2010 júniusi babák (beszélgetés)
Szerintem ha aggaszt menj el soron kívül a védőnődhöz, az nem baj ha gyakrabban mész, mint kötelező. Legalább megnyugtat. :)
Esetleg kérdezd meg, milyen csíkot használnak, amivel otthon is ellenőrizhetnéd magadnak a biztonság kedvéért...
Ha legközelebb mész, akkor zuhanyzás/alvázmosás után közvetlenül vegyél mintát a vizeletből (nem könnyű addig visszatartani legalábbis nekem), akkor biztos lehetsz benne, hogy a folyás még véletlenül sem zavar be. Nekem is a párom javasolta ezt a módszert...
Klassz, akkor puhulok, a szeméremcsontomnál középen. Olyan, mintha a gyerkőc sem akarna már a köldököm fölé kerülni soha.
Évi biztos ünnepel apával valahol.
Megyek, mert a leendő hálószobánkat festjük. A mostanit megkapja Gitta, az nagyobb lesz neki.
Sziasztok!
Kata gratulálok, várom az adataitokat a táblázatunkba! :)
Amina gratula a kisfiúhoz, mehet a kék gólya??? :D
Nekem sem megy 90 alá soha a pulzusom, volt már 114 is. Ha normális mellette a vérnyomás, akkor nincs gond, az előző terhessénél is így volt, visszanéztem. :)
Estyty ne aggódj, ha vizesedik a lábad polcold fel és igyál sokat. Nekem is ezt javasolta a "háziorvosom". :) Ilyenkor természetes, pláne ha sokat ülsz egyhuzamban. :)
Évi éjszakai műszakban melózik a dokid?
Nekem sem adtak semmi nehezéket a kórházban a hasamra, azt hiszem csak a császárosoknak járt a seb miatt. De megoszlanak a vélemények, hogy jó vagy sem...én nem hiányoltam. A szoptatás úgyis elősegíti a méhösszehúzódást, azon múlik a nagyja, meg szerintem hogy kinek milyen rugalmasak az izmai, bőre. Na meg a visszarendeződéshez is kell a hely. :)
:-))) Az már volt nekem is néhányszor. Gondolatban. Eddig kb. 3X duzzadtak meg kicsit az ujjaim, éppen annyira, hogy a gyűrűk ne jöjjenek le. Egyből erre gondoltam én is. De hetente viszek vizeletet, ott pont azt figyelik.
Szerintetek érezhetem azt, hogy tágul a medencecsontom? Enyhe nyomást és feszülést érzek már vagy három napja.
Sziasztok!
nekem is 100 körül van a pulzusom,szerintem minden terhes igy van ezzel.
estyty! gyakran szokot-e fájni a fejed? én sokszor reggel már az ágyban érzem hogy fáj.Én az alacsony vérnyomással szoktam kapcsolatba hozni,de nem vagyok biztos benne hogy ez az oka.
Szia Kata!
Gratula a babádhoz!!:)) Nekem még terhesség előtt is 95-105 között volt a pulzusom.. és azóta nem is nézte senki! Nekem a védőnő csak vérnyomást mér mindig...ki érti??? De az itthoni mérő ugye kiírja, és mindig 100 fölött van.. én jól vagyok vele!:)))
Úgy fáj a fejem csajok, meg egy picit még mindig vizes a lábam.. már terhességi toxémiám van, kezdem bebeszélni magamnak..:(( tiszta hülye vagyok:(((
112-nél már szólt a védőnő,hogy egy kicsit magas,de az azért volt mert útközben majdnem elütött egy őrült autós.
Nem tudom miért ijesztget a dokid. Nekem rendszeresen 100-105 között van,nagy néha kicsivel 100 alatt. Eddig még soha nem szólt a doki mert a vérnyomásom meg inkább alacsony. Én azt is hallottam,hogy ilyenkor így kompenzál a szív,hogy kicsit magasabb a pulzus. Na meg szegénykének most sokkal többet kell dolgoznia.
Sziasztok!
Üdv az újaknak.
Janette örülök hogy nálad minden rendben.
Remélem Évinél is ez az újság.
Jobbulást neketek!
Ugye megmondtam,hogy látom,hogy fiad lesz? :-D
Én is hősiesen nekiálltam,aztán össze-vissza kutyultam a neveket.:-)
Hol van már az Évi???????
Közületek van valaki akinek magas a pulzusa???
Mert nekem mostanában 100 körül,sőt néha felette is van és ma megijesztett a doki,hogy ha nem változik akkor fel kéne keresnem egy kardiológust.
Én nem tettem semmit a hasamra,mástól sem láttam a kórházban. De hallani már hallottam róla.
Én anno hasleszorító bugyit akartam venni,mielött befektetett a doki a kórházba. A boltban az eladónő azt mondta,hogy szülés után menjek vissza mert így nehéz lenne megmondani mekkora lesz a méretem.Mondanom sem kell,hogy utána meg kisebb gondom is nagyobb volt annál,hogy azért a bugyiért rohangáljak,így elmaradt az is. De a hasam így is szépen visszahúzódott. :-)
:))A szándék a lényeg!
De nem volt unalmas és persze nem első nekifutásra olvastam végig.És így legalább attól függetlenül hogy ilyen későn találtam rátok azért kb. tudom kivel mi történt és kicsit "megismertelek" benneteket!:)