2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Értem:)
Boldogsághormont kap Bálintunk is:)
prosztaglandint nem:D
Bogrács, az ondó prosztaglandintartalma méhszájérlelő hatású, ezért javasolják szülésindításra. Az orgazmus önmagában kevés.
Ha a terhesség amúgy problémamentes, egyébként sem kell tartózkodni a szextől. A babában nem lehet kárt tenni - védi őt a méh fala, a burok, a magzatvíz... Ő szülei szeretkezése közben max. kellemes hintáztatást érez. Azon kívül az anyában felszabaduló boldogsághormonok bizony nagyon kellemesek neki is! :-))
de mindenhol írják és mondják, hogy a hüvelyi szex csak teljesen zárt méhszájnál javasolt..
na ezt meg nem tudjuk:D
mindegy..van aki így van aki úgy..ennyi:)))))))))
nem engedi a honlap címét belinkelni..
ez miért van?
Akit érdekel a gátmasszázs..
a szemléltető kép érdekes..én még pocakosság előtt sem tudtam ezt a pózt felvenni:DDDDDDD
de gondolom nem egyből 2 kézzel kell:DDD (nem olvastam végig)
klikk a gátmasszázsra!
neeeem:) csak szappanozásnál kézzel..
mivel 3 naponta látatlanban borotválkozom..már a kezemmel látok mindent ott lent:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
vérbő gondolom minden..
nekem legalábbis az..tusolásnál szoktam nézni..és a hüvely a gát..végig duzzadtabb..vérbő..hüvelynyílás icipici..
ezért idegenkedem a gátmasszázstól..meg az otthoni tágítástól (mármint amit írnak, hogy 4 ujjunknak be kell férni pár nap múlva..na ne...)!
Nem mindig vágyunk hosszú előjátékra:)
De jó is lesz pár hét múlva..:DD
Nekem sosem mondták az ondót..az orgazmus okozta méhösszehúzódás indítja be a vetélést is az elején..:(
isten ments, hogy vitatkozzak..érdekel a téma, meg fogom kérdezni a dokimtól!!!
Szó mi szó..ha van szex..azt is lehet finoman óvatosan..Ákosom ezért nem szeretné..mert mi pl. hevesek vagyunk..kivárjuk amikor Bálintnak nem okozhatunk rosszat..
Csajszik,
Az előbb megszült a múlt héten magzatburok repedt bnőm is..
A közvetlen baráti körömben idén 6-an szülünk.. ezzel én lettem az utolsó..
SZia,
Sajna ez nem így van, az ondótól indul be a sex, ami szimpla orgazmustól nem igazán lesz bennünk..:-)
Igen, ne idegeskedj..ha nem mész be a kórházba akkor tök felesleges idegeskedni is..
én fel nem nyúlnék..még a kórházi kesztyűről is mehet be baci..nemhogy a köröm alól..jajjj...
És akárki akármit mond..a hüvelyi szex sem ajánlott a végén..pont a fertőzésveszély és az esetleges méhszájsérülés miatt..olyan vérbő most ott minden..
Szerintem kibírható egy ideig bedugás nélkül is..
amikor szexet javasolnak szülésbeindításért..azt nem a hüvelyi szexre értik..hanem legyen orgazmus, amitől méhösszehúzódás lesz..
Pritta hogy vagy?
valtozott valami? csak te jarsz az eszemben,komolyan! de tudom hogy minden ok lesz!
igazatok van, egyetértek, úgy lesz.
Most elköszönök, majd még írok, puszi nektek, mindent köszi :)
És az elevit mellé még külön javasolta a vasat, úgy, hogy az értékeid rendben vannak???
Mert akkor hülye...
Ha mégis úgy érzed, kell valami vitamin, vegyél valami általános felnőtt-vitamint, és csók.
Végig azt szedtem, mindenem rendben, lepényem még mindig nullás, pedig gyártásidő szerint 2 hetem van hátra. Jah, mondjuk a lepényem eredménye lehet a napi 1 Epasel hatása is...