2010 júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok Csajok!!!!
Képzeljétek, már vagy 2-3 hete baromira fáj a jobb oldalam ( és mindig uazon a helyen). Dokim szerint ez normális, sok kismamának van ilyen problémája-néha még a vakbéllel is össze lehet téveszteni.
Van vkinek ilyen gondja? Nem tudjátok, mikor múlik el????
Most telefonáltak,hogy a barátnőm babája aki 25hetesen született,nem maradt velünk.
ez borzalmas...
Köszönöm,azt hiszem igazad van.
nem akarok azon idegeskedni,hogy csak azért jó az eredmény,mert rásegítettem.Ha pedig nem jó,akkor lehet rajta segíteni.
Köszönöm szépen.
Sziasztok!
De, nyugodtan egyél. Ugyanúgy kajálj, mint máskor, különben becsapod magad és az orvost a cukoreredménnyel. Inkább derüljön ki, ha vigyáznod kell a cukrodra, minthogy abban a hitben legyél, hogy minden rendben van, aztán meg mégsem.
A védőnőm és a párom is ezt tanácsolta, szerintem igazuk van.
Igen.Tudom miről beszélsz.
Én már féltékenykedni is szoktam.
Na de egy kis smink,fodrászkodás és jobban érzem magam.
Fogalmuk sincs a pasiknak,hogy nekünk milyen nehéz nagy pocakkal is vonzónak lennünk,vagy arra törekednünk,hogy vonzóak legyünk.
Mindenünk megnő és még egy élet is növekszik bennünk.Családanya,feleség,háziasszony,kismama,esetleg akinek van gyermeke,legyen anya,szerető és az ágyban egy jó ágyas.
Kicsit sok összetevő.
nekik egyszerű.
Elhiszem,hogy rosszul esett,de szerintem rosszul fejezte ki magát és pont rosszkor.De nálunk is egyre ritkább az összebújás amióta látványosan nő a pocim,de csak azért mert félt minket nehogy baj legyen.Nem mondta konkrétan csak egy fél mondatából szűrtem le.
Nektek meg még ott volt az a kis baleset is múltkor és lehet hogy megijedt!
Ne aggódj!:))
Kispapásodik.Terhes Ő is biztosan.Pár nap múlva,biztos elmúlik nála.
Ha pár napig nem kap semmit,majd kiéhezve ugrik rád. :)
Hú Janette!
Hát ehhez nem ttudok mit írni! de ez csak így most jött egyik pillanatról a másikra vagy folyamatosan alakult így, ahogy nőtt a pocid?
Egy kicsit ostobák a férfiak.Hülyeség az árad belőlük.
Sex:lassan már azt se tudom,hogy mi az!!!
:(
Jó reggelt lányok!
Szörnyen roszzul aludtam, velem ez már nagyon régen nem fordult elő! Minden bajom volt! Tiszta kóma vagyok! Remélem magamhoz térek valahogy!
Huhhh...
Talán csak keményen fogalmazott és ezzel azt akarta kifejezni,hogy úgy néz rád most nagy pocakkal,mint egy kismamára,és a gyermeke anyjára.
Nekem is volt egy ilyen beszélgetésem a férjemmel.Valami ilyesmit mondott Ő is nekem.Akkor rosszul esett,de aztán megértettem,hogy miéert néz rám más szemmel.
Hisz a szívem alatt hordom a fiát,és most nem csak engem lát,hanem a babát is ha rámnéz.
Ha majd megszülünk,újra csábító nők leszünk.
Nem kell világgá szaladnod. :)
Akkor nem csak én vagyok így,bár már azért jó vona megegyezni. Férjemnek a Botond tetszik meg a Richárd,nekem a Levente és a Bence... Talán a Richárddal kiegyezek...
Hát ez pech,hogy lenyúlták a neveteket. Anyósom is meg a huga is ugyanazt a nevet adta a fiának,sokszor azt se lehet tudni,hogy most melyik "gyerekről" beszélnek.