2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
sziasztok, olvastam az újabb jó hirt gratulálok a mamának és a babának:)
Nekem is eléggé fáj a hasam ha lépek és a derekam is. És eléggé görcsölgetek de elviselhető...még nincs itt az idő...
Az én babóm ilyenkor alszik nagyokat. Rékám is így csinálta, mindenki körülöttem megszült hidegfrontkor, csak az én babóm aludt nyugodtan. Aztán a legnagyobb hőségben fényes délben megszületett.
Egyébként máig ilyen: hidegfront jótékonyan hat az alvására is, meg az idegeire is. Reggel óta játszik, énekelget most is, csuda jól elvan és jól is eszik ilyenkor. Most nyomott be egy joghurtot meg egy reszelt almát tízóraira. :-)
Apukája is ilyen, minél inkább esik, hideg van, annál jobban alszik. Megjegyzem, én is. Családi vonás. :-))
Nekem a szelet nem szereti, de az most nincs.
Ahhoz képest milyen aktív volt régebben, mostanában visszafogja magát, de ha meg csinál valamit azt látványosan, kicsit fájdalmasan :D jó még élvezni akarom a tevékenykedését odabentről :)
Kíwa nem aktív most facebook-on sem és gmail-en sem, de sztem csak azért mert tegnap költöztek és még ki sem pakoltak.
Mi nem bírjuk ezt az időt Petykával. Ő is alszik és én is kómás vagyok. Ráadásul szar a kedvem, hiányzik Bálint és ez a kutymuty is idegesít.
Nektek aktívak a Babák? Úgy látszik ebben a szutyok időben élénkebb:) megint mocorog:)
Nem tudom, hogy az állástól..de mensis érzés alul..iszom épp egy magnézuim pezsitabis vizet..
nekem is fáj ha lépek, meg a derekam is, de még nem szeretnék szülni:o)))
mondjuk a derekam mindig is fájt, ezért én ezt nem számítom magamnak előjelként...
Kíwa tartja valakivel telcsin a kapcsolatot?
csak, hogy majd fleslegesen ne telefonáljak minden kórháznak:DDDDDDDD
szerintem csak költöznek..remélem:)
Szia,
Jó kérdés, kedden költöztek.
Lehet, hogy már "több babánk van"...
Lányok ti nem tudtok valamit ezekről a szülés előtt szedhető homaóbogyókról.
Jövőhéten megyek dokihoz majd megkérdezem tőle is csak hátha valakinek van már tapasztalata?
Jóreggelt mindenkinek!
Gratulálok Nichonak és a baájának sok sikert nekik:D
Kicsit kezdek parázni, hogy így beindult mindenki...
Eddig nem féltem a szüléstől, de mostanában vannak kétségeim:S
Egy "gyógyszer", amikor valakinek az érfala gyenge azt szokták adni+jó aranyérre+alsó végtagi vénás elégtelenségre írtam le, de most jól fogom: RUTASCORBIN
A dokim mondta h szedjem, de a tájékoztatón az van, hogy nem javasolt, mert nem ismerik a hatását, de a doki az orvos, bízom benne :)
Előbb-utóbb általában mindenki megtapasztalja. Amikor már lépni is fáj, akkor hamarosan szülsz. Persze nem mindenkinél olyan brutál, nekem kijutott. Ez van.
Ha akarsz ilyen labdát, a Tecsóban kétezer körül lehet venni, nekem nagyon jó befektetés volt!
Gratulálok Nichonak és a babának! Úgy látszik a front hatására, mindenki ilyen gyorsan letudja a szülést.
Este nekem is keményedett a hasam, meg fájt kicsit a pocim, meg a derekam. Azon kezdtem el parázni, hogy még össze sem pakoltam, nem is azon, hogy mi van ha menni kellesz éjszaka? Ma délelőtt vasalás, most már tényleg, nem halogatom. Délben védőnénihez megyek. Délután meg azért most már összepakolok, hogy nyugodt legyek, hogy minden készen van.
Most nem fáj a hasam, meg semmi bajom.
Jó hűvös az idő is!