2010 júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Én már nem bírom ezt az időt!! :(( Annyira fáj a hátam, hogy menni sem tudok és rohamokban még erősebb, akkor folyik a könnyem, apa meg nem érti mi bajom van és piszkál, hogy ne hisztizzek. Tegnap azt hittem, hogy szülni fogok... ha a derekam fog fájni szüléskor is, mint anyósnak belehalok..
Aludni?? az meg milyen, újabban csak a hiányát érzem.
Jó reggelt mindenkinek!
Nemrég másztam ki az ágyból, kómázom ezerrel. Vasalnom kéne ma, de nincs semmi kedvem hozzá. Hogy aludtatok?
Jó reggelt mindenkinek.Nagyon rosszul keltem és így is folytatódik a napom.Hajnalban már megin ébren voltam 1-től,2-ig.Csak forgolódtam annyira fájt a csírőm.Reggel 3/4 7-kor arra ébredtem,hogy hányingerem van.Ez azóta is tart.Enni alig bírok,mert fáj a gyomrom.Ja és tetőzött egy fejfájással a reggelem.Mindjárt megőrülök!!!
A lényeg,hogy még sétálni sem tudok kimenni apával,mert jön a védőnőm.Remélem hamarosan itt lesz és nem húzza az időmet és az idegeimet.
Nagyon morci vagyok. :(
:))
Számomra meg az hihetetlen, hogy 70 kg felett vagy, a képen nem nézel ki annyinak.
Jo éjt mindenkinek!
Megyek én is... A baba hozzászokik a késői lefekvésekhez...
Anyukám mondta, hogy én pici koromban nappal aludtam, éjjel fent voltam...
Na megyek én is, mindjárt kelni kell. Úgy belemerültem a képezésbe, hogy átnéztem, elrendeztem a gépen az összes eddigi képemet, kitöröltem egy csomó régit, elrendeztem őket:)
Jó Éjt Mindenkinek!
Szia! Köszi :)
51 kg-mal kezdtem, most 58 kg vagyok. Főleg pocakra ment.
Múlt héten voltunk 4D-n, mert nagyon kíváncsi voltam a baba méreteire, mivelhogy a dokim 2D-n picit több mint 1 héttel kisebb méretet mondott. Eléggé megijedtem. 4D-n csak pár nap lemaradást mértünk. Tegnap voltam megint a dokimnál, pontosan a 29.hétbe léptünk, most 29+1 - et mért.
Szoval ne ijedj meg, ha véletlenül pár nappal kisebbet mér, a gépek és a dokik nem valami pontosak.
Nekem sem volt nagy étvágyam, de ettem minimum 5x naponta és nem diétásat. Te nagyon egészségesen táplálkozol.
Viszont ma minden 2 orában elkapott a kemény éhség. Azonnal kellett ennem valamit.
A cukoreredményeim még nincsenek meg, remélem, nem vagyok cukros.
Babuci már startra kész pozícioban van, fejecskéjével a húgyholyagomat nyomja.
Igen, ezt is hozzátettem: az a dolga.
Híztál??? Esetleg szép pocakod van, biztosan szépen nődögél a baba, ahogy kell!
Lemaradtam az olvasással, ezen a héten iskolázásunk van melohelyen, nem ülök a net előtt :(
Mennem kell apa hívott,vigyek neki inni kint van a dokkon.Mindenképp viszaolvasok még késöbb.
Szép jó éjszakát!!!!!!
Megyek utánna palacsintát sütni!!!
jaaaaaaj kérek szépen abból a palacsintatortából!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kész lettem!
Nagyon jól birod édeség nélkül.Én sajnos egyre többet szem édesset.Nagyon kívánom.
Huu nektek már ott vacsi van!
Itt még csak fél3. Még van idöm sokat enni.:D