2010 júniusi babák (beszélgetés)
azzal egyszer megjártam én is, be voltam szarva egész hétvégén, hogy leáll a májam... Aztán kedden voltak kegyesek közölni, hogy terhesen torzul a vérkép, semmi gáz nincs.
hogy hová fajul ez a világ!!! mi az,hogy az ország bármely részén magadnak kell vinned a cukrot a vizsgálathoz????!!!!! Hát nem fér bele a tb-be, amiből egy fél cigánytelepet el lehet tartani egy hónapban?
Mit válogatnak....:) Nekem a vérképem nem a legfényesebb, de ember legyen a talpán, aki engem még egyszer felidegesít, majd megyek a dokimhoz, megmondja mi az.
Á, mi is szoktunk, de ne idegeskedj, beindul majd tényleg. Úgy van, ahogy Sunny mondja, Nálam is. Vannak dolgos, és lusta napok:)
Ma még a napom is úgy indult, hogy még a pisimet is megkritizálták... Vittem a szokásos hetit, amire az asszisztens azt mondta, hogy elég csúnya. Hát mit mondjak, olyan volt mint egy 100%-os rostos lé. már még pisálni sem tudok egy normálisat....
Jó reggelt!
Én mostanában inkább néha azon kapom magam, hogy normális vagyok:)
Én felsétáltam vérvételről dolgozni, gyönyörű az idő, olyan jó volt:) Másfélszeresre lassultam, azt megállapítottam, fél óra séta most háromnegyedig tart:) De szupi volt:) szeretek sétálni.
Ez nálunk is igy van teljesen, csak annyirra ideges vagyok, hogy nem mocorok:(
Ugye nincs semmi baj???:(
Ma is megyek hozzá hatra, egyem is meg a kis drágámat!
Te a megyeibe jársz gondozásra vagy a Semmelweisbe?
A megyeiben nem tudom, hogy mi a módi, de én pénteken voltam a Semmelweisben, és ott simán belenyomhattam egy fél citromot, egészen finom volt tőle. Semmi bajom nem volt, csak unalmas ott az a két óra.
Jó de most a kórházban voltál, meg otthon a rumliban, ki mondja más?:) Az orvosod biztos mondta volna, ha meri:) A kivételezős:)
Sziasztok Csajok!
Itt gyönyörűen süt a napocska, bár fúj a szél..
Össze kéne kaparnom magam,hogy valami hasznom is legyen ezen a világon, de nem vagyok rá képes. Legszívesebben ágyban lennék egész nap, persze nem egyedül..:)) Néha azon kapom magam, hogy biztos nem vagyok normális... Más is van ezzel így?
Jó reggelt, aktuális kérdés:) Tényleg olyan rossz érzés, mikor nem mozognak, utána mindig úgy megkönnyebbülök én is mikor beindul. Én egyre inkább úgy érzem, hogy nagyban függ az időjárástól. Vagy az én jókedvemtől. Én imádom a napot, szerintem ő is:) Meg néha ha fönt van, rámteszi más a kezét, akkor abbahagyja, de mintha már apa-kéz ismerős lenne, mert neki mozog tovább, főleg ha szólok is neki. Nagyon reagál a hangomra:) Édes kisnyúl.
Már az én lelkemre is ráférne csak egy fél ilyen mondat, reálisabbnak tűnik, ha nem apa mondja.
Jó reggelt!
Az én kölköm sem egyformán aktív, van úgy, hogy szétrúgja a hasam három napon keresztül, aztán egy teljes napig meg van kukulva.
Sziasztok lányok!
Épp azt akartam kérdezni, hogy mennyire normális az, hogy a kisasszonykánk nem igazán akar mocorogni olyan aktivan tegnap este óta?????
szia, Nekem a védőnő írt beutalót, és egy receptet, azt kellett kiváltani a gyógyszertárban, egyik nap volta vérképen, másik nap a terheléses. Azaz ma. A cukrot megittam otthon fél hétkor, a vért levették fél kilenckor, ennyi volt.
Én Szonjám reggel nagyon virgonc volt, megittam a cukros vizet, többet meg se mozdult, szerintem sokkot kapott. Most reggeliztem meg, már megy a pörgés. De előtte két napig megint annyira nem mozgott, hogy frászt kaptam, úgy magamban csendben. De tegnap este is nagyon mozgékony volt, a Pasi kapott egy tíz perces komoly műsort:)
szia, a brendonban találtam nyári ruhát, szerintem kitették a tavalyi modelleket, de Nekem az mindegy, amúgy se vagyok egy divat maca, most meg pláne nem.
viszont az előbb egy tök jó pasi azt mondta, nagyon édes vagyok a pocakommal:) bevallom olyan jól esett a kis dög lelkemnek, olyan cukin mondta:)
Erről a hülye stand up-os reklám jutott eszembe:
- "..2 gyerek nőtt fel itt.."
- "..HÁNYBÓL.."
Bocs, de ez nagyon gáz
Jó reggelt csjok.Én jövőhéten pénteken megyek cukorterhelésre és nem kell vinnem semmit.Legalább is nem mondta a védőnőm.7-re megyek és 2 vérvétel lesz.A második 9-kor.Utána pedig ellenanyag szűrés 9.30-tól.Katasztrófa lesz az a napom.Apának szóltam,hogy aznap délelőtt jöjjön velem,mert ki tudja,hogy hogy fogom bírni.
Délután megyek az első szülésfelkészítő órára,kiváncsi vagyok milyen lesz.Aztán 17:40-re pedig doktorbácsihoz megyek,már alig várom,hogy lássam a művésznőt!
Nekem nem kellett éhgyomorra vért venni, mert régebben volt egy vérvétel, ahol nézték a cukrot és ott jó volt az eredmény, csak a terhelésest vették le és nem védőnő küldött, vagy csinálta...
Szia! Mikor kérted a beutalót cukorterhelésre,akkor kellett volna mondaniuk hogy vigyél-e cukrot vagy sem. Itt nálunk nem kellett,ők adták.Ebben az országban mindenhol minden másképp van! :)))
Jó reggelt mindenkinek!
Nekem is otthon kellett meginni a trutyit. Azt mondták 10 perc alatt teljesen feloldódik, de nekem nem jött össze :( . Ami feloldódott, az citromlével tök finom volt, de a többi megkövült és azt el kellett rágni, pfúj. Szerintem nem egyszerre kellett volna belezúdítani. Nekem csak 2 óra múlva kellett menni vérvételre és csak 1x szúrtak. Neked nem mondtak semmit?
Szia!Én tegnap voltam,de azt beszéltük,hogy mindenhol máshogy van,nem tudom hogy lehet-e álltalánosítani.Nekem úgy volt,hogy vinni kellett a gyógyzertárból a cukrot,és a védönökhöz kellett menni,ők megcsinálták teának,még citromlevet sem vittem.Szerintem semmiképpen nem a vérvétel elött kell meginni,hanem elöször vesznek vért,megiszod a lötyit,és utána 2 órára megint vesznek!Nem tudod megkérdezni a védönödet,hogy nálatok hogy van?
Jó reggelt a hétalvóknak! Lányok szeretném megkérdezni, hogy a héten kell mennem cukorterhelésre, és úgy hallottam, hogy nekünk kell venni a cukrot a gyógyszertárba, és a vérvétel előtt meginni. Aki volt már segíteni, hogy megy ez? Köszi
Vov!Még szombaton írtam a takarós kispárnás csajnak,és még nem válaszolt!Neked is soká írt vissza?
Jó reggelt!Tegnap este felhívott a sógórnöm,és anyósra panaszkodott!Hát,lesznek még vele problémák,úgy gondolom!Szombat du. eljöttek hozzánk a sógoromék,a kissrácot otthagyták anyóséknak,mert meg van fázva,és nem akartak engem is megfertözni.Este úgy 7 körül mentek érte,és a kisgyerek a domestossal,a cilit bang-el meg a légyölő spray-vel játszik.Hát,mondanom sem kell,kiakadtak,hozzáteszem,nem üres flakonok voltak,de még üreset sem adok neki.Két éves a kisfiú,tehát mindent el kellene elöle zárni,nem arra tanítani,hogy az ilyen dolgok játékok!Mikor letolták,akkor azt mondta,hogy azt kérte...Könyörgöm,tanult emberek...
További ajánlott fórumok: