2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
ez tök jó!:o)
fejlődési ugrás 3 hósan van először:o)))
Sziasztok,
csak két percem nincs, szerintem Vendinek fejlődési ugrása van, most hatványozottan többet kell vele foglalkozni, alig alszik napközben és állandóan enne.
Képzeljétek a More Milk Plustól éjjel annyira bedurrant a mellem, hogy majd megőrültem úgy fájt, és meg kellett szoptatni Vendit, hogy könnyítsek kínomon.
Mióta szedem, a bal mellemből kb 70 ml jön ( eddig örültem ha 40-et szopott onnét) és ma a jobb mellemből reggel 120-at!!! -ami eddig még soha nem volt- evett. Mondjuk azóta 70-80 akat evett csak. Vasárnap lesz 6 hetes, elvileg már 110-140-et kéne ennie szoptatásonként..
Pár napja az álometetés utána ( fél 12 éjfél) 4-kor vagy 5-kor ébred, van, hogy nem alszik vissza.. ez borzalom, vagy 7-ig csicsikál és utána fent van majdnem egész nap.. most szerencsére elaludt..
Vajúdás, spontán burokrepedés, szívhang 160ról hirtelen 50, köldökzsinór odaszorúlt a méhfalhoz, így sürgősségi császár lett.
Röviden ennyi...
Használtuk de az sem igazán vált be ugyan úgy szenvedett előtte.
Jó egészséget kívánok nektek és sok sok jót!
Sziasztok!
Szeretettel gratulálok minden új babának és anyukájának!:-)
Mi nagyon jól vagyunk, Attilám már 3 napos naffiú, szik-alszik folyamatosan, eddig az éjszakák is rendben, éjfélkor még pocaktömés, aztán kibírja 5-6-ig, nagyon szuper így.
Hasfájás nála még nem tapasztaltam, de Rékával anno nekünk az Infacol vált be. Szépen kakilt is, meg a fájdalomra is jó volt, esetleg próbáljátok ki, hátha valakinek hatásos.
szörnyű ezt olvasni..:(
viszont Kia az én szívembe is belopta magát:)
kb 10 perce fejezték be rajtam az utómunkálatokat..ő benézett és úúúgy gratulált..jól esett:)
Az utóbbi 2 napban nekünk is volt produkció:-). De változó mindig,hogy mikor egyik nap este, ma reggel. Ahogy gondolom telítődik a szervezete.
De sajnos ahogy szenved, úgy nem is tud aludni.:-(
Én is ugyan így vagyok vele sajnos csak szeleket csinál neki de ugyan úgy szenved.Mondjuk legalább van kaki de néha csak estére és akkor szenved vele.
A Greap az tényleg jó de nekünk is várni kell még vele mert ma 3hetes még csak a drágám.
Sziasztok lányok!
Sarena sok boldogságot, tejcsit és egészséget!
Tudnátok segíteni olyanban, hogy mivel könnyíthetném meg Maja székletürítését.
Már Milupa Komfort 1 tápszert eszünk ami hasfájós, szorulásos babáknak van, kb 1/3 rész anyatej és 2/3 rész tápszer az adagja. Sajnos 2-3 napig spontán nincsen kaki. Pár napja adok neki étkezéek előtt vagy a tápszerbe keverve Espumisan cseppet, de ettől csak a szelek mennek és erőlködik.
Sok jót hallottam a Greap Waterről, de azt csak 1 hónapos kortól adhatjuk és az még 1,5 hét.
Valami tipp amivel könnyíthetek rajta?
A hőmérőzés részben bevált...de csak a kezdetekben.
Előre is köszi.
Sziasztok!
Ugyan már nem olvasod, de én is gondolok Rátok!!!
Gyors szülést kívánok!!!
Hűűű!
Drukkolunk,várjuk az infókat!!!
puszik!
sziasztok
mi most indulunk a korházba :)
Remélem vasárnap már jövünk haza :)
Amint megvan Kíra Apa jön és hozza a képeket és az infokat! :) De ha valamelyikötök el tudja küldeni a számát privibe apa behozza és küldünk smst!
Nagyon vigyázzatok magatokra
puszi
Ancsy
Gratulálok nekik! :)
Szilvi!
Légyszi írd át a dokim nevét, ha már másnál jött a világra Petyka.
Kia megérdemli, hogy az ő neve legyen ott, életet mentett...
Dr. Kiarash Bahremand
Köszönöm!!!! :)
Sziasztok Csajszik!
Két napja nincs netem, úgyhogy csak most tudom mondani, hogy ÚJ BABÁNK VAN!!!
Sarena kislány tegnap megszületett 16.20-kor, 3900 gramm 56cmvel. Jól vannak. Mindenkit puszil!:-))))
Dorina is olyan, meg Kiara is olyan volt. :D
Szerintem ez így jó. ;)
Mondjuk, ha belegondolunk, logikus... Hat rá a gravitáció (és nekünk is laposabb a hasunk háton fekve), na meg nincs ott annyiranagyonsok hasizom, ami megtámasztaná oldalról. :)
Sziasztok!
Nem tudok sajnos ma visszaolvasni..de érdekelne melyik ez a krém!
Írjátok meg nekem please priviben!!
Kösziiiiiiii