2010 júniusi babák (beszélgetés)
annyi szép alkalmi nadrág, és tunika is van fent a tesz-veszen, csak türelem kell végignézni, én eddig soha nem néztem végig, most tegnap megfogadtam, még ma csak a felénél járok, de annyi jót találtam nem is gondoltam volna...
:))) édesek lehettek együtt..:)) de jó Neked!! NAgyon szerencsések vagytok!! Nekem senki nincs körülöttem...:(((
Neked is jó sétizést!:)
Sziasztok lányok.
Olyan csodálatosan szép idő volt tegnap,hogy este hétkor érkeztünk haza,nagyokat sétáltam.Nagyon jól esett mindenkinek.Ma folyt. köv.
A tesómmal és a barátnőmmel.Három pocakos séta.
Nagyon jól mutatunk egymás mellett. :)
2 hét különbség van köztünk.Én 28 hetes,tesóm 26,a barátnőm 24 hetes.Nagyon mókás,ha mi elmegyünk együtt valahová.Csodálnak minket az emberek.Pusza mindenkinek.
Bibónak és a gyönyörű babájának sok erőt és egészséget.Kérünk még fotót a kis Laliról,ha lehet.Annyira édes.
Esty jó kirándulást.
Janette jó csavargást.
Én is megyek...
majd jövök...
Jó reggelt!:)
Katka! De milyen a köldököd??? Ki is dudorodik??? Fáj egyfolytában??
Nem tudom, lehet hogy meleg lesz, bár elég farmeros vagyok... azért csak március van még, csak tudom hordani.. én is akarok lenvászon szerűséget, vagy olyasmit. azt is néztem egy csomót, halászgatyát, hosszút, úgyhogy szerintem azt is onnan rendelek! a tescos póló az nagy?? pocakra való? és mennyibe kerül?? lehet hogy nekem is be kellene néznem...
mi is megyünk! most már tényleg szlovákiába sétálni, meg ebédelni! úgyhogy majd jövünk!:)
Jó reggelt!
Gyönyörű idő van, megyünk csavarogni!
Eszti! Jók a cuccok! :))) Köszi a "nemcsokievést" :)) Majd jelentkezünk:))
Esty!Jók a ruhák,amiket vettél,de a farmer nem lesz már meleg?Én valami vékonyabbat keresek már,szeretnék egy fehér lenvászon szerüséget,és vettem a Tescoban tök jó színes trikókat(valamelyikötök már írta,hogy ö is vett)egyet fizet kettöt kap akcióban,két garniturát,és avval elleszek egy darabig!Csak az alkalmival vagyok bajban,de nagyon,mert lesz ballagás ápr.30,meg elsöáldozás máj.1,és hogy oda mibe megyek...
Jó reggelt lányok!Olyan szép reggel van,100 ágra süt a nap!Tegnap este hazajött a párom,és azt mondta,hogy nagyon gáz a köldököm,úgyhogy hétfön battyogjak el a háziorvoshoz,mert szerinte sérv!Lehet a terhességek miatt elvékonyodott már a hasfalam,és megeröltettem!Fasza!Remélem nem lesz igaza!
egészségedre...:)))) én is tényleg Veled vagyok, ma se ettem semmi nasit, semmi csokit, édeset...:))) reggelire műzli, utána egy kis tejfölös gomba, délután egy activia, este gyümölcs... erős leszek!!:))) úgy Neked is könnyebb ha Veled vagyunk!:)))
nem csalok:))) Olllyan nagyon finom vóóóóóóóóóóóót:))
Van egy kismamabársonynacim, az tökéletes rám, és annak mindenét lemértem, meg egy kedvenc felsőmnek is... és így addig kérdezgetek, hogy mérjenek, hogy jó lesz... eddig bejött...amikor nem így csináltam volt hogy nem lett jó, de visszaraktam, és eladtam én is...:))))) most sok mindent figyelek, és meg is veszem, van egy csomó cuki felső, és oké hogy drágább mint a turi, de a turiban itt olyan nehezen fogok ki kismama cuccokat...
Tényleg már szégyellem magam előttetek csajok, hogy mindig vigasztalni kell mostanában, pedig nem is lehet bajom... de hát ez van! Irigyellek Titeket hogy ilyen jól élitek meg!:) Nekem is jó volt az eleje, most egy pár hét volt gáz...de most már újra jó lesz!:))))
Ancsi: az esküvői hajadat csinálták???:)))
Sunny: én is pedig élvezem hogy itthon vagyok, meg én utálom a munkahelyem, tehát vissza se akarok menni, én azóta egyszer voltam bent, akkor is megbántott a főnököm.. szóval... az volt az utolsó... nem tudom mi ez az érzés... azért reggel fél8tól este 7 volt mindig mire hazaértem, után főzés-sütés-takarítás... most meg biztos túl sok az időm, és még sem csinálok semmit...:)))
Amúgy sziasztok. Ma 9 órától egész 3 óráig a fodrász a fejemet matatta, laposra ültem a seggem.
Esty itt a jó idő tessék happy lenni!
Vénusz, örülök, hogy minden rendben a babával és veled is.
Sunny könnyen beszél az aki olyan szép csodálatos dolgokat tud varrni mint te. Én megmaradok a zokni stoppolásnál,(De azt is inkább kidobom) meg a gombfelvarrásnál.Sajna nekem csak ennyire futja a varrástudományom.
Azt szabad neked? Ne csalj ám, figyelünk rád!
Minnyá jön haza apa, hoz nekem finom, forró grillcsirkét. Elcsapom a pocim:)))
Hát.. nem irigyellek! Remélem, azért nem lesz semmi gond.. szurkolok neked!
Én is vettem már pár kismama ruhát onnan, egyedül egy nacira nem baktam rá, még a felsők is vacakok voltak. Vettem a boltban farit leárazva 990-ért, levágtam a derekát úgy, ahogy Évi, passzé rá, gumi bele és kész. 1200 ft.
Eszti! Én annyira élvezem azt, hogy itthon vagyok, pedig azelőtt azt gondoltam, hogy megáll majd az élet nélkülem odabent. De nem így történt. Ők jól megvannak nélkülem a munkával, de imádom, hogy körülrajonganak, ha bemegyek. Nekem meg egyáltalán nem hiányzik a munka, annyira jól elvagyok itthon. Eszembe sem jut, hogy haszontalan lennék, nekem most az a dolgom, hogy növesszem Gitta babát, pihenjek, szép legyek, meg ilyenek. És ez így van rendben.
Tesz-veszen vásárolsz? Honnan tudod, hogy jó lesz a méret? Én is szeretnék pár dolgot venni, mert lassan semmi sem lesz rám jó, de próba nélkül tartok tőle, hogy felesleges pénzkidobás lenne. Valahogy nem vagyok egy konfekcióméret pláne most.
Ó, már én is a küszöbön állok, ma hívtak a rendelőből, hogy keton van a vizeletemben, ami a cukrosoknak szokott lenni. A terhelésesem is a felső határon volt, úgyhogy jövőhéttől szerintem én is csatlakozom hozzád.
"esetlen időnkét"
azért ne legyen esetlen időnként:)))
pedig nem is vettem be fogalmazásgátlót:))))
haszontalan? maradj már...:))) két dolgod van: enni meg aludni:)))) (esetlen időnkét egy kis "más" is) :)))))))))))))))))
nagyon igyekszem, a savam már az egekben van:))) Kis tökiért, mindent! :)) Azért attól függetlenül valami rohadt módon utálom, hogy így jártam:))
nem is írtam...:))) nem akarok állandóan negatív lenni... de most volt egy pár ilyen hetem... nem bírom szerintem feldolgozni, hogy a nagy pörgés után haszontalan vagyok...:(( meg szerintem már a tél is túl hosszú... meg a testemet is nehezen fogadom el...:((( de már most jó...:)))
Hidd el,hogy csak az első egy-két hét rossz, mert a szénhidrát is szinte függővé tesz, aztán átáll a szervezeted, és észre sem fogod venni, hogy diétázol. Csak addig tarts ki!!!
nem lehet ehhez hozzászokni sztem.. ebédre natúr husi (mikor,milyen) meg sali vagy 2 szem krumpli. Széjjel kajálom magam! :)))) Miért sírtál? nem is olvastam....
Voltam barátnő látogatóban, meg voltam az iskolában is, mert meghívtak a nőnapra, csak nem mentem el, és már nagyon reklamáltak, hogy feléjük sem nézek. Idén a fiúk névre szóló bögréket festettek nekünk, hát nagyon édesek! Nagyon örültem neki.
és miket eszel?? tudod variálni azért? ebédre mit szoktál? az nehezebb, nem? kezdesz már hozzászokni?? biztos attól is van...meg szerintem ez a melegfront is elnyom... bár én tényleg csodálkozom rajta, hogy most mintha meg sem éreztem volna, máskor meg úgy kiüt... most csak bőgtem 3 napig...:)lehet hogy a front...:))
Ja,köszi:) Teljesen lestrapálva érzem magam,nincs energiám... Mondjuk ennyi kajától nem is csoda. Egész nap aludtam ma is, pedig olyan szép idő van/volt.
Sziasztok!
Bocsi, én kevertem benne, nem írtam be tegnap Lalika szülinapját.
hogy van a fejed, jobb volt ma??
További ajánlott fórumok: