2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Sziasztok lányok!Tegnap jöttünk haza a kórházból,a kislányom 41+4 hetesen született meg.
Harmadik PROSZTINOS szülés indításra.Addig nem reagált a méhem semmire.Így egy hétig feküdtem kórházban.
Még nem olvastam semmit vissza,de remélem mindenki jól van,puszi mindenkinek.
Háááát.. csak üzenne ha történés van.. Mindjárt felhívom..
igen ez általában így szokott lenni!:o)
legközelebb kérd el mindenféle elérhetőségét, írj fel mindent, mert úgyis kell majd és jó ha tudod ezeket!
nálunk kijött 2 hetente, amint hazaértünk a kórházból. most hétfőn volt utoljára, legközelebb mi megyünk mára 2 hós oltásra!
SZerdán mondjuk megvizsgálta, megnyomogatta a pocakját is meg meghallgatta, azt mondta teljesen egészséges. Annyian vártak rá mint a nyű, minden gyerek ordított én meg észben tartottam, hogy felirassak receptet meg két dolgot mindenképp megkérdezzek, a hasfájást teljesen el is felejtettem :( Látszott, hogy ő is siet, ez meg engem ilyenkor frusztrál és van, hogy elfelejtek dolgokat.
Nálunk nem jön ki, én megyek 2 hetente, időpontra...A védőnőt próbáltam hívni, mert ő nagyon segítőkész meg mindig lehet keresni, a doktornőnek ma nincs is egészséges rendelése :(
Sziasztok!
Málnababáról tudtok valamit? Megszületett a kisfia??
Köszönöm :)
Szép napot mindenkinek
ezt nagyon ajánlják, én még nem próbáltam, de lehet én is beszerzek egyet...
[link]
A Tommies cuccok nagyon jók, nekünk angliában ajánlották, de van aki a nukra esküszik.
Szerintem amelyik neked szimpibb.
Jó, akkor most mondjátok meg, hogy mit vegyek ami tényleg jó, és hol lehet kapni.. Keressek NUK kompatibiliset, vagy vegyek ilyen Tommie-t?
a hasfájás természetes ebben a korban, sajnos akár 3 hós koráig is elhúzódhat...elvileg a doki ki kell járjon babalátogatóba, ha nem akkor max. hívd fel...és ha ő is úgy gondolja, akkor majd behív, de nem hinném, max cseppeket ír, meg tanácsot ad, hogy mit hogyan csinálj...
Akkor majd lehet utánanézek...Köszi! Mikor kell elvinni dokihoz a gyereket? Vagy mennyi hasfájás meg bukás normális? Mert ő most tényleg ordít és akkor se jó, ha felveszem, vagy bármit csinálok...Háromnegyed 10 óta ezt csinálja most szegénykém, meg minden kajcsi után:((
Mi még nem cumisüvegezünk, de Tommie Tippiet vettünk mindenből. Ennek is levegő stoppos a cumija.
Eddig mindenben bevállt, de remélem a cumit nem kell használnunk.
egy Angliából származó természetes gyógyvíz, aminek -nekem- finom illata van, mert ánizsos:o)
1 hónapos kor felett adható, patikában lehet kapni és olyan 2000 forint körül van...hascsikarásra, hasfájásra van!
Hasfájás lehet egyenlő álmatlansággal?Mert Zozi nem sír,csak fent kukorékol.Pukikkal nincs baj,soha nem is volt,felnőtteket megszégyenítő módon nyomja...:D Csak mert akkor ennék dinnyét,mert úgy vettem észre,hogy aznap volt fent majd' egész nap,mikor dinnyét ettem...:S
Ez a gripe water pontosan mire jó és mennyibe kerül? Mennyi idős kortól lehet nekik adni?
Ádinak tegnap is ez volt, szóval ma egy kicsit hulla vagyok...
én is vettem avent-es kezdőszettet, de még nem volt bajom semmivel, nekem nem folyt a cumisüveg. lehet a tiéd selejtes csomag volt. Mondjuk tényleg jól rá kell húzni. A mellszívónál látom, h könnyen kilazul az üveg.
Sok Boldog Születésnapot!!!!!
tegnap nálunk is ez volt! én egész nap az ölemben vittem hoztam, már magamra akartam kötni, mert semmit nem tudtam tőle csinálni, fájt a hasa. ha masszíroztam jobb volt, de csak ideig óráig...a gripe water aztán hatott...ma már jobb a helyzet:o)
eddig...
Én nem tudom mi van, de Ádi megeszi amit kell, kb 5 perc múlva ordításban tör ki és 1-2 óra múlva hagyja abba, jó esetben akkor alszik egy picit. Ez megy tegnap óta, most is 1,5 órája ordít, nem tudom mit tegyek, semmi nem segít, az idegeim meg kinyúltak. Szerintetek mitől lehet? Mit tegyek?
Szilvi, boldog születésnapot!:o)
Jó reggelt lányok!
A mi éjszakánt a szokásos volt. 2-szer volt evés fél 1-kor és fél 4-kor a 2 etetés között kb 1 óra alvás sikerült. A fél 4-es etetés után azonban újra előjött a hasfájás, a nyügősség és a hiszti. 7-kor tettem le a kiságyba, mert már hulla voltam. Ettől kezdve a férjem vette át pesztrálás énmeg próbálom behozni az elmaradt alvást, olyan vagyok mint egy kómás veréb.
Ancsy gratulálok Nektek! Sok boldogságot!
Szilvi Neked pedig boldog szülinapot!!!!!!
nekünk Aventes van és semmi bajom vele. igaz néha folyik mellette, de ha rendesen rácsavarod akkor kutya baja...
húúú csajok, akkor égszakadás volt reggel fél 9 körül, hogy szabályosan féltem, akkorákat csattant az ég! persze a gyerekek aludtak, még Gellért sem félt, pedig én sem vagyok egy ijedős fajta...
a hasfájás minket is utólért, főleg Csongi szenved, az érzékeny gyomrú férfiak:o), Nóri kipukizza magát és semmi baja...
vett a férjem tegnap Gripe Watert, eddig úgy tűnik használt, az éjszaka nyugodt volt, jó nagyot aludtak, beszereztünk még Espumisan cseppet, meg egy homeós bogyót is Colonysthis ch 15-t is, valamelyik csak hatni fog! persze nem adom mindent, majd sorba kipróbáljuk mindet...
Nekünk tommee tippee-s van,ezzel meg vagyok elégedve,igaz 1 kezemen meg tudom számolni,hányszor használtuk :P Vizet adtam neki belőle,de azt pl.nagyon kellett szívnia,hogy jöjjön belőle.
ezzel mi is így jártunk, mármint a NUK-al, de lehet hozzá kapni, olyat ami kompatibilis, csak nagyobb pereműt kell nézni!egyébként az is ugyanolyan , mint a többi, mi használjuk egy ideje!az Aventossal is voltak gondok, ha pótolnom kellett tápszerrel nem ment át rajta, de már vettünk rohadt drágáért olyat ami 260ml-s és a cumi rész 6 hó feleltti, de 3 fokozatban állítható, és az 1-en eszi a Beni, és van hozzá speckó zárógyűrű ami szintén a hasfájás megakadályozása érdekében találódott ki, persze ez sem 100%os, de ez legalább bejött!megfizettük a tanulópénzt elég rendesen, NUK-osból, most a sima anyatejes fejűt használjuk , kék, vakondos, és az jó....
Ti milyen cumisüveget használtok? Csak mert elmesélem milyen bosszúságok értek..
Vettünk Avent-os kezdő szettet, és MINDEGYIK cumisüvegje folyik!!! A tejtartó szettjét tudom használni csak etetéshez..
A másik, hallottuk, hogy NUK féle cumik sokkalta jobbak hasfájósaknak, mert speciális vákumosak és nem engedik, hogy levegőt szívjon a baba.
Na hát vásároltunk is, egy cumisüveget ami 2-es luk fokozatú 0-6 hónapos babáknak, ezen eléggé jön a folyadék, úgyhogy vettünk hozzá NUK 1-es luku cumirészt amit kéne, hogy használjunk az etetéshez.. SZERINTETEK KOMPATIBILIS hozzá???? HÁt baromira nem!!! A NUK cumisüveghez nem jó a NUK cumirész.. Agyam eldobtam..
Na, ebből is látszik, hogy Peti már most IGAZI FÉRFI!!!:-))))
Boldog Szülinapot Szilvi!!! :)
Vendi egy tündér, érzi, hogy ma mi a dolga. :)
Nálunk borzasztó vihar volt, most csillapodik, sztem nemsoká odaér.
Peti a változatosság kedvéért cicin. Máshol nem hajlandó lenni. Én meg fürdenék, hajat mosnék... Így nem nagyon megy.
komolyan azt hittem, h itt a vég!nálunk akkora, de akkora vihar, mennydörgés, égszakadás, villámlás volt, hogy hihetetlen!az áram 2szer ment el, a gyerek úgy megijedt egyszer, hogy összerándult és elkezdett ordítani!nah pont akkor jöt anyósom Dórival, játszottak vele, megnyugtatták, közben hívott bőgve a Zsófi(kisebbik csajszi), hogy hozzam be a nyulat az erkélyről nehogy szívrohamot kapjon, alig bírtam megnyugtatni!k..va jól indult a reggel, most megy el lassan a vihar...
De jó nektek...Akkor Peti szerencsés baba, Ádikám nagyon hasfájósnak és ébrenek tűnik :S De ez van, így is imádjuk :) Csak néha eltörik a mécses, ha már nehezen bírom.
További ajánlott fórumok: