2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
:DDDDD
hozzon nekem is:)))))))
Nos, beszéltem én már a védőnővel, és a háziorvossal is reflux ügyben.. a válasz.. Hát sajnos néha ez ( mármint a terhesség) ezzel jár.
Amint lemegy a méhem a reflux elmúlik..
hátkösszépen..
ja a vizesedésre is a válasz.. néha ezzel jár.. ha nincs fehérje a vizeletben ( ami nincs) akkor nincs gond.. kicsit kellemetlen.. ( szintúgy kösszépen)
Miért ne lehetne? Nem biztos hogy allergiás lesz rá a gyerkőc.
Velem anyu epret zabált, pedig nem volt szezonja és barackot is. Semmi nem jött ki rajtam. :)
Én egyfolytában gyümit kívánok. Ma vettem sárgabarackot is, de nemsoká ugrasztom Bálintot és megyünk egy újabb adag dinnyéért. :)
nagyon kívánom..éééés olyan süsü vagyok, hogy félre volt ma nekem rakva a cseresznyémmel együtt..és elfelejtettünk elmenni érte:( sebaj,
majd holnap regel elszaladok..
Sárgadinnye van behűtve..az lesz a vacsi..bár az tiszta cukker..na mindegy..ezt elszúrtam:(
viszont szombaton olyan fincsi meggyet ettem:)))))))))) nem savanya..hanem fincsi volt:)
Legalább pár gyümit ehetek..szopiig betankolok..azt hiszem egy csomó mindent akkor úgysem lehet..
Hát tényleg nem kellemes a vesegörcs,nekem is volt már hozzá szerencsém!
Dinnyét emlegettek?Nem szeretem,de valahogy most lecsúszna!
Mondtam én hogy vese.
Sajnos ebben van tapasztalatom, 16 évesen 4 hétig voltam kórházban a vesém miatt... :(
És tessék inni!!! Ha nem megy, akkor vegyetek dinnyét! Én pl. ma megettem egy 6 kilóst. :)
Sziasztok:)
Voltunk 4D-n..minden ok., minden érték tökéletes:) 2055 gramm és a méretek alapján pont annyi napos a terhesség megint, mint a mensi szerinti:)
Szépen, szabályosan fejlődik, normál súlyú, arányos babóca lesz..de ahogy mondta ez genetika is..mindketten kis súllyal születtünk..én 2700 (igaz 37. héten), Ákim 3000 gramm..és mégis szép magas pali lett:D
Megkérdeztem a köldökzsinórt..nem látják sajnos, hogy mekkora..akinél 4x körbe tud tekeredni az az átlagnál hosszabb..szóval ez nem nyugtatott meg..de nem tudok mit tenni..nem lesz semmi gond..ennyi:D
Megkérdeztem a hatalmas fájdalmat..mutattam, hogy hol volt..ő szerinte vesegörcs..(labor jövő héten..ott látszania kell ha nem jó a működés..). Kérte, hogy igyak..mert ha kalciumot is iszom attól vesehomok alakulhat ki..és ez gyanúsan ilyen hatalmas görcsökkel jár..hát mondjuk ebben van valami..1 liter környékén iszom..ma már azért átléptem..de nem kívánom:(((((
Pocimon ami minimális, mosolygott:)
Legközelebb saját dokimnál 18-án uhu, kenet, előtte hétfőn vérvétel a Kútvölgyiben.
Ezután meg hetente ctg..
izgi:)
nyugi, nemsokára vége és csak a boldog babázás lesz!:o))))
persze csak egy ideig:o))
Remélem nem lesz veletek semmi gond!!!! szorítok értetek. Vigyázz magadra!
Puszik!
De látom nálatok is a neve megvan a kis csajnak:-)
Neked legalább tutira mondták a 4d-n hogy kislány?
Viki nevű fiú úgysincs :), egyedi lenne a neve és különleges. :))
Nekem is azt mondta a körzeti orvosom, hogy ne legyek benne biztos hogy kislány, pedig vagy 4-szer azt mondták, biztos majd akkor lesz ha megszületik.
Én is ma mostam fehér babaruhát!
Még van egy adag világoskék+színes, meg az ágynemű, aztán én is kész vagyok a mosással.
Aranyos vagy,köszönöm.
A doki 2x mondta uh-n hogy kislány de csak 2dimenzióson voltunk,most abba reménykedem hogy 32hetesen már majd 2kilósan meg tudja mondani 100%-ra.Bár tuti majd akkor lesz ha kibújik:-))De a 3 gyerkőc,meg én is kislányt szeretnénk de a lényeg az egészség a páromnak a nem,nem számít.Az első kettővel is meg tudták mondani,és úgy lett.Így nem foglalkozom nagyon a has formájával mert elég csúcsos és arra elvileg fiút mondanak:-(De meg leszünk lőve ha ks tökös lesz mert a baba kocsitól kezdve a legtöbb ruháig minden rózsaszínbe pompázik.Max mondtam a páromnak nem érdekel a fiú lesz akkor is Viki lesz:-)))
Sok mindent képesek vagyunk összeszedni a terhesség során,én már csak tudom,szinte végig kezeltek candidával,aztán lett egy kis streptococcusom,de rejtély máig,mitől.Kúpot legutóbb 1 hónapja kaptam (meg akkor bogyót is),kontrollkenetet ma vettek,eredmény 1 hét múlva.
Szerintem ne aggódj emiatt.;)
Igen :)
Előbb-utóbb biztosan eszembe jutott volna,de ki tudja mikor...:D
Uhh,de jó,hogy mondod,nekem is mennem kell,totál elfelejtettem :S
Na akkor holnap azt is megejtjük.
Ma letudtam a 35-36. heti vérvételt is.
A laborban megkérdeztem van e már kenet eredményem, mivel már holnap lesz 3 hete hogy le lett véve.
Meglett az eredmény, felvittem a dokinak, megnézte, és írt fel kúpot, mert azt mondta, hogy vannak baktériumok. 38. héten megint vesz le kenetet azt mondta, remélem addigra minden rendben lesz.
Volt valakinek ilyen?? Mitől lehet??
Egyenlőre a lakás hűvös :D
Csak meg akarom Robim lepni vacsival ugyanis névnapja/névnapjuk van :D és az én drága férjem imádja a vadast, tudom, hogy friss zöldségből nem az igazi, de erre nem számít ma :D
Zozi meg fickándozzon szépen egész nap.