2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Ákika ír sms-t neked is pl.:) Ide is és a naplóba is ír:)
Naponta 1x meg a gépet is behozza és én is írok..ha jól leszek..
Drukkoljatok holnap 8-tól:)
Puszi Mindenkinek:)
Gratulálunk!!! Sok boldogságot, örömet, rengeteg tejet és kevés hasfájást nekik!
Bogi add át nekik a puszikat amiket küldünk Lucával együtt.:)
Én holnap reggel már látom Petykát:)
Fotózom ha engedélyt kapok..de úgy tudom a büszke papa holnap már rak fel képeket a naplóba..Renike megmutogatott mindent Bálintnak:)
Figyi, mást nem nagyon tehetek, ezt viszont szívből és sok-sok szeretettel!
Jajj, olyan kíváncsi lennék Petyára és Áronra is. :)
Remélem, mielőbb kapunk képeket. :)
szerintem észül a testem az éjszakázásra..
4. éjjel nem tudok aludni..
igaz izgatott vagyok..holnap meg pláne az leszek..de tegnap pl. nem voltam az..2-3 órát alszom éjjel..
Már mindenhogy kényelmetlen..
Bármilyen homeos cucc mehet, meg méz is. ;)
Nekem is begyulladt, lázam is volt. Az ügyeletes jött ki hozzám, Mexalent írt ki, láz esetén napi max. 3*1-et. Ez 500 mg paracetamol tartalmú gyógyszer.
És ugyan tutira nem olvasod, de:
Lizike, neked is gratulálok, és minden szépet-jót kívánok, ugyanúgy, mint Reniéknek!!!
De jó!!!
Hatalmas gratuláció nekik. :) És persze sok puszit küldünk, jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánva!!!
Most kaptam az sms-t:
Peti megszületett (császárral) 4,06kg, 55 cm. Reni és Petyka is remekül vannak"
Drága Renikém! Itt is Gratulálok Nektek:))
Renikének drukkoljatok, épp szül:)
8-kor kötötték be az edát:)
most írtam sms-t de nem válaszolnak..így majd csak a végeredményt tudjuk:)
Én újra itthon..Kia most azt mondta, hogy puha de zárt méhszáj..Bálint fent a nyakamban..de pl. lepény I-II. fokban érett, szép, tökéletes, flow szuper, magzatvíz is pont annyi, mint amennyinek lennie kell..
nem lehet tudni mitől nem jön le..vagy épp lejönne-e..
de ezt nem várjuk meg..iszonyatosan féltem, nem megyünk bele a 42. hétbe..
Ahogy megbeszéltük, holnap hajnali 7-re kell mennem, befekszem, újra sok vizsgálat, labor és csütörtök reggel indítanak:)
Megint Kia vizsgált és holnap is Apáskodik, mert dokim csak a szülésre jön be..de mivel nagyon jóban vannak, ő segít nekem:) Egy tündér:)
Nagy drukkot kérek majd én is:) Azért izgulok:) nem a szülés miatt..hanem, hogy minden rendben legyen:)
Szóval csütörtökön reggel szülünk:)
Torokfájásra mit szedhetek be? itthon csak strepsils, strepfen és septofort van...
szerintetek?
köszi :)))
Majd utánanézek azért még :) ;)
Bár most még legkevésbé jár ezen az eszem, de ahogy telik az idő és esetleg tudok pihenni ki tudja :P
szerintem csak a hüvelyire vonatkozik:o)))))
bár sose lehet tudni...
Nekem a Kórházba mondták!!
Mivel még nem volt Babám,igy nem tudhatom hogy hülyeség vagy nem a vizes tej!!!!
Arról már hallotam hogy nincs tápértéke de erröl ÉN sem tudtam!!
2 hete a korházba még másnak is adtam tejet annyi volt szopi után most meg a láz miatt alig van!!
De már több van mint tegnap:-)))
Nem adjuk fel!!!!!