2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
sziasztok!
képzeljétek (már írtam) h a fiamnak éreztem valamit bal oldalt hátul, mintha kis fog lett volna. ma voltunk tanácsadáson, és a védőnő megnézte és KIBÚJT NEKI HÁTUL!! hihetetlen, sajnálom szegényt, mert oda hátra nem tud semmit betenni, rágni, amii csillapíthatná a fájást!! de ki vagyok purcanva, Ádi nagyon rosszul aludt az éjszaka, remélem a mai egy kicsit jobb lesz.
mindenkinek szép estét!
Bogi!
Peti sem issza a vizet. Az almalé és a hippes tea sem ízlett neki, öklendezett tőle.
Ma vettem Szentkirályi sütőtök-alma-répa italt.
Majdnem a fél üveggel megitta, persze kicsit higítva.
És ami a legfontosabb: nem jött vissza!!!! Sőt, balhé volt, hogy nem adtam többet, de nem akartam elsőre.
Próbáls ki!
nyugodtan adhatsz neki hippes teát. hidd el szeretni fogja és semmi baja nem lesz!:o)
mi már kóstoltunk almát, barackot és tegnap sütőtököt is...tetszett nekik, főleg Nórinak, csak úgy cuppogta befelé...
olvastam a naplódban, hogy kifelé nyomta Bálint a pürét. ez annak a jele, hogy még nem érett az evésre. Csongi is ezt csinálta az elején, vártam egy hetet és a lé bejött, a püré nem, míg Nóri, rögtön az első alkalommal cuppogta befelé. nem egyformák, kell nekik idő...
ne siettesd, pár nap és próbáld újra...nem lesz semmi gond, nyugi!:o)
Na akkor hogy is legyen?
írják és mondják, hogy először almalé, majd baracklé..
de én pürésítve raktam el a barackot..szóval akkor kapjon pürét?
Lányok én nem vagyok ennyire hülye..eddig a talpraesettségemről voltam a mhelyemen híres..de itt nem akarok nagyot hibázni a megérzésemmel..
Bálint 2. napja nem hajlandó inni..(ma apjával keservesen lement 10 ml.) ma este a vacsinál evés közben felsírt a görcsi miatt:(
félek a holnaptól..de megerőszakolni nem tudom..addig sír, nyög hisztizik, míg ki nem veszem a vizes üveget és béke van ha a szájában van a tápis:S
Csak én... :)
Nekem Braun 450 wattos van, tök jó. Ezzel csinálok, mindent pl. Mogyinak is ezzel csináltam a fagyasztóba a bébipürét, de a mi kajáinkhoz is tökéletes.
Nyugi a szívedre és a lekedre hallgas.
JÓ ANYUKA VAGY!!!!
Én is mondhattok itt nagy okosakat, amiket tanítottak, de már lehet hogy nem így tanítják mint, 4-5 éve :S
sokszor égnek áll a hajam attól amit mondanak...
-mint ahogy írtad szilvapüré, egy alkalommal adtam neki, aztán hagytam a fenébe én is.
-vagy mint ahogy a bőrére kiírt hidrokortizolt (1%-osat ráadásul!!!) ki sem váltottam.
-de mondhatnám azt ahogy a tápszert propagálták folyton nem a szoptatást
-vagy h a védőnő és az orvos kb, egy újjal meg sem érintette eddig Tomit
Jaj dehogy ne értsd félre. én nem is szeretem amit itt csinálnak! soha semmiben nem segítenek, inkább mosolyognak (csináld amit akarsz, hiszen szabad ország alapon) és soha nem fogom megtudni h én csinálok e valamit rosszul, de perzse majd a jövőben megkapom tőlük... :(
én örülök h olvashatom itt h mit mondanak a rendes orvosok.
Azt hiszem félreértesz és nem savanyú a szőlő... Vannak babák akik ebben van akik abban jók...
Soroljak okokat: rendben
a, a gerince még nem olyan erős, hogy megtartsa a testsúlyát fejletlen az izomzat, és a csigolyák deformitása nem gyerekjáték... (gyógypedagógia)
b, kutatások kimutatták, hogy a mozgásfejlődésben történt eltérő fejlődés (érteik ez alatt, hogy a leírt, megfigyelt sorrendiségben átugrás-kihagyás-majd visszatérés történik az később tanulási nehézségek kialakulásához VEZETHET (pedagógia-pszichológia/fejlődéslélektan) -> nálam vezetett...
Nekünk még ezt tanították az egyetemen.
Ahogy itthon is mindig megállapítottuk viccesen egy-egy kötelező vizsgálatnál a várandósság során, hogy hol így hol úgy végzik, így valószínűleg nálatok is más a protokoll...egyszerű példa ti 1 napot mi itthon 4-5 napot vagyunk szülés után kórházba. Kinn neked már szilvapépet javasolt a védőnő a kaki gond miatt, nálunk a 6-8-12 hónaptól ajánlják a szilva fogyasztását. Ha kaki gond van sűrű itatást és maximum őszibarackot javasolnak.
Nem vitatkozni akartam :S de ez kijött....
Szia,
Mi mondokázás közben egymással szemben vagyunk. Tulajdonképpen fekszik a térdemen, de húzná fel magát. A múltkori státusznál látta a védőnő, majd infarktust kapott :S azt mondta inkább fektessem mondókázás közben...ismerem az okát miért kell vele vigyázni...
Aki pedig ismer tudja, hogy a jó szándék vezet és nem más :p
jesszus:))))))
Bálint max 800-at eszik meg:)
Sziasztok!Bocsi tegnap hirtelen mennem kellett...
Pont így volt a sógornőm lánya is.Hamarabb tudott ülni,mint hasrafordulni,és hamarabb tudott állni,mint mászni!De nyugi, az is meglesz.A gyerek nem gép,és főleg nem olvasta még az előírást,hogy mikor mi következik!!!Bocs a késői válaszért!