2010 júniusi babák (beszélgetés)
És ráadásul erre a pár hónapra sajnálnám a pénzt kismama ruhára,mert úgyis "összemegyek"....nyáron akkora hasra mit lehet egyátalán felvenni?
:)))))) hát én elpakolni se tudom, mert mind régi, de akkor nem marad semmi a szekrényben...:((kb. van két terhesnacim... meg vagy 4-5 felső amit tudok hordani...:(( nem tudom mi lesz tavasszal, meg nyáron...:(((
hát ez az:) én se nagyon akarnék nagyon hízni már, visszavettem egy kicsit a kajából, meg mozgok többet, de csak hízom rohamosan tovább....hát ez van....most pakoltam el hétvégén a régi ruháimat, hát...ki tudja látom-e még őket magamon?!
Uhh az biztos,nem tudom mit szólna hozzá a szöszi ha beállítana hozzá egy numerára mondjuk a Benkő Dániel,vagy egyéb "gusztusos" pasi....
küldenek egy papírt, azt várjuk, utána megnézi a könyvelő mi van, meg mit lehet tenni, most azt mondják lépjek a nagy tb-be vissza, de sztem nem lehet, meglátjuk
miért kellett volna menni??
nekem még a vádlim csak néha reggel ébredés után fájdogált, de még nem görcsölt be sosem...kop-kop-kop..:)) a derekam, ugyanígy, egyszer egy takarítás után, azóta érzem... meg nekem is megjött a gyomorégés... elkezdtem tegnapelőtt egészségesen enni, mondom hátha nem jön fel még +10kg... csináltam gyrosos csirkemellhez salit magamnak...saláta+ubi+paradicsom+paprika.... kicsinált! Még ma is rosszul vagyok tőle... na, egyek egészségesen! a palacsintától meg a somlóitól legalább nincs gyomorsavam!:)))
Szia! Én is lemondtam, nekem sincs kedvem, közbe kiderült, hogy csak holnap kell mennem...
Végül is így is fel lehet fogni! :-))
Csak gyomor kell hozzá!
Mindenki válságban van,úgy látszik ő is :D
Jó munka lehet,nem kell korán kelni,kimozdulni otthonról,nincs munkaruha,nincsenek idióta kollegák...nem semmi :D
[link]
hirdetést adok fel és ezt találtam!
Nem értem egyesek hova tudnak sülyedni! Pfújjj
Az nekem is fáj, meg az alhasam, szerintem csinálja picurkánk a helyet magának csak ilyenkor mindig parázok, hogy ugye nem neki van valami baja.
Magánnyugdíjjal sikerült valamit rendezned?
hajaj....most kezdte, naponta begörcsöl egy háromszor, de utána még sokáig fáj, a másik a derekam, ami egy új élmény, sosem fájt eddig. Hétvégén takarítottam, alig bírtam felállni. A gyomorégés is megjött. Hát ezekkkel ez van....
Lemondtam a dokit, nincs kedvem menni. Nektek nem szokott fájni a vádlitok?
Sziasztok!
Bibócska nagyon szorítok értetek.
Nagyon aranyosak vagytok, mint mindíg:) Tiszta hülye vagyok, hogy most dobom be törölközőt, mikor már mindjárt jön a pihenés. Remélem úrrá leszek ezen a szánalmas hangulaton, és minden ok lesz. A mai napnak mindjárt vége, és már csak a holnap van. A baba szív UH-ja MEG RENDBEN LESZ.
:-) mi is egy padban ültünk gimiben....
Simán lement, ja hál istennek tudtam menni.
és hogy bírtad meginni??? pfúúúúúj. én nagyon rosszul vagyok tőle...:(( és reggel tudtál is menni tőle?
Igen,Hunyadit,este ittam egy decit jól felhígítva vizzel,rendesen wc-tem és nem csikart a hasam. Mondjuk a Mira vizet ajánlják kismamáknak de azt nem találtam sehol.Legközelebb azt veszek.
Egyetertek tokeletesen.... en sem hiszem hogy talalok mar olyat itt, csak jo lenne valaki akivel neha beulhetek egy filmre, vagy elhivhatom shoppingolni stb... draga szeretett baratnom nekem is csak egy van, gimis osztalytarsak voltunk. De o meg ugye 2000kmre. Mindegy, a baba mellett ugysem jut majd idom ilyesmire. :D
Ez elég érdekes dolog, azt olvastam valamelyik pszichológiai könyvben, hogy az ember felnőttként már nem tud új igazán mély barátságokat kialakítani. A felnőttkorban kiépített kapcsolatok általában felszínesek maradnak, persze lehet kivétel. Én 6 éve költöztem másik városba, itt a házban is vannak velem egykorúak, van kismama is, aki szintén pedagógus, de egyszerűen nincs kedvem barátkozni. Itt Miskolcon igazán egy barátom sincs, ha jobban belegondolok. Az igazán fontosak (2-3) még gyerekkori barátságok, azokat ápolgatjuk is szorgalmasan. De olyan igazán nagyon-nagyon jó barátnőm csak egy van, de ő többet ér bárminél. Most velem terhes ő is gondolatban, megél mindent, amit én, ( hízik is :-))) )vásárolgat a babának, ő lesz a keresztanyja. De szerintem ilyen barátból egy is elég.
én is akartam reggel írni rá, de annyi minden volt eszemben, hogy ez kimaradt!:)) nekem is nagyon tetszik, gondolkozok is rajta hogy ilyet vigyek e a barátnőmnek...:)
szerintem is jó, és nagyon jó állapotúnak tűnik... meg szerintem is unisex.. szuper!:)
Szerintem is jó áron van.És azt mondta a tulaj nincs baja.
Nem tudom mit csináljak,mert több mint 100km-re van és ha mégis van valami baja akkor szívás!
Jól megdolgoztam érte:)) Az alján a fodor partedlikből van, a belseje popsitörlőből. A pelusokat egyenként fehér sebtapasszal fogtuk össze, hogy úgy is maradjanak. Örültek neki nagyon:)) Jó főzőcskét! :)))
Hunyadit??? Én akkor egyszer ittam, mert éjszaka úgy éreztem hogy fájt tőle a pocim... de lehet hogy csak arra fogtam, és már attól fájt hogy nem voltam... nekem sem segít a tamarinlekvár se, a reggeli activia+gyümölcs sem...(( de ma voltam... egy picikét... legalább megnyugodtam, hogy még nem nőtt be...:))))))
én még sosem éreztem csuklani...:(((hiányolom is... már én is akartam kérdezni...
meg előtejcim sincs...:((
Szerintem jó mind a két nemnek. Jól néz ki a verda.Annyiért nem sok.
Csajok,találtam egy babakocsit ami tetszene.Szerintetek milyen?Fiúnak és lánynak is jó?
[link]
Sziasztok! Azta milyen fos idő van,reggel havazott,aztán sütött 7 ágra,most meg mindjárt szakad.Megyek 2-re szülésfelkészítőre,majd elalszok,pedig nem kéne,ma a szopizásról lesz szó,remélem végig birom.
Esty! Én is vettem gyógyvizet! Hál isten használ,nekem sem a lekvár sem az étolaj nem segített.
Évi! Ne légy szomorú!!!
Zsani! Nekem egy nap 1* szokott csuklani,előtej még nincs.Viszont 2 napja megint nagyon izzadós lettem.
További ajánlott fórumok: