2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Köszi.
Priviben elküldöd a számod, hogy tudjak szólni ha megvan a baba??? Vagy kérjem mástól??
Én nagyon nem jól..
Drukkolok, hogy ma legyen a nagy nap:)
Sziasztok.
Nagyon rossz volt a hajnalom. 3/4 4-től elkezdtem görcsölni elég rendesen. Gondoltam akkor ez lesz a nagy nap. Hajnal óta már kétszer távozott nyákdugó darab is. Azóta is fájdogál a hasam, várom hogy rendszereződjön. Pedig már meleg vízben is ültem. A derekam is majd leszakad. Ebből szerintem ma vagy holnap baba lesz. Igaz jobb lenne ma, mert ma van a férjecském névnapja. :)
Ti hogy aludtatok?
Köszi szépen a gratulációkat! Én is nagy-nagy "gratulát" küldök minden újdonsült anyucinak!
Képet amint lesz időm teszek fel.
Addig puszi mindenkinek.
Sziasztok Lányokj!
Pepe GRATULÁLOK!!!!! Sok-sok fotót akarunk a kis szépségről!!!
Sziasztok!
Tegnap azt hittem, hogy szülés lesz, egész nap gyengeség, szúrkálás, ha feküdtem, ha felálltam, vagy 3-szor nagy wc, estére még jobban rázendített a szúrkálás + görcs, de aztán elmúltak :-( de viszont nagyon régen nem aludtam ennyire jót, átaludtam az egész éjszakát, hogy nem ébredtem fel arra hogy a lábamat nem érzem, vagy pisilni, nagyon fittnek érzem magam :-)
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!
Sok sok tejcsit:)
(félelmetes..milyen gyors szülések vannak nálunk:D)
Sziasztok!
Tegnap hazajöttünk a kórházból! Egy nappal tovább kellett maradnunk, mert Johanna besárgult, és kékfényezték. Nagyon gyors szülésem volt, 16 órára értünk a kórházba, és 20:08-kor megszületett Hanna 3150g és 51cm-rel, nagy fekete hajjal! Köszi mindenkinek a drukkokat!:)))))))))))
Tuti. Nekem csak időnként szúr a hüvelyemnél, de nem értem miért, Főleg akkor mikor moccan egyet Maja.
Sikeresen túl vagyok a borotválkozáson, vágás nélkül megúsztam :-).
Hát az egy csoda volt. Még sosem hallottam ilyen esetről. Bettibea bekerül a Giniszrekordok könyvébe.
Amúgy nagyon jó példa! Tessék követni!!!
Nálam ilyen tuti nem lesz, nincsen EPI...de azért kiegyeznék azzal is ha a felére csökkenne a vajúdás.
Látom mindenki ma megy dokihoz.:)
Majd írjatok mi volt, én ma csak pihenést tervezek.
Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!
Mondjuk szokásos éjszaka volt, de igazábol tegnapelőtt óta hacsak felállok akkor gnagyon fáj a hasam alja, menni alig bírtam tegnap. Kb 4 mensi szerű görcsöm volt tegnap ami nem tartott tul soká de elég kellemetlen volt. (múlt héten az nst-n 50 volt a legnagyobb, na ezek már annál nagyobbak szerintem)
Ma megyünk megint nst-re és dokihoz, remélem mond valami bíztatót a doki...
Mi is a hidegfrontra pályázunk:-), de ki nem....olyan jó lenne ha már kint lennének a Prüntyikék.
Természetesen ha visszajövök a kórházból , beszámolok én is.
Sziasztok!
Remélem minden rendben lesz az orvosnál, szerintem is az idő miatt mozognak keveset.
Nálunk továbbra sincs semmi, de éjjel már volt egy kis görcsölgetés, meglátjuk, hátha a hidegfronttal együtt gyerek lesz belőle!
Szép napot!!!
Mindenképp :) De Tőletek is ám! ;)
pussssssz
Szia Alanah!
Ha visszajössz kérjük ám a beszámolót!
Vigyázzatok magatokra!
Pussszz