2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Sziasztok.
Szülés után idő kell amíg beáll rendszeresre a menstruáció?? Gondolok itt a napokra amíg tart, meg hogy pontosan jön-e meg.
Akkor lassan látom csak mi nem beszélünk még... :(
olvastam valahol h a többnyelvű családok gyermekei később kezdik, mert többfélét hallanak egyszerre. De a korai hátrány később előny lesz.
Lehet benne igazság?
tettem fel par uj kepet az adatlaphoz,ha valakit erdekel
szep estet es pihenteto ejszakat mindenkinek!
sziasztok!
egy kis nyugi van,mindket mano alszik.
"beszelgetos" tema,ugylattam.Adam nagyon aranyosan gogicsel,leggyakoribb hank a gggg,kkk,gyakran olyan hangokat ad,mintha gargarizalna.leggyakoribb "szavak":akkakka,ggggoooo,hokko,ekezetet nem tudok irni,szoval o,mint ontozo,nem o,mint ollo,nem tudom mennyire voltam ertheto????
egyebkent a 2 honapos mereseink,amiket mult heten elfelejtettem mondani,5800 gramm es 63 cm,szep nagyok vagyunk!
sziasztok amúgy!
megvolt a hallásvizsgálat. Valami fülhallgatót tettek a fülébe, a számítógép lefutatott valami progit fél perc alatt és azt mondták oké. Ő végigaludta sz egészet.
Csak azt nem értem miért nem akar senki sem konkrét választ adni. Kérdeztük a védőnőt tegnap mikortól kezd "beszélgetni" a gyerek, honnan tudjuk h minden rendben van e. Azt kérdezte voltunk e hallásvizsgálaton? mondtuk holnap. mondta menjünk el és majd megnézik. Ma megkérdeztük, h mikortól kellene kommunkiálnia? azt mondta a nő 1 hó után, de miután rájött miért kérdezzük visszavonta. mondván minden gyerek máskor kezdi, de ő nem járatos benne, kérdezzük a védőnőt. Vissza ahonnan elkezdtük.
Néha vicces mennyire nem mernek itt semmit mondani biztosra. csak félrebeszélnek
itt nem mondják meg senkinek mi lesz a születendő baba neve, mert ha mégis más lenee talán beperelnénk?
hajat mosni :)
nekünk elmúlt simán pár nap hajmosás után dupla samponnal kicsit dörzsölve
Sziasztok!!Az Én Babóm is nagyon ügyes már!!:-))Már mászik 2.5 Honapos!!:-))Nem merem ozz hagyni az ágyon egyedül!!Mindent megnéz,megakar fogni!!Hihetetlen:-))Most alszik!!!:-))
Más:
Ma reggelre megjött a bajom!!:-((
Nagyon nem hiányzott:-((
Rádásul nagyon fáj a hasam is!!
Szar az idő is egész nap esik!!!
Utálom a mai napot!!:-))
Annyira,de annyira büszke vagyok az én Kislányomra!!!!
A pihiszékben ült,amíg én tettem-vettem a konyhában.Egyik pillanatban még azt látom,hogy hadonászik a kezeivel összevissza (szokás szerint),aztán mikor odaguggolok hozzá már azt látom,hogy direkt mind a két kezével odanyúl a majomhoz,és megfogja,majd huzogatja,de nem engedi!Körbecsókoltam,és folytatta,de már a másik 2 bigyót is szándékosan megfogta a kis kezeivel.Én sírva fakadtam!!!
Ezek az apróságok nem hogy napról napra,hanem percről percre ügyesebbek,okosabbak!
Ha az Apja hazaér este de büszke lesz rá ő is!!!
Mindenkinek nyűgi a babája? Mert Bálint ma kb 3 órát volt fent..
4:20-kor ébredt, peluscsere, etetés, 20 perc ringatás és aludt 8-ig..gyors peluscsere, etetés és 9:45-től 12:15-ig aludt..majd megint peluscsere, átöltözés mert lepisilt mindent, majd etetés és ringatás, játék, dumcsi..és most megint elaludt..
ugye ebben az időben ez nem gáz? (mindig aluszékony ha esős..)
sziasztok!
nálunk is van valami a levegőben, mert 2 óránként kelt hajnalban és 7 óta nem alszik, csak nyögdécsel és sír felváltva.. Már lövésem sincs mi lehet a gond, lehet a pocakja, de nagyon remélem, hogy csak az időjárás zavarta meg a lánykát.
pedig pár napja 6 órát aludt már éjszaka, már majdnem kipihentem magam :)
Dorina ma reggel megmutatta, hogy sokkal többet tud már, mint gondoltam. :D
Vagy 10-15 percig nyomta, egyfolytában mosolygott, meg dumált, de volt abban már mindenféle magánhanzó. :D
Komoly volt, mert épp Kiarára is rájött a szófosás, és kánonban nyomták. :D
Jót röhögtem, mi lesz, ha mindkettő rendesen beszél majd... :DDDDDD