2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Amúgy nekem nem volt sok, mármint a váladék, normál hüvelyváladéknál azért több. Fehéres, picit rózsaszínes dolog.
Valószínűleg az első szüléskor nekem is már vajúdás közben jöhetett, azért nem emlékszem, hogy láttam volna. :-))
Nem bánnám, én kész vagyok. :-))
A hétvége se lenne rossz, mint időpont, mert kisebb a forgalom, Ágiék könnyebben ideérnek Pestről. :-))
Amúgy hűdefasza éjszakám volt.
Basszus, ekkora marhaságokat álmodni!!!
Na, majd leírom. :)
Sziasztok!
Nekem kevés rózsaszínes, egyébként átlátszó, nyálkás izé a vajúdásom tizenikszedik órájában kezdett jönni. Nyúlt, mint állat, de nem nagyon lehetett elszakítani. Akkora darabokban jött, amekkorákban akart. De tényleg nagyon nyúlós-rugalmas volt.
Lehet, hogy tényleg kezdődik? :)
Aztán lehet, hogy mégis hamarabb megszülsz, mint én. :-) Már óvatos vagyok a témában, Rékám az utólsó hetekben mindenféle jelet küldött, hogy jönni akar, aztán mégis ráhúztunk egy picit. :-S
Szóval ennyit nálam a jelekről. Majd akkor hiszem el, ha már tényleg beindul a dolog.
Amúgy ma nagyon nem aktív a drágám, lehet ő is a tegnapot piheni ki... Az előbb meg is hallgattam, mert egyáltalán nem mocorog, de szívhang rendben. :-)
A természetes szülésmegindítókkal valaki próbálkozik?
Nem nagyon van kedvem kísérletezgetni, inkább próbálom megbeszélni a gyerkőccel.
Jó reggelt csajok!
Nekem tegnap fájt a hasam egész éjjel...de semmi. :(
Körülöttem már mindenki babázik, akikkel kismama tanfolyamra jártam...úgy szeretném ha megérkezne már Ákos.
Kicsit irigyellek.:)
Lassan én is szeretnék valami jelet, hogy ki akar bújni, de egyenlőre nem sok van belőle.:)
Ismereteim alapján én is annak gondolom, de Rékával nem tapasztaltam meg, gőzöm nincs, mikor ment el, tehát nincs összehasonlítási alapom.
Amúgy a nyákdugó akár egy héttel korábban is elmehet, mint a szülés beindulása... Mindenesetre én tegnap letudtam a baba előtti összes kötelességemet, most már jöhet. Megvolt a buli is, kibírtam, meg tegnap megvettem a még hiányzó otthonszülős felszerelést - dekubituszlepedőket, papírvattát, ilyesmit. Még ma előkeresem az illóolajokat, szerintem maradt elég, de ha mégsem, akkor azért még gyorsan elszaladok a bioboltba. De úgy emlékszem, max. fél üveggel használtunk el mindenből... Majd átkutatom a fiókot, ha lesz erőm megmozdulni.
Rékám egy angyal, mesét néz és nem zavar.:-))
Sziasztok! Nincs még új babánk? Ki hogy aludt?
MI este a párom céges bulijáról elég későn jöttünk haza, most is álmos vagyok még, meg kicsit olyan, mintha az egész éjszakát mókuskerékben futkosva töltöttem volna. A fejem is kicsit buci lett - nem tudom, hogy az alvástól, vagy lehet-e a szülés közeledtének jele... Tegnap este kevés rózsaszínes valamit találtam a bugyimon - nyákdugó?? - de nem vagyok biztos benne, mert Rékával annak idején hírét se láttam ilyesminek... Szóval nem tudom. Amúgy meg jól vagyok, csak álmos.
Veletek mi újság?
fordítva...
korán van:DDDDDDDD
Hanna
az mondjuk durva hiba lenne kukit nuninak nézni ennyiszer:)
Basszus, tényleg!!!
A február nekem dili volt, akkor nem tűnt fel, és ég a pofám, de azóta sem. Csak most, hogy mondtad...