2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
ez tényleg jó hír. :)
És te mi finomat ettél tegnap az étteremben?
Sziasztok!
Tegnap egy csodás vacsorát ettünk a barátainkkal egy szuper étteremben. www.akonyha.hu
Ez az eddig legjobb magyar étterem amiben voltam.
Mindent a vendég kivánsága szerint csinálnak meg. És féláron még jó áron is volt. :)
Ma takarítás és pakolás lesz egész nap, mert holnap vendégségbe jön egy középiskolai tanárunk a párjával. (egy középsuliba jártunk Bálinttal) És még vásárolnom is kell a holnapi ebédhez...
Szóval ma egy kicsit zsufi napom lesz.
Tegnap még egy csodálatos dolog is történt. A barátaink elmondták a vacsin, hogy ők is babát várnak!!!! :) Ami egy gyönyörű csoda, mert tavaly sajnos túlestek egy méhenkivüli terhességen, egyik petevezeték kivételén és még egy rákos daganat kivételén is.
Annyira szurkoltunk nekik és szerencsére összejött!!! :) Most 10 hetes.
Sziasztok! Ki hogy van ma? Meg se próbálok visszaolvasni, tegnap nem jártam erre, sűrű programunk volt egész nap. Délelőtt zenebölcsi, aztán házimeló, délután barátnőméknél voltunk, a gyerekek játszottak, eltelt a nap gyorsan.
Kiderült, hogy egyáltalán nem kell ruhát vennem a kissrácnak, mert a barátnőmtől kaptunk egy nagy szatyorral és kiegészülve azzal, ami Rékámról megmaradt és unisex, bőven elég holmink van. Ez egyfelől nagyon jó, másfelől nem annyira, hiszen nem élhetem ki vásárlási ösztönömet. :-) De fölösleges lenne, van vagy 8 rugi minden méretből, az 56-ost Rékám is két-három hétig hordta, arra az időre ugyan minek több? Már csak törölköző, takaró, ilyesmik kellenek, de azok bőven ráérnek még.
Amúgy hulla álmos vagyok, Rékám felébredt éjjel egykor és négyig nem volt hajlandó aludni - ő teljesen éber, játszik, én meg ájuldozom. Ez van.
Nálunk is,igaz állítólag az anyjának is :P
Megyünk majd szülészfelkészítő tanfolyamra,ott felmérem a terepet szülésznő szempontból.
Plusz barátnőm is megy majd szülés gyakra valamikor áprilisban,tőle is kérek véleményt.
De nálunk lesz,végülis ő lesz bent velem a férjemen kívül végig,legyen már szimpi meg jó a szakmájában! :)
Ritageo: Benedek
Kíwa: kislány
Jucmuc: Róbert
Cicmic82: kislány
Reno77: Peti
Bogyóka81: Ádám
Alice83: kislány
Sarena: Anna
Dia1125: kisfiú
Bogyeszkusz: Zoé
Alexa77: kisfiú
Valicita: kisfiú
Regina Moore: Misu
Csonka Melinda: kislány
8 kisfiú
6 kislány
Bocsi,ha valakit kihagytam,ezt gyors a naplómból másoltam.