2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
a hátsó ülés volt a lényeg:D
igen, céép autó..:)
Ja értem,mi kocsink is ilyen :D Jó hülye vagyok :DD
De nekünk kicsi a hátsó rész,szerintem nálunk majdnem teljesen befoglalja a hátsó részt,vagy az lehetetlen?!Bele kéne próbálni...Mert valahova nekünk is kell majd pakolni a cuccokat,mikor a Nagyihoz megyünk...De a babakocsival és a gyerekcuccokkal megtelik a kocsi :DDD
húú, ennek a babakocsinak aztán van ára!
én még a miénkre is azt mondtam, hogy rengeteg érte a 80, ez meg 210, anyááám!hogy le tudják húzni az embert!
én sok szempontból maradi vagyok, és nem hiszek el mindent amivel vakítják a kismamákat, meg van is pár példa előttem, és tudom, hogy nem minden arany ami fénylik!remélem beváltja a hozzáfűzött reményeket:))))
ezeket az újfajta kiskádakat sem értem teljesen, de lehet, h én vagyok tiszta hülye, hiszen alul felül fogod majd azt a gyereket, akkor mire vannak ezek a funkciók? mire meg egyedül tud pancsizni kicsi lesz neki!én 3000Ft-ért vettem, csúszásgátlós persze, de pelenkát így is úgy is kell alá tenni, mert az neki is nagyobb biztonságot ad!
komolyan elájulok, h mik vannak:)))
nézd itt egy autó lehajtott hátsó ülésekkel..
ha jól megnézeda képen a hátsó üléssor 2 részből áll..ezt lehet variálva lehajtani illetve az egyiket fenthagyni..és akkor be lehet kötni a babbaülést és még sok csomag pluszban befér:)
Hát úgy, hogy egyszerre tudod úgy előre húzni a hátsó ülést, hogy mind a 3-at, vagy csak 2-őt ami egyben van, vagy csak 1 hátsó ülést húzol előre.
A mózeshez két ülés kell ahova becsatolod a babát, de még marad egy ülés amit előre tudsz húzni, és akkor ott a több hely a csomagtartóban.. ha csak hordozóba teszed ahhoz egy ülés kell, és akkor a dupla ülést tudod előre húzni, hogy több hely legyen a csomitartóban.. pl ha majd elmegyek vele nagybevásárolni:-)
vagy isofix talp vagy bekötős talp:)
keresek neked egy cikket az isofixről!
Ne idegelj, nem jó a Yaris? Vagy a babakocsi nem az igazi?
Elvileg a Yarisnál a hátsó ülést osztottan lehet előre hajtani.. azért is tetszik annyira..
Igen, a Chicco-t is néztük, de az is összességében drágább volt, mivel ahhoz az Isofix 40.000 Ft + a bekötő a mózeshez 20.000 körül van..
Viszont annak baromi jó színei vannak:-) És tök design-os..
Nagyon szép lett a nappali! :)
És nem mellesleg a pocak is csinatos! ;)
Én már nem is állok mérlegre inkább :D
Szép babakocsitok lesz,gondolom ez a szín is,ami betettél,ugye? :) Egyébként ezen az oldalon megtaláltam a mi szekerünket is ( [link] :)