2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem is megvolt ma a terheléses cukor.
Égy:4,7 2 órával utána 6,1.
Viszont nálam is előjött a vérszegénység.
Majd holnap konzultálok, hogy mi legyen.
Ja üdv az új kismaminak!
Engem is meglepetés ért ma a munkahelyemen:) Apum beosztottja, jóbarát kolléganője felajánlotta a 2 kisfiának az összes kisruháját játékait, hónapok szerint becsomagolva:)
Plusz Nagynéném áprilisban jön haza Amcsiból..1 hótól 9-ig vette egy bőröndnyit:)
úgyhogy ezeket megvárom..és szerintem semmit már nem is kell venni:)
edig csak egy 22 darabos csomagot vettünk a teszveszen..de az csodaszép..és csak 4600 ft volt:)
No igen... A minőséget meg kell fizetni, de ennyire???
Én meg majd felruházom belőle a gyerkőcöket őszre-télre. Bár, ha elég nagy mázlim van, nem sok mindent kell vennem télre sem.
Kiarám nagyon szerette a pocakját, októberi volt, de februárban már nem fért bele a féléves korig elvileg jó mózesbe, ami a babakocsihoz járt, szóval van overálunk. Kiarára meg most nagyobbat vettem, vissza van hajtva az ujja és a szára kb. 5-7 centit, talán jövőre még jó lesz...
Az tuti!
Akkor nem ebben rázogatták volna a királynőt. :)
1877. óta van ez a babakocsi, azért ez is sokat elmond.
De mi ennyit nem költenénk rá soha, ebből az árból veszünk babakocsit, ülést és még egy kiságyat is...
Viszont tutira minőség.
Tuti, hogy nincs az alkatrészekben olyan festékanyag, ami mérgező és/vagy másodosztályú alapanyagot sem használnak...
Ez sem gond, elküldik neked postán. :))
De amúgy tényleg durva, látszik rajta a minőség. Még bölcső is van a mózeskosár részéhez. De iszonyat drága.
Végülis...
Csak az a baj, hogy unokatesóm nem fogja tudni felvinni a repülőre, hogy elhozza nekem... :DDD
Hát igen... :)
Már elég régen kiválasztottuk, csak agari miatt várunk vele.
Egy barátnőm babakocsiját láttam a hétvégén... Na az egy csoda.
De 550 font volt Londonban. Húzós.
Az angol királyi család hivatalos babakocsi beszállítója...
Nézd meg milyen funkciói vannak:
Serintem azért van különbség...
Az is lehet, hogy pasztőrizált tejből van, majd utána eresztik neki a bacikultúrát.
Azt azért ne feledjük, hogy vannak jó és rossz bacik is! ;) Jó bacikat lehet enni, csak a rosszak lehetőségét kell kizárni.
Mert akkor ennyi erővel nem ehetnénk joghurtot (élő joghurtkultúrával=baci), nem ihatnánk Actimelt (bifidus akármi=baci) és Normafloret se (az is valamiféle baci).
4 napja meg vagyok veszve a hegyes vékony hosszú méregerős paprikáért..mindenhez azt eszem..ég, csíp..és kívánom:)))))))))))))
remélem ezt szabad:)))))))))
camabert ne egyél..kérlek..és kékpenészeset se!
egyik Hoxás ismerős mondta, hogy minek bőröztetem Ákosommal a farhátat (kutyáké..sok kiló)..nyugodtan foghatom a husit..ő tatárt is evett sokszor terhesség alatt..hát gratulálok neki:(
ééén is a dolgozóban voltam egész nap:)
szerencsére kapunk cafetériát..nekem szülésig jár..ez is valami:)))
segítettem kimutatásokban, ami nekem 1 óra alatt megvolt, helyettesem még szenved vele szegénykém:(
majd dumcsi, dumcsi:)
Kismanóm egész nap mocorog odabent:) ma ebéd óta folyamatosan érzem..nagyon tompán..ugye nekem elbújik hátul..de érzem:)
Milyen kocsit néztetek ki?
Mi maradunk az espironál..de lehet lemegyünk vidékre érte..most Győrben találtam egy nagykert ahol 70..Budapesten ez most 84..benzin ingyen van, időnk meg van:)