2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Elfelejtem néha (meg sok minden mást is,kihagy az agyam na)bevenni,és valamikor este kaja után kapom be s reggel totál vasízű a szám,az nem tetszik.Arról ne is beszéljünk,hogy nem használ.
Amikor felírta a doki a hemoglobinom 110 volt,szedtem napi 2szer és leesett 101re,ezért kell most napi 3at nyomatnom.Én világéletemben vérszegény voltam.
megjöttem, és nagyon kellett ez a kis séta, sokkal jobb kedvem lett, reggel az hittem itt a vég depresszió stb.. nah jó kis túlzással:)
és ami a legjobb 599/kg-ért sikerült olyan szamócát vennem, ami mézédes, magyar és nem génmanipulált ízetlen lókaki, hanem kisszemű, igazi, mint amilyen régen otthon termett a kertbe! szégyen, nem szégyen egy dobozzal már a pocakomban van:)))na jó, de nem ebédeltem még:))
Ja,értem :)
Nálunk nem jön szóba a kistesó,eddig szerettem volna úgy 5-6 év múlva,de amióta riógatnak ezzel a dongalábbal elment tőle a kedvem,elég ezt az aggódást egyszer végigcsinálni.Persze még meggondolhatom magam később.
Ennek örülök,nem sajnálom senkitől a napsütést.:)
Az én kisbabám a hólyagomon bír támaszkodni,fél óránként átogatom a mosdót.Az a baj a helyzet éjjel sem jobb.
Itt Érden 2 órája süt a nap:)
Nagyot sétáltunk a kutyikkal..elmentünk Gazdagrétre a Nagyim kutyáját is megsétáltatni (kórházban van)..hát nem volt egyszerű 3 kutyával..de megoldottuk:)
Babócám meg olyan kényelmetlen helyen feküdt, hogy éreztem minden lépésnél a súlyt, ahogy nyom valamimet..
Most ülök a teraszon a laptoppal, lábaim felrakva..így most jó:))
Sziasztok!
Nem akarok nagyképűzni,de itt Vas megyében gyönyörű napsütéses idő van+elég meleg!
hát az biztos!:o)
ezért vettünk kombit, hogy legyen benne hely...
igen, elhiszem, főleg, ha már 3 baba lesz...anyám lesz mit pakolni ide-oda:))
nálunk ha az egész család utazik úgy lesz megoldva, hogy mivel a nagyobbik lány már 11 éves, jah és 162cm, ő ül elől az apja mellett, főleg, míg Beni kicsi, én pedig hátul, remélem elférünk, mert még Zsófinak is ülésmagasítója van, meg ott lesz a fiam a hordozóba, hosszútávon tuti nem lesz vmi kényelmes!!:(
ugyanez van nálunk is!:o9 a férjem visszarángat a valóságba, ha velem elszaladna a ló:o)
nagyon jó a kocsi! nem is a bkv-ézás volt a gond, hanem a cipekedés! most csak bepakolunk a csomagtartóba és irány is haza!:o))) szuper!
igen tudom! velem is néha elszállt a ló gondolatban főleg, de van egy drága kis férjecském, aki bármikor szívesen visszarángat, no meg már én is "megfontoltabb" lettem, és néha alszok egyet a dolgokra:)))
milyen a kocsi? ugye milyen jó, hogy azért van, és csak bepattantok, elmentek bevásárolni stb, és nem kell bkv-zni, meg ilyenek??:)
A 6000- hez még jön a tartó rész is.. ami uannyi asszem, összesen 12.000 Ft
De ezt majd a 2. gyerek is tudja használni..
Én ezt a pelenkásat még nem is hallottam..
Viszont amin spórolni fogunk:
Mi csak kiságyat meg szoptatós széket veszünk a gyerekszobába.. pelenkázónak csak feltétet és Apa megígérte, hogy eszkábál a komódra vmi rögzítő félét amire ráfogom tudni tenni a pelenkázó feltétet.. aztán amikor nem kell már pelenkázni Ninát azt csak levesszük.. Mint már mondtam, nekem a régi lakásomból megvan még az összes bútor, IKEA, na most megakartam Nektek mutatni mik, és szinte semmit nem találok az Ikea honlapján azok közül amim nekem van. Minden esetre van egy 3 ajtós gardróbszekrény, egy tükrös polcos szekrény, egy bazi nagy komód amire menne a pelenkázó egy könyvespolc. Mindegyik antik pác. De most komolyan, 6 éve vettem ezeket a bútorokat, tényleg egy nincs már az Ikeában?
Szia,
Mi is a Minimanó melletti Csodabent 4D stúdióban voltunk. Annyi a kedvezmény, hogy egy csomó kupont adnak, amit bizonyos termékek estén levásárolhatsz a MiniManóban és a BBGo-ban.
Már két kupac kuponom van, de nem igazán tudtuk kihasználni őket....
Ilyen kádat még én sem láttam :) Mi teljesen sima,egyszerű kádat néztünk,nem gondoltam volna,hogy mik vannak :)
Mi mondjuk még nem vettük meg,majd ha kész a lakrésze a Lánynak.