép, vagy nem tudom! De kezdem azt gondolni, hogy tényleg testkép zavarral működök...:)) de hát jó hogy vagytok!!:))) De mindannyian ilyenek vagyunk! Te is!!! mi az hogy csúnya fej??? Majd mutatok én Neked csúnya lufi fejet szülés után...:))) meg már most is azért hagytam le róla...:)))
Nekem a párom már nagyon várja.Azt szokta mondogatni,hogy :ne félj édes ott leszek veled.
Na ettől még jobban izgulni kezdek.Vele lehet,hogy több gond lesz mint velem.Hihi
Asszem elindulok vásárolni,hóesés ide vagy oda... Már úgy utálom! Csak vezetni nem nagyon szeretek ilyenkor...
Jaj,ne mondd már! Én is néztem a képeid! Nem akarom elhinni,hogy hány kg vagy! Biztos vasból vannak a csontjaid,vagy nem tudom. Tök ari pocód van,meg vékony lábad,és pici formás popsid. :-)
Nem udvarolni akarok, még mindig a férfiakat szeretem. :-D
Egyébként tényleg letörlöm mert látszik a csúnya fejem. :-)))
ja, náluk ilyen jó nagy, egyébként láttam kisebbet is...:))) párnát, aki rosszra gondolna...:))))))de nagyobbat nem...:)) és mindenhol drágább volt.
nekem is azt mondja mostanában mindenkinek, hogy majd Ő kint inkább kínálgatja a vendégeket a folyosón...:)))))))))))))))
igen, ugyaninnen volt.. nagyon kedves csaj, hétfőn elutaltam írtam neki, kedden megkapta és postázta is gondolom, mert tegnap hozta is a postás egy nagy dobozban...:))) úgyhogy tényleg nagyon ari!
Én eldöntöttem, hogy az enyém nem jön be, mert elájul a vértől, ő is így volt, és mostanában kezdi mondogatni, hogy mi lenne ha mégis bejönne...Nem tudom még.
Nem, az enyém mondjuk el is ájulna, de az már más kérdés:)
De jó, hogy így rásegítettél a gyengék kedvéért:) Neked is onnan volt? (Makó) Ez standard méret? Előre kellett utalni?
jó építést! Aztán ügyi legyél...:)))
én sem hiszem hogy bemegyek.. a párom meg főleg nem... még hozzám se biztos, csak ha én szeretném, rám bízza... de szerintem maga a lehetőség jó... állítólag sokat segít, hogy nem váratlan dolog, és tudod a körülményeket, meg ilyesmi.. de hát Te már tudod...:))))))))))
hihetetlen vagy Timcsi!:))))) hát én most nem nézek ki így... meg az a has szülés után... tényleg vedd le mert sírva fakadok... 12 évesen se volt olyan lapos hasam..:((((
Én azt hiszem,hogy nem szeretnék bemenni senkihez és nem szeretném,ha a férjem végignézne egy másik szülést.Az nagyon intim.A férjem sem örülme,ha más férfiak néznének miközben a kisbabánkat hozom a világra.Vagy nagyon konzervatív vagyok?
Kinéztem az ablakon, majdnem lefordultam a székről, amíg én itt gyanutlanul írok, olyan hóesés lett:(
[link]
ezt nézd meg akkor ezek élők, különböző színekben vannak, cuki kislányosak is...:)) 3500+990 a postaktg. plusz adnak egy kis ajándék töltetet:)) máshol drágább...
Na, ma egy lépéssel előttem jársz folyamatosan:)
Disznóság ilyen csinosnak lenni!!!
Köszi, pont egy sorral lejjebb írtam, hogy várom, hogy gyere és megkérdezlek:)Megnézem, ha nem olyan drága nem érdemes varrogatni. Megnéztem, ott lejárt ez az aukció, de biztos lesz még. A Brendon honalapján is megnéztem közben, na ott 8-9 a párna+huzat. Asszem varrok, de nem baj, úgyis szivesen töltök ezzel időt.
Néztem nektek csajok ilyen polisztirol töltetet, és azért nem csináltuk mi sem meg magunknak, mert csak 200literes mennyiség kapható 3000+postaktg.ért... talán Sunny is ezért mondott le a megvarrásáról.. ja, és szerintem szivacsból nem ilyen.. ennek szerintem ez a töltet a lényeg... olyan kellemesen formálódik hozzád, nem puha, pont jól tart, meg állítólag a baba is szereti a zizegését...
Jó reggelt mindenkinek!
Feltettem a képeket. Gyorsan nézzétek meg mert letörlöm! :-)))
Pápá mindenkinek, most autóversenyeznem kell, csak előbb pont olyan pályát kell építenem, mint a dobozon van. Az nagyon fontos. :)
Szia!
Megkérdeztem a páromat, azt mondta, hogy lehet a vízben amit iszol abban magasabb a nitrát koncentrátum, váltsál innivalót. De utalhat enyhe húgyuti fertőzésre, azért kell sokat inni.
azért most jól irigyellek, tudod, ugye?!!:))) na jó, csak vicceltem, de tudod miért...:))))
Általában 165X40 cm a legvastagabb részen mérve, én is csak innen néztem (sorozatgyártásra szakosodott), mert megvenni nem akarom, inkább megvarrom. Csak még nem döntöttem el, hogy szivaccsal vagy polisztirol gyönggyel tömjem meg. :)
[link]
Mi van csajok, úgy olvasom nem csak érzitek, meg nézitek ezt a kígyót, hanem idézitek is azt a bizonyos "BOÁ"-t. Gyógyuljatok!
Nálunk is tanácsolták, és ott is van általában mindenki párja.. szerintem hasznos.. meg amúgy meg hagy hallják csak ők is...:)) nem kötelező bemenni a szülésre, csak ha akartok, meg ha olyan szül aki megengedi! de nekünk meséltek olyat, hogy valaki annyira belefolyt, hogy együtt sírt az anyukával meg ilyesmi, és be se akart először menni...:))
Remélem jó is lesz az eredmény. Az éhgyomri az okés volt.
Én B+ vagyok.
Mikor mész? Sztk-ba?
További ajánlott fórumok: