2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
2 napig ettem egyfolytában, amíg tartott a palacsinta por. Most egy ideig nem kell. :)
Amúyg mostanában van csak ez az édességkivánat. Eddig nem nagyon kellett.
Én próbálok, de nem bírja el a galamb. :)))
Amúgy megéri kiszaladni lild-be, a legjobb süti. :)
elmentem rizskochot kesziteni!
nagyon megkivantam,mit csinaljak????
Én is ez alapján készítem :))
Meg még sok mást is innen készítek :)
A naplómba valamikor feltettem. Az azt hiszem pont Domi leírása.
Kifényképeztem a könyvből.
Én csak 3 napja iszom a málnalevelet. A homeósokat meg hétfőtől fogom.
Nekem azt 37. héttől mondták. Ha jól emlékszem, pont Domi.
és a homeós bogyókat?
ha igen..hol van leírva, hogy mit mikor? én mafla nem mentettem el:(
Hogy csinálod a Rizskoch-ot? Tök szeretem, de én még soha nem sütöttem!
Most nézni fogom a Brazil Portugál, még jó, hogy véletlen bekapcsoltam a TV-t és észleltem, hogy most van! Ja tegnap kötötték be a TV-t így mán az is van itten a házikóban!
És VendiBoy szobája kitapétázva! Csudaszép ám:-) És a pillangók alatt ám sárkányok vannak.. ezt most észleltem, hogy kész..
de még a bútorok nincsenek bent, mert össze kéne szerelni, illetve az ágyat meg a pelenkázófeltétet még be kell pácolni mivel más a színük mint a bútoroknak..
Jajj már nagyon várom, hogy kész legyen minden.. majd teszek fel képeket:-)
:)))
Me nem, holnap már jöhet.
Ha Bálint felül a repcsire, onnan van 3 órám amíg hazaér. :)
Tééényleg..te szeded a homeósokat?
Én még semmit..
ma töltöttem be a 36.-at..mostantól kell ezeket?
Jucusom! A Te naplódban van az itiner?
Sziasztok!
Meg volt ma az első nst, levették a vért és a kenetet is.
Dokim már nagyon sürgetne, most is mondta, hogy jó lenne szülni már, hatalmas a pocim :)
Sziasztok!
Latom rizskoch keszul,en is imadom,de mar nagyon reg nem csinaltam,de most valahogy megjott a kedvem hozza,es jol meg is kivantam
Ha nagyon nagyon szepen megkerlek,nem adnad meg a receptjet?
Végülis tényleg... Most szültem, aztán már mindjárt 3 éves. És a következő is mindjárt jön, pedig még csak nemrég nézett rám Felem és közölte: vegyél tesztet, mert terhes vagy. Vagy te veszel, vagy én.
:DDD
Domi azt mondta lehet..ma megkérdeztem..mivel nem szeretnénk még szülni..tompítsuk a fájásokat!
És maximálisan igaza van..én ittam egyet és tökéletesen vagyok:)
Tessék inni! Ma nem szülünk! Húúú de kikapsz ha kiimátkozod..:D
Aha, a cukrom miatt mindig kell.. Remélem nem ezt a hasmenős-hányós vírust kaptam el :S Minden esetre ledőlök, az szokott segíteni :)
Te jól vagy már teljesen?
Nekem is 1ig volt hányingerem. Akkor bevágtam a maradék pörit ubival, azóta nincs. Most meg, hogy nemsoká rízskoch, főleg nincs. :)
Az a baj, hogy most nagyon be vagyok keményedve. Annyira, hoyg nem is érezném, ha mocorogna. Feszül az egész hasim.
Magnéziumot már nem nagyon szabad, úgy tudom. :(
:)))))
Hip-hopp itt lesz! :)