2010 júniusi babák (beszélgetés)
Jaj de drága vagy,máris sokkal jobb! :-)
Én is felszállnék arra a repcsie! :-)
Most értünk haza a fogorvostól.. adott szurit, szerintetek nem gáz? Nem nagyon tetszett a kisasszonynak, nagyon sokat rugdosott :(
Ennyit tudok tenni az ügy érdekében.. sajnos itt is nagyon szutty idő van :(
Mikor indul a repülő lányok??? ;)
Igazatok van,holnap megyek beiratom,aztán meglátjuk. Már látom előre,hogy engem jobban meg fog viselni mint őt. Még csak sétálni se vitte el még soha senki, tök furi lesz, hogy nincs mellettem. :-) Hiába, megnőnek a gyerekek. :-)))
Nem bírom már ezt a hü.e időt! Napocskát akarok!!! Valaki intézzen már légyszi! :-)))
Én beíratnám a helyedben, csak hogy tutira legyen helye, de az óvodalátogatás csak 5 éves kor után kötelező, addig nem kell járatnod, ha nem akarod, de legalább a helye biztosan megvan.
Tök csini! :-)
Nagyon ügyik vagytok csajok! :-)
Hát ez nagyon tuti!!! Ha még látsz valami hasonlót,légyszi szólj! :-)))
Macs,Zsuzsika,Ikocsis köszi a válaszokat! :-)
Akkor holnap elmegyünk és beiratkozunk. Idén még biztos nem adom be,de szerintem tavasszal már nem fogok tudni mit kezdeni vele.Igényli a társaságot,egyre nehezebben foglalom le. Jó helyen lesz a gyerekek között,itt úgyis mindig felnöttek között van,sajna nincs más gyerek a családban. :-)
Köszi csajok a tanácsokat.Csütörtökön jön a védőnő hozzám,és meg is említem neki.Gyerekkoromba volt kutyám,bár nem a lakásba,hanem a kertbe.Na meg nagyiméknál is volt.
Utána kérdeztem a családban,ha nem tesz jót Bencének,akkor is el tudom helyezni a nagymamánál.Remélem addig nem gondolja meg magát.
Cotton de touler azaz vatta kutya,nem tudom ki ismeri.
Ez a legjobb módszer, azonnal rájöttél a lényegre. :)
Én sem veszek már picinek semmi ruhát annyit kaptunk. Most egy mellszívóra meg légzésfigyelőre pályázom.
húú, nagyon ügyi vagy!!így is kell!!:)))))))) nem is szabad licitálgatni feleslegesen...:))
meg a méréssel is ügyi vagy!!! tuti jó lesz!:)
nem volt nehéz kitalálni ugye??DDD
Szóval te vagy macskusz30??? :DDD
Mindent lemérettem és elméletben olyan mintha rám öntötték volna. Gyakorlatban majd meglátjuk ha megkapom. Felsőim azok vannak csak még rövid nacit kellene beszereznem.
nekem automatikusan megcsinálták a toxoplazma vizsgálatot mivel vannak kutyáink,macskáink, bent meg van degu és húsvét óta egy nyuszi)))
Én azt csinálom hogy nem licitálok hanem megfigyelt aukciók közé teszem és a végén ha még mindig jó az ár akkor licitálok én is! Legalább nem növelem én is az árat. Remélem jól csinálom mert még kezdő vagyok, de teljesen rákattantam.
Én is átestem rajta, mondjuk nem csoda, gyerekkoromban a kismacskákkal/kiskutyákkal a mellkasomon szoktam olvasni a kertben... :)
Wahh ez nekem is tetszene!
Szerintem ezt is érdemes megnézni, már vásároltam nála, de azt mondta a férjem, hogy nem akar több babaruhát látni! :)
[link]
hehe erre licitálgatok mostanság)))
hú nagyon jó!! és nagyon jó áron! de figyelj! mindent lemértél és lemérettél?? mert én nekem az első darabok nem annyira lettek jók, úgyhogy azóta mindent méretek.. váll, mell, hossz.. nadrágnál csípő, külső, belső szárhossz... combszélesség... és azóta, mintha rám öntötték volna mindegyiket! imádom mindet amit a múltkor vettem, két farmer, meg vagy 5-6 felső...:))))))
óóó, Ancsi! beleszerettem abba a 90 dbosba amit átküldtél.. de hát annyian rá vannak kattanva...:(((
Azt mondod? Ez az első ruhadarab amit ott vettem. Csak most regisztráltam. Még izgulok hogy jól csináltam-e mindent! :-))
Nekem csináltak ez elején toxoplazma vizsgálatot és átestem a betegségen. Egyébként semmi tünete nincs.
Nagyon csini! És nagyon jó áron jutottál hozzá. :)
[link]
Én most ezt vettem meg! Remélem jó is lesz rám! :-))
További ajánlott fórumok: