2010 júniusi babák (beszélgetés)
Ha tudnám, már előbb megtettem volna!
Egy nagy elkeseredett zokogás után, úgy kezdtem el sétálni, hogy behúzogattam közben a hasam. Lehet, hogy ez is használt valamit. De az is lehet, hogy ma még nem ettem eleget.
Bakker tésztát akartam főzni, de nincs itthon. Most mi a lófület főzzek ebédre?
Farmosok! Nem tudok több üzit küldeni ott, bemásolom ide amit találtam.
Üdv Gazdatársak!
Egy kis útbaigazítás a kupák elhelyezésével kapcsolatban...
Mint tudjátok, ahogy haladtok előre a Gazdakörben található "Mezőgazdasági és Állattenyésztési" feladattal, úgy az értük járó kupákkal folyamatosan nő az esélyetek, hogy különleges tárgyakat nagyobb valószínűséggel találjatok a farmotokon.
Ám, hogy ez a funkció rendben működjön, a kupákat a Farmra, vagy a Szédült Szántóra kell helyezni és semmiképpen sem a Kerge Kertre! A kupák ugyanis csak arra a területre adják a bónusz %-ot, amelyre tettétek őket.
Ha például a mezőgazdasági és állattenyésztési kupátok 10-10%-ot ad, és az alap farmra vannak kitéve, akkor a szédült szántón ne várjatok plusz tárgyakat. Ilyenkor az alapfarmon 20%-al nagyobb az esélyed ezekre a holmikra.
Ha egyik kupa a farmon, a másik a szédültön van, akkor mindkettőn várhattok 10%-al több tárgyat.
Ezt nektek kell eldönteni, hogy hol termeltek, vagy tenyésztetek olyan növényeket vagy állatokat, amik több tárgyat adhatnak.
Amennyiben csak dísznek használnátok fel őket, akkor nyugodtan tehetitek a Kerge Kertbe is.:D
Jó gazdálkodást ;)
Jó reggelt!
Látom nincs vmi jóhangulat mostanában....
úgyhogy én már nem is panaszkodom:)
Kata! jó lett a hajad:)
Mojocska!
Áruld el a titkot:)
Egyébként jóreggelt!
Képzeljétek, csoda történt. A múlthéten elkezdtem szanálni a cuccaimat, mondván sosem fognak rámjönni. Ma búcsúzóul felpróbáltam mégegyszer az egyik kedvenc kordbarigatyám, és most abban ülök a gép előtt, mert följött!
tulképpen gyanus volt már, hogy az eddig hordott gatyám tegnap egyszerűen lecsúszott séta közben a s.emről. De mégis ilyen hogy lehet, hogy egyik nap még kiáll a hasam, a másik nap meg eltűnik? Lehet, hogy a napi fél marcipánrúd a ludas? Normális kaját nem igen eszem, de édességet nagyon nagyon nagyon sokat. De nem fogytam v. híztam egy dekát sem! Csak a hasizmom kapcsolt be valamitől, és tolta vissza az előreesett méhecskémet? NA de ezt így, egyik napról a másikra? A combom meg tök hájas. Azon alig megy át a gatya. De azért nagyon örülök ám, mert úúútáltam volna az egész telet megint egy gatyában végigjárni. Most lesz kettő.
Gyerekek de hülye lettem! Hátradöltem a székemben, és valami fekete ruhás palit látok az akvárium üvegében tükröződni. Egy másodpercre kiver a víz, hogy úristen betörő! Aztán bakker leesik a tantusz, hgoy a tv szélét látom! Ez már a teljes elhülyülés kezdete, vagy közepe? Asssszem túl sokat vagyok egyedül.
HOlnap babacumó börze csepelen.
Sziasztok Lányok!
Szokásos témám, már biztos unjátok, de kivagyok. Mától dec. 26-ig 5 gyerekkel leszek... nem akarom!!! A párom gyerekei is mától velünk lesznek. Ez így annyira fárasztó, tiszta depi vagyok, még fel sem öltöztem ami nem jellemző rám. Nem tudom mit csináljak.
Jó reggelt mindenkinek!
Nálunk már kedden kezdődik a Kerácsony anyósékhoz akkor megyünk, mert sógorom szentestén nem lesz itt, így előre hozták. Tök jó, hogy pont nekik nem vettem még semmit...
Jó reggelt!
Így tuti nem tudok karácsonyi nagybevásárolni... mínusz 7,2 fok van és szakad a hó. Ezen a héten csak tegnap dugtuk ki az orrunkat, de Bogyesznak lila is lett a nózija a hidegtől. Orrmelegítőt még nem találtak fel? :)))Paffon vagyok a karácsonytól. Igazából még senkinek nem vettünk semmit, és pénzem sincs sok.. tele a város...úgy nulla fok körül szívesen csavarognék..
Semmi karácsonyi hangulatom nincs.
olyan szépen esik a hó
csakhogy boltba kék menni
nem lett semmi baj hogy tegnap bevágta másodjára az üveg szilvát.. szerencsére...
már a héten nem próbálunk mást, majd a jövőhéten... még banánt nem kapott, az lesz szerintem, csak félek, mert az is fog...
gabonapépet már ettetek?? körtét Te csinálod?
A Sárgarépapüré
1. rész
Almával
Naggyon finom volt, betermeltünk jó sokat. Aztán váááááártunk.... és vááááártunk... Hosszas várakozás után végül megszületett! Állaga sűrű malter. A pelust levéve a gyerek feneke síktiszta volt (!!!), a malter a pelusban pompázott.
2. rész
Barackkal
- mert itt már rafkós voltam, mondom, nehogy megint megőszüljünk a várakozásban. :) Menetrendszerűen meg is érkezett ma reggel a tegnap déli bezabbantott ebéd. Andris hosszas erőlködés után világra hozta, telelőve a jobb lábát :). Ezután megfürödtünk és elindítottunk egy mosást. :DDDDD
3. Lesz-e harmadik rész?
Egy darabig nem... :)
ja, Évi, már valaki írta hogy tolat neki a babó, talán Kori baba Ritának!:)
Nekem nem mozdul, vagyis most úgy éri el a kitűzött célokat, hogy odaforog, ide-oda, ide-oda, és odaér... ezt is írta már valaki, talán Myster...?!:)) úgyhogy pörög egész nap, most már tényleg nem tudom sehol ott hagyni, még a földön sem...
meg most vagy 3 napja egyfolytában sikít...
szép jó reggelt!
na hát azért az túlzás, de örülök hogy így el van a Törpével, és nem gond neki ha elmegyek...sőt, ő küld!
jajj, Sunny, úgy sajnálom, nem is tudom hogy lehet ezt elviselni???!!!! ráadásul pont karácsonykor, így mindig hozzákapcsolódik...:(((
Timcsi, Te még pocakkal is olyan vékony voltál, amilyen én soha nem leszek, hogy lenne neked gombóc fejed???!!:DDDD
Ma kettesben leszünk reggelig...:(( anyukám se jön, úgy volt hogy barátnőzök, de ő is lemondta... de majd kitalálok más programot.. .mert olyan sötét van, hogy itthon megkattanunk egész nap!:))
de ilyen hidegben meg nem tudom hogy sétizni elviszem-e?! most is még -11fok van..:((
Jóéjszakát szép álmokat mindenkinek!
Jó, hogy vagytok!