2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
bajban vagyok 2 dologgal is!az első az én hibám, mert már feltettem egyszer ezt a kérdést, de nem írtam le a javaslatokat!szóval van 2 édi kis bundazsákunk, de kicsit dohod szaga van, már vittem volna tisztítóba is, de mondta a nő, h nem tudnak vele mit kezdeni!ötletek???
a másik!szedem a cerezette antibabyt már egy ideje, de kb 2-3 hete folyamatosan van hol pecsételő, hol több vérzésem, de szinte minden nap!hívtam a nődokim ,aki szerint ez természetes ennél a gyógyszernél ne aggódjak!de azért ez elég kellemetlen!mondtam neki, h ez szerintem nem normális!mondta, hogy ha nem múlik majd hívjam!hát kössz!szerintetek????
nekem is nagyon hullik..én folyamatosan szedem a vasat és a vitaminkomplexet és az aloe-t..de ez sajna hormontól..
9 hónapig alig jött ki..ami akkor bentmaradt, az most kijön..ez 99%-ban mindenkinél így van:(
Pedig isteni volt, hogy sehol nem volt hajszál..hát most van:( Kutyák miatt 2-3 naponta porszi, minden este partvissal végigmegyek a kövön..na most nem csak a kutyák miatt:(
Szia Jucmuc!
Nekem rettenetesen hullik. Hajmosáskor egy marék, hajszárításkor a ruhám tiszta haj, elég ha hozzányúlok és 5-10 hajszál a kezembe marad. Elvileg szülés után normális, de lehet vashiány okozza.
Nekem még (lekopogom) nem jött meg.
De ha ennyire kevés szopi lesz és a fejér marad, akkor tuti meg fog... :(
A hajam csomókban hullik. Szedem a vitaminokat, de vettem hajhullás elleni sampont is, most kicsit jobb.
Nekem visszaállta a második ciklusra normálisra, azaz eleve változó hosszú volt, de most 28 napra jött újból.
Csajok,
mindenkinek hullik a haja? Annyira sok hullott ki, okés ősz van, meg a hormonváltozás, de nem tudom, hogy mi a normális :S vagy mit lehet tenni, hogy jobb legyen?
Bal oldalon saját menüd, azon belül klikk a saját dolgaid sorra, majd új cikk..
remélem így sikerül:)
sztem sem álltál még helyre..de ha következő hónapban is ilyen, menj dokihoz..!
Nekem 2. hónapban megjött és rá 28. napon újra..barnázás nélkül!
csajok! akinek már megjött beállt egyből rendszeresre? mert nálam most az a helyzet, hogy megjött, tartott rendesen 5 napig, ahogy szokott, aztán elmúlt, 1 hétig semmi, de mindig egy kis barnázás volt közben, míg végül rá egy hétre megint megjött, még nem igazán, de élénk piros, mint amikor megvan....volt ilyen másoknál is,
gondolom még nem állt helyre rendesen a hormonháztartásom...
:o) Neki egyébként is különleges haja van,majd ha nagyobb lesz és hosszabb könnyebben beáll majd szerintem :)
Tesómék az egy éves Encinek úgy vágatták a haját,hogy kézben fogták,de ő is izgett-mozgott,de haja az kevesebb van.Szerintem nincs korhoz kötve,hogy mikor lehet.
Lehet hülyeség,de pl.alvás közben nem lenne egyszerűbb?Mi már a körmeit is alvás közben vágjuk,mert csak akkor van nyugton.
a mi hajunk sajna egyáltalán nem szófogadó... nem lehet beállítani. úgy áll ahogy akar... ezért nem tetszik.
fél évesen már lehet? csak mert nyugton kéne maradjon nehogy megvágjam...
Sziasztok!
nekünk az evés mostanában hisztibe torkollik, nem mind, általában a reggel 8-9 körüli, és a déli főzelékes, nem értem miért!???
amúgy Bubi ma fél éves!:)))
Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!!
Más: Hol tudom megírni a szüléstörténetet? Nem találom sehol. Segítenétek??
nincs még új..:S
jó lenne ha nem decemberben lenne a patikákban..
és ez egy irányszám..
Bálint 6 kilónál több..mégis ma ette a csúcsok csúcsát..780ml és 40 ml víz..őt nem lehet tömni..és nem is szeretném..olyan de olyan arányos és gyönyörű:)
Igen.
Tavaly is beadattuk, 13. hetes voltam. Most is.
A gyerek is védettséghez jut így és Apa sem hoz haza semmit...
Lányok aki szoptat beadathatja az influenza elleni oltást?
Közületek beadatja valaki?