2010 júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Janette hol lehet ilyen sablonokat szerezni? Nagyon tetszik.
Sziasztok!
Az én férjecském "nagyon-nagyon" beteg, úgyhogy ma rám szakad egy csomó minden. Ápolni kell meg meleg fürcsit, leveskét csinálni, meg mérni a lázát. Mert szerinte a 37.0 már láz, de minimum hőemelkedés...
Apa morcog, hogy hanyagolom, úgyhogy megyek apázni. Álmodjatok szépeket!
Ezt kár volt mondanod, most ezért fog csorogni a nyálam!!!!!!!!!! A sült kolbászról már így is régen fantáziálok, csak nem merek a piacon venni, mert ki tudja miből van, egy fél párért meg nem büdösítem be a lakást.
Ja, böjtölhetem. Főképp, hogy hurkát, kolbászt rendeltek vacsira, most fogom kisütni:))))))))))
Én is nagyon sózom mostanában!
Na megyek fürcsizni meg őserdőt írtani! Annyira utálom már! ilyenkor minek kell nőjön? Később még benézek!
Az diétás!!!! Böjtölheted... Én is nagyon kívánom mostanában, szerintem azért, mert itt agyonsózzák.
Hátha megérti és nem fog erőszakoskodni. Végül is te már tapasztalt anyuka vagy, neked nem kell megmutatni hogy kell megfürdetni vagy fogni a kisbabát. A pelusról meg nem is beszélve, hisz abban a korban mikor a párod volt kisbaba még hírből sem ismerték a Pamperst.
Az én anyósom is segíteni akart jött a pólyával meg a réklivel, de miután megláttam hogyan kell a réklibe bekötözni a gyereket inkább mondtam hogy ne. Pólyát meg nem akarok.
Teljesen ugyanez a szitu itt is. Már most égnek áll a hajam az egésztől.
Na, sziasztok!
Ahogy nézem,nem nagyon vagytok aktívak. Aludtam egyet délután, most meg elkísértem apát fodrászhoz. nemrég jöttünk meg. Kaptam jutalom sültkrumplit a mekiből. (ma sem vacsorázhatok) :)))))))))
Ez nem ziziség!Ez alap!Igen,mindig kavar,de most valamiért nagyon jól viselem,és türelmes vagyok,szépen elmagyarázok neki mindent,mint az oviban.Nem tudom mikor fogy el a türelem!
Ezek az anyósok. Írtad már párszor hogy mindig kitalál valamit.És akkor képzeld el mi meg egy háztartásban élünk. Mondjuk nekem semmi bajom vele, tényleg mindent megtesz azért hogy nekünk jó legyen. Csak mégis olyan féltékeny vagyok. Lehet majd akkor másképp látom majd a dolgokat és örülni fogok ha valaki kicsit kiveszi a kezemből a kicsit és szusszanhatok egyet, de azt sem akarom hogy állandóan karban legyen, mert az sem jó. A másik dolog én tisztaságmániás vagyok és a kézmosásra nagyon figyelek. Most ha kimegy és megsimogatja a kutyát vagy felugrik rá biztos nem fogom odaadni babómat.Kicsit zizi vagyok, dehát ez van.
Csajok!Az anyósom felhívott,hogy mikorra vegyen ki szabit a szülés utáni segítségre!Szerintetek?Mondtam neki,de szerintem tök nyugodtan,hogy sajnos nem tudom!Utána csak röhögni tudtam magamban,persze kínomban!Utána meg elkezdte sorolni,hogy tulajdonképpen nem is kellene anyumnak jönni segíteni,mert hát szegénynek milyen megterhelö,mert apukám is ápolásra szorul és ö majd jön 2 hétig,de leállítottam,mondtam neki,hogy anyumnak ez lesz a kikapcsolódás!Nagyon rafkós,és egyfolytában próbálkozik...!Mi egyépként abban egyeztünk meg,hogy elsö héten itthon lesz a párom,egy hétig jön anyu,és egy hétig anyós,hogy ne legyen vita.Ennyi segítséget elfogadok,de kizárólag a háztartási munkában,utána pedig én szeretnék rendezni mindent!
Jaj!Akkor az is nagyon ari lesz!Sok sikert!
leírtam a tea receptet megtaláltad??))
A Csepeli bababörze kezdőidőpontját nem tudom csak az tuti, hogy csak délig tart, a Királyerdei művházban lesz.
sziasztok csajok)))na hazaértünk a csavargásból...vettem ma noelnek zoknit)))meg cipőcskét))és megjött az első csomagunk is holnap fotózom és felteszem...nagyon jó fej volt az eladó csaj hamar lebonyolítottuk az üzletet...bár ma összeakadtam egy IQ-betyárral fel is akartam hívni telón de nem veszi ám fel...hülye voltam mert először sms-t küldtem...na mindegy...
köszönöm,szerintem is.kis hőrült.most itt pattog,mint egy kis béka
micimackós, füleses, malackás...:))))
Annyira aranyos a kis tökmag!
Sziasztok én is megjöttem. Olyan jót aludtam ma kint a nyugágyon. Előbb megvacsiztunk csináltam hasáb burgit, panírozott párizsit meg hagymát, tiszta diétás kaja. Nekem van egy visszér a lábamban, remélem nem lesz nagyobb. Nekem is szokott vizesedni, de nem nagyon de a zokni nyoma mindig nagyon csúnyán meglátszik. Mondjuk nekem már azt is mondták hogy az arcomon is látszik! :-)
Hát ez nagyon durva!Menjen az ilyen a pi...ba!Igazad van,ki tudja mi volt a csomagban!A postaköltség max.1000ft lehet!
Sem nem dagadt,sem nem vörös és nem is ég.Remélem nem az,de hétfőn elmegyek a dokihoz,ha nem múlik el.Köszönöm a segítséget
Ja, értem, csak ez volt az utolsó hsz, ameddig volt humorom visszaolvasni.
Annyit beszéltetek a lábfájásról, hogy már fáj is....
nem lett elszámolva. Addig kell vigyáznom magamra a méhszáj miatt. Aztán megszülhetek:)) A babó 31 hetes méretekkel rendelkezik...
A trombózistól dagadt, vörös és forró a láb.
Lehet, senki sem egyforma. :)
További ajánlott fórumok: