2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Igen, olvastam is róla és teljesen magamra ismertem :))) De legalább viccesen fogom fel és a férjem is röhög rajta :D
Képzeld, ma sikerült 7-kor felkelnem kajálni!!!! :)) Ez nagyon nagy szó nálam :D Kevesebb CH-t ettem és sokkal jobb volt így :) Bár délelőtt nagyon hányingerem volt, aztán elmúlt ebéd után :)
Nem is vagy dagadt :S
Nézd meg a legfrissebb képet rólam :S
ez tipikus kismamabetegség!:o))))
amúgy tényleg, van egy ilyen mellékhatása a terhességnek, a hormonok miatt van, majd elmúlik:o))))
Vagy mint Anyumnál SOHA :D
Annyira érdekes, hogy ugyan azt az állapotot hányféle képen éljük meg :D
igen..csak simán dagadt vagyok:DDD
de lesz ez még nem így:)
Renikém a partnerem és gyönyörűek leszünk:)
isten bizony nagyon várom, hogy mozoghassak..
a fehérje értékhez doki kell..mármint, hogy eldöntse, hogy kóros-e vagy sem..
nekem például nulla volt eddig..2 hét múlva labor, remélem akkor sem lesz.
de ahogy Renikém írta..neki volt..és nem a toxémiától, hanem fel volt fázva..
szóval nem szabad kijelenteni, hogy ha van, akkor mindenképp nagy gáz van!
Dokit kell megkérdezni..és nem a védőnőt:DDDDD
Ha nem mondanád, hogy pocakfotó nem tudnám mit kell nézni és ez nem bántás akart lenni.
Minden kívánságod így teljesüljön :D
Aha, és ha elér egy bizonyos határértéket :S
Nekem múlthéten szerencsére nem érte el :) de szerintem önszorgalomból holnap reggel is viszek egy adagot, abból baj nem lehet kémcsövem meg van itthon :D
Ja és a vérnyomás emelkedéssel megspékelve...
Ez az a méhleszállás mikor lejjebb megy a pocak???
Anyunak nem volt ilyen, egy barátnőmnek meg szülés előtt két órával vándorolt lejjebb a pocakja :S
Hát...sajnálom :S
DE igaz, amíg nincs fehérje nincs baj, ez legalább pozitív dolog :)
Kitartás!Már nem sok van hátra! ;)
Hát erre a méhleszállásra én is kíváncsi vagyok,mert úgy olvastam,hogy a 36.hét környékén száll le,én szerdán leszek 37.,de még semmi ilyet nem tapasztaltam...
Kitartás!!!!
Mondjuk én könnyen beszélek,nekem csak néha vannak ilyen problémáim,de még mondjuk rosszabodhat a helyzet.Azért együtt érzek veled!
Bogi!! most lapozgattam a naplód, és láttam, hogy ugyan olyan ágyneműje lesz a kis Bálintnak, mint Beninek van, csak a miénk halványkék és sárga:)))
én nagyon szeretem.:)
sajnálom:((((((((((
azért elég sokan várjuk már a végét:DDDDDDDDDDDDD
pocakfotót tettem a naplóba:)