2010 júniusi babák (beszélgetés)
itt sincs lehajtó... majd én is kínlódom. Sebaj:)))
Éviiiiiiiii!!!
csak neked:
[link]
:))))))))
Csak bírjam lecipelni a lifttől a járdáig....
:))) Van ez így... :)) Nagyon jól néz ki a verda. Amúgy is a piros-fekete a gyengém:))) Nagyon fogod szeretni, mert baromi praktikus:)
Sikerült felraknom a képet, le kellett venni felére a képméretet, túl nagy volt. De mire rájöttem, hogy mi a gond....
:-)))) Futás egy lottóért vagy kaparósért!!!!!!!!!!!!
Én is nézegetek a két aukciós oldalon, de kb. fele-fele arányban nem azt kapom, amire számítottam.
Próbálkozom a feltöltéssel...
aha, értem. Akkor tényleg nyerő szériában vagyok, mert itthon legalább azt eszem, amit akarok. (nem azt amit adnak:)))))
Szólj ám, ha sikerült! Kíváncsi vagyok:)))
Sikeresen megnyertem egy újabb aukciót. Nagy harc volt, de ma tényleg nyerő szériában vagyok. Lehet, el kéne menni lottózni,mert ha így folytatom,még 175 g-ot sem fogok enni, mert nem lesz miből:))))))))))
Itt szemmel tartják a diétádat egész héten, egyfolytában vércukrot nézegetnek meg pisit, és akkor engednek haza, ha beálltak az értékek a normálisra.
Nem enged képet feltölteni, hibaüzenetet kapok. Majd később.
de mi a szarnak kell befeküdni? Nekem elég volt elmenni a diabetológiára. Megnézték a véremet, főleg a koleszterint illetve, visszamenőlegesen, mennyi lehetett. Ebből kiderült, hogy elég a diéta. nem értem én ezt....
Húúúú, passz. Piros és bézs :-)))))
Nem tudom, hogy milyen típus. Apa (mármint az ősöm) azt mondta, hogy menjek és vegyek egy újat, (mert úgy volt, hogy használt lesz) és gyorsan vettünk is egyet. Bementünk a Tégelbe, és nem is variáltunk sokat. Ez olyan klasszikus babakocsi, aztán sportkocsivá alakítható. Rakok fel képet. Meg az ára is korrekt volt, 29000. Nem láttam gyakorlati különbséget drágább és olcsóbb között, hordozónk meg mózesünk már van, így többet kár lett volna adni érte.
Azt hiszem három napra kéne befeküdni, de nem tudom mi lenne a jobb. Pont szünet lesz a suliba. Rohanjak be napi háromszor vagy feküdjek be, a lányoknak meg az lesz a szünet hogy bejárnak hozzám. A védőnő azt mondta ne feküdjek be, mert csak felmegy még jobban.
Szürke nincs benne, csak fekete. Tényleg könnyű tolni. Mielőtt felhoztuk volna, tettünk egy kört vele. Nem néztek hülyének kicsit sem az emberek. Rodeóztunk az utcán. Biztos gondolták, hogy szegény gyerek:)))) Neked melyik típus van?
Itt simán bevágnak egy hétre a patológiára, nincs bejárós rendszer. Jövőhéten nekem is ismételnem kell, és gyanús, hogy úgy járok, mint ti. Egyszerűen képtelen vagyok diétázni, NEM tudom betartani, nem megy, ha belegebedek se.
Akkor nem mázlista...:(((
Inkább járok a diabetológiára minden kedden...
jajj, szegényem...
Ugyanilyen babakocsit tologatnak a ház előtt, már figyelem egy ideje, pont azt néztem, hogy biztosan jó könnyű lehet. Szerintem jól néz ki narancssárgában, ha jól emlékszem van benne szürke is egy kicsi. Mi is Piere C.-t vettünk, de ez csak kétfunkciós és 8kg, szívni fogok vele, mire lerángatom a hetedikről... De én akartam.
A jövő hét szerdán be kell mennem felvételre a kórházba, de lehet bejárni is, napi háromszor, ottani kaja utána vérvétel, pisi gyűjtés egész nap. Megint napi három vérvétel FÚJJ.
Mázlista...
Hasonlóak voltak az értékeim, nekem meg csak 175 g-ot lehet..:(((
Akkor nem is kell menned a diabetológiára? Azért érdemes volna...
Az éhgyomri 5.3 egy óra múlva 10.8 megint egy óra múlva 10.7. Vissza kellett mennem ahol levették és kaptam egy kis könyvet amibe benn van mit lehet mit nem, meg hogy mibe mennyi szénhidrát van. A napi 225g os diétára fogtak.
[link]
Ha van még valaki, aki ilyet szeretne.. :))))
Megjött a 15 darab partedli is, amit a vaterán nyertem. 1600 ft volt. Szinte mind új:))) Jó ez a mai nap:))))
Hát, jah... marha nagy mázlink volt:))) Épp tegnap néztük, 87-ért... :)))
Megnéztem a babakocsid, nagyon jól néz ki. nem volt rossz választás:)))
nagyon jól néz ki és utánna számoltam annyiba került kb mint a miénk
Köszi, üdv a nemevők táborában. Mennyi lett? Diabetológián voltál már?
a neve Giraffe Club SH-269A szürke narancssárga!!
Sziasztok!
Janette csatlakozom a diétához. Nekem is magas lett a cukrom. Tök ki vagyok. Gratula a kocsihoz.
nincs képem de megkeresem a neten egy pillanat
Oké, eddig tartott amíg felfogtam. Ez kész. :))) Igen, tényleg furcsa... olyan nagyon üresnek tűnik az alja. Az ára viszont kegyetlenül jó. :)))
Nagyon széééppppppppp!!!!!!Cupppp
További ajánlott fórumok: