2010 júniusi babák (beszélgetés)
Sok locsolót Lányok! ( :-)))) )
Itt már tegnap estétől szar az idő és én teljesen kész vagyok tőle.... De bízom abban, hogy jön a felmelegedés, ha lassan is, de akkor legalább nincs semmi bajom.
Most elköszönök, megyek hamizom valamit:)
További szép napot mindenkinek!
Nekem ez pont forditva van:)
Ha lepihenek, megnyugszik minden idegem,izmom, nagyon rossz:(
Valójában nem tudom, hogy az egész fáj e, de amikor a bogyó fölébred, elkezd mocorogni, rögtön semmi baj!
ezért gondolom, hogy valami ideget nyumhat. Szerinted?
Egyébként van valaki, aki kemény derék fájással kűzd????????:(
Mert én igen, de nagyon.
Ma pl. majd elájultam a fájdalomtól:(
Sziasztok lányok!
szép húsvét hétfőt mindenkinek!
Bár itt szakad az eső, és nagyon sötét van:(
Szia!
Szokott fájni nekem is,és ilyenkor mindig ugy félek,de szerintem ez normális,és most már ezentúl még nehezebb lessz,de kibirjuk!!!!
sziasztok! Itt is esik az eső, olyan sötét van...:(((
Lányok, Nektek szokott még fájni a pocakotok?? mármint nem olyan rendes fájás, hanem a hasam alja néha, mint az elején.. még most is fájhat attól hogy nő?? néha megijedek!
Remélem mindenki jól van!! már hiányoztok!! alig várom a hétköznapokat...:)))
puszi mindenkinek!:)
Sziasztok! Milyen csöndesség van mostanában! Remélem mindenki jól van és jól telnek az ünnepek!
Nálunk újra romlani kezd az idő,ami sajnos azzal jár,hogy én bizony keményen megérzem,mostanában nagyon nem birom az időváltozásokat!
üdv. Mindenkinek!Kellemes napot!
Kellemes Húsvét Hétfőt!
Vettünk a Babusnak "húsvétra" egy édes felhúzható zenélő csillagot. Én nagyon imádom. De hogy a Babácska azért ugrál-e rá nagyon mert tetszik, vagy mert nem tetszik, azt nem tudom.
Sziasztok!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok nektek lányok!
Vigyázzatok magatokra!
Drága kismamik....
Mindenkinek kívánok kellemes húsvéti ünnepeket.
Vigyázzatok magatokra ahogy eddig is és a tündéri kis pocaklakótokra akik remélem szintén jól érzik magukat odabenn...
Köszönöm nektek a sok biztatást és támogatást ami sok erőt ad nekünk hogy folytassuk az életünket.
szeretlek benneteket