2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Gratulálok Nekik!!!!
Sok boldogságot és tejcit!!!
Ügyes, erős csaj!! :)
jajjj..én még ilyet nem éreztem..:(
nincs labdám:( így sokszor ülök, pihenek:)
Nekem is nagyon jót tesz az eső! Kifejezetten élvezem.
Ja, és én is vasalok. Nincs véletlenül nagy labdád? Aerobic labda, de vajúdáskor ugyanezt használják. Én még Réka előtt vettem és úgy vasalok, hogy közben azon ülök. Beválik, mert sokkal kevésbé fáraszt így és nagyon jót tesz a fájós altestemnek. Komolyan, normális széken már ülni se tudok, annyira fáj odalenn mindenem. A szeméremcsontom tán még szét is szakad...
arra emlékeztem hogy valaki küzdött ezzel, csak nem tudtam ki?:o)
az ínyem nem vérzik egyáltalán, most is csak úgy éreztem hogy ki kell fújnom az orrom, mintha taknyos lennék és csupa vér lett a zsepi...
Nem sürgetem én, csak hát utálom, hogy 3 napig egyedül leszek...
Amúgy te meg ne rohangálj már sehova, főleg nem 37 hetesen velem a kórházba szülni. Még a végén ottragadsz te is. :)
Nálam pár hete szűnt meg az orrvérzés, addig szinte állandó volt.
Volt hogy reggelre az ágyneműm tiszta vér lett...
Néha még most is vérzik, de csak ha orrot fújok.
Az ínnyem viszont minden fogmosásnál...
nekem sokszor..száraz a nyálkahártya és vékony erek futnak a nóziban..terhestünet, nem szüléstünet:)
Nyugi!
Babáinknak bent kell még 2 hétig maradniuk!
Nekem most nagyon jólesik ez az idő..
reggel 6 óra óta vasalok..most normál cuccok..ágynemű, rengeteg Ákos póló..kb 10 pólónként leülök..
és még sok van:(
lányok, ma mikor hazajöttem egy kicsit vérzett az orrom, szerintetek ez jelenthet valamit?
nekem még soha nem volt ilyen, soha nem vérzett...
a vérnyomásom rendben, a cukrom is....ötlet?
Mi viszünk ne aggódj! Hívd fel Katit, majd lecsillapít:)ő neki sem tetszik, hogy sürgetjük a Babákat..
vidító puszi!!!
Tényleg gyors volt Niconak is.
Gratulálok a babához!!!!!!
Gratulálok nekik, jó egészséget és sok-sok tejcsit :D
Nem csak a hűsítő eső, de a babaeső is megérkezett :D Tök izgalmas :))))))))
Most azért rajtam van a para.
Bálint jövő hét végén utazik. Akkor én már 37. hetes leszek...
Tegnap ezt csináltam 2 órán keresztül a 30 fokban. Póráz és mentem vele a környéken.
Sehol nem ismerik, senki nem látta még, ő meg szépen vezetett vissza hozzánk...
Lehet kirakták sajnos. :(
nahát, mire jön haza az ember, bár lehetett rá számítani, hogy a hidegfront és az eső beindíthat dolgokat!
nagy gratula Nicho, remélem minden rendben! ügyes és gyors voltál te is!:o)))
lányok! vegyetek példát, így kell szülni:gyorsan, egyszerűen!:o)))))
és ha a babáihoz menne???????????..én semiképp nem zárnám be egy ember nélküli kertbe..póráz..és hátha elvezet az alomhoz..
de messziről könnyű okoskodni, tudom:(
Sziasztok!
De jó!!! Gratula Nichonak és a babájának!!!
Van ház a kertben, aminek van elő és hátsó teteje, de ez a kis buta nem hogy beülne alá, hanem ijedezve rohangál a kertek között, merthogy már a kerítést szétszedte az üres házak között...
Azt még meg is kell csináltatnunk... :(