2010 júniusi babák (beszélgetés)
Janette!
Majd várjuk a képeket a szobáról!
Sziasztok kismamik!
Elég régen voltam,jó sokat kellett olvasnom!:)
Én is nagyon nyűgös vagyok az utóbbi napokban,fájnak a combcsontjaim,alig birok aludni,levegőt is nehezen kapok.Nagyon fennt van a pocim ezért a savam is rágja a torkom rendesen.
De úgy látom sokan küzdünk hasonló problémákkal.
Ezért nem is panaszkodom.:)
Sziasztok!
Törpi Kecskeméten, én Szent Imrében fogok szülni. Mi rosszat hallottál???? Mikorra vagy kiírva?
Ez az átkozott front.. szerintem zsebibaba is ugyanolyan nyűgös, mint az anyja :(
Újabb állat jött be az eddigiek mellé: leveli béka (eddig: reumás csiga, nagy fehér bálna, partra vetett hal), hm... lehet, hogy ezt már érdemes lenne lerajzolni?
Sziasztok!
Látom most már jóval túl vagyunk a felén mindenki nagyon nyűgös! Nekünk nagyjából most már minden megvan, de mit sem érek vele mikor még csak ezután túrják szét a házat! én is nagyon parázok mi van akkor ha nem leszünk kész, azt nagyon nem szeretném! De remélem Lettim jól érzi magát ott ahol van és bent is marad a kiírt időpontig. Egyébként tegnap nekem is nagyon keveset mozgott, ma meg megint leköltözött nagyon mélyre, mert ossza ám a hólyagomat rendesen.Itt most süt a nap, igaz hideg van, de legalább nem esik!
valószínű, hogy a babáink egyforma frontra érzékenyek, ha tiéd nem mozog, az enyém se szokott...utálom is, mikor így van:(
na így írjak, már megint mennem kell valahova , rángatnak össze -vissza....hű, nagyon nyűgös vagyok:( remélem este jövök, nem túrnak ki a net elől is:(
na megyek, mert megyünk anyucimékhoz, meg anyósékhoz... heti látogatás!:)) majd este jövök!
Janette: már elvesztél az oroszlánokban??? :)))))))))
nekem ugyanígy van... ne idegeskedj... van egy kiságyunk.. ennyi, az is azért mert én megrendeltem... de se pelenkázó se kórházi csomag se semmi...:(((( de én már nem idegeskedek!:)))
hú szilvi, Tőletek jön... itt is kezd sötétedni...:((( én ettem ebédre rakott krumpli félét (darált hússal csináltam, meg parmezános tejföllel) annyit hogy a párom magának szánta...:)) utána meg egy rendes adag aranygaluskát... de az meg olyan jól sikerült, hogy már nézegetem megint...:((((
én is olyan 35-36.hétre gondoltam, azt olvastam....
jajj, katka, remélem nem az lesz az én bajom is, mert már semmi nem kerül el...:((((
Sziasztok!
Szüléssel kapcsolatos terveiteke kérdezem, ki hol szeretne szülni? Van-e valaki aki Kecskeméti?
Én is arra gondolok,hogy vagy ideget nyom,vagy ideg csipödött be vhová. De nem kivánom senkinek!
Szerintem a te combodban is a fura érzés vmi ilyesmi lehet,hogy nyom vmit.
Jajj, Sunny, olyan bolond vagy!:)))))) annyit röhögtem!:))
Akiszt: ez nagyon durva... de mi lehet?? ideget nyom???
Katka: azt akarom kérdezni hogy neked hogy fáj/t a combod??? mintha izomláz lenne??? és mi is az neked??? és látszik is rajta valami???
mert nekem reggeltől a jobb combom főleg, olyan mintha izomlázam lenne...de nem csináltam semmit, úgyhogy az nem lehet..:(( jajj, minden elkap.. vagy az is lehet a vizesedéstől szerintetek?? de hát ott csak nem vizes...
zsuzsika: azt akartam kérdezni már annyiszor, csak mindig elfelejtem, hogy milyen volt a Rally???:))) jó volt?? mind a 3 napot ott voltatok???
Évi, TE tényleg elvesztél...:((((
Sziasztok!
Nálunk is esős idő van. Bár most nem bánom, tegnap egy csomó mindent elültettünk, jót tesz egy kis zuhi nekik. Néha össze is nyomtam a kisasszonyt odabent a hajlongásban. De muszáj volt ezt-azt kijavítani, amit a nagy gazdálkodóim nem jól csináltak. Bár lelkesen melóztak.
Sziasztok lányok.
Mikortól érdemes elkezdeni a málnalevél teát iszogatni?Elég a 37-dik héttől?Vagy hamarabb?
Vettem ma magamnak egy szoptatós melltarót 800Ft a kínaiba és nagyon jó anyaga van.Holnap veszek még vagy kettőt.Rántott csirkecomb és kukoricás rizs lesz a mai ebéd.Ubisalival!!!
Éhen halok!!!
Sziasztok! Hát az este jót röhögtem,amiket irtatok......Isteniek vagytok csajok!!!
De sajnos az éjszaka már sirtam.Történt ugyanis,hogy (emlitettem már régebben hogy nagyon fájtak a combjaim ott alul vszinü. vmit nyomott a baba ami kb. két honapig kimaradt,olyan jó volt!)és az éjszaka ujra fájni kezdett,de még mellé a derekam is,nem folyamatosan,de minden kis mozdulatra olyat nyilalt a derekam,hátam,és ott a combjaimnál,mintha késsel vágtak volna.Egy félorámba került amig át tudtam fordulni egyik felemről a másikra (féloránként).Szoval sirtam és sirok,olyan nagyon fáj,nem tudok semmit csinálni,bármerre mozdulok,szörnyü.Mi akar ez lenni? Ha most nögyogyászhoz kellene mennem,fel sem tudnék neki oda feküdni.