2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Áááááááááááááááááá...
Bekapcsolt a hangpostája, lenullázta az egyenlegem. :(
Minden pasi ilyen, vagy csak én kaptam ekkora dísztököt??????????
Az égegyadta világon semmit nem látok rajta, nem aggódom túlzottan. Csak egy sunyi bordarepedéstől félek, mert biza az egy újabb elrőbehatástól el is törhet. :S
Amúgy vezetékesünk van, bár Felemet hívogatás szempontjából totál mindegy, azt se veszi fel. Mentőt azért tudnék róla hívni, ha arról van szó, bár lehet, nem tudnám elmondani, mi a baj. :S
Felem sportot űz ebből, csak marha bosszantó.
1 hete megvette a feltöltőmet, azóta is nála van, porzik az egyenlegem. Félek, ha küldök SMSt, már csörgetni sem tudok. :S
Jah, de az SMSeket sem sűrűn olvassa el!!!
Valami biztos van, csak... CSAK. Csak Felem tudja, azaz szerintem ő sem, hová kell ilyenkor menni. Ehh...
Szerintetek hová vigyük? Házidoki 12ig van, tehát az már most felejtős...
A tököm kivan, hogy teljesen elvesz
Na, akkor biztosamitutifix, délután elvisszük. Már, ha Felem végre hajlandó életjelet adni magáról... Basszus, fetrenghetnék a földön is akár, meg elvérezhetnék, marhára nem tudna róla, mert mindig ezt csinálja.
Dorina a nyűgije inkább az éhségnek szólt, mert simán benyelte a 125 ml alma-banán-kétszersültet. :)
Én elvinném...
Jobb ha ránéznek.
Csajok!!!
Kiara lecsúszott az ágyról, egyenesen Dorina mellkasára. :(((((
Próbálta tartani magát, míg odaértem, de felállni nem tudott.
Dorina nem sírt fel, azaz sírt, csak hang meg levegő nem jött ki a torkán. Felkaptam, nagyon kicsit megráztam és az arcába fújtam. Azonnal reagált, vett levegőt és kicsit sírt is, de én ezt inkább megijedős sírásnak vélem. Gyorsan megnyugodott.
Megnéztem a mellkasát, nem látok és érzek semmit. Pelust is cseréltem. Nem észlelem, hogy bármije is fájna, csak kicsit anyás lett meg elromlott a kedve.
Felem nem veszi fel a hülye telefonját, jószokás szerint.
Szerintetek elvigyem orvoshoz?
húúú, tiszta bonyolulut:))
most hívtak az irodából, és az a lényeg, h a férjem is igényelhetne vmi 3700Ft körül az enyémen felül, de ő egy olyan szar-szemét cégnél dolgozik ahol minden ilyet kijátszanak, és nem kapják meg, v levonják tőlük, mindegy nem részletezem, de már megvan, h ezt hogy lehet kijátszani, kaptam pár ötletet, mivel egyéni adózók vagyunk , és Apukám csinálja az adóbevallásunkat majd év végén trükközünk vele, azt már nem tudják levonni tőle!!!
A 12100Ft az az adókedvezmény amin bruttó évi X fizetés alatt jár. Mivel mi gyeden vagyunk nekünk jár mert lesz lesz évi bruttó 3millió a fizunk.
Van ugye a családi 12200.
És és még ami most új januártól a családi adókedvezmény ami gyerekek után jár és nem fizu.
Családi adókedvezménynél ezt kell kitölteni, a munkáltatónak eljuttatni, és ők küldik tovább!érdemes minél hamarabb!
nekem még nem, hol hamarabb jön meg és alig van, hol később és rengeteg van...:S
bár még csak 3x jött meg eddig...most van múlóban 3jára...
Mogyesz végig spirtelt ma a lakáson :)
ÉS a kis butus belekapaszkodott a CD-állványba, hogy akkor ott is föl áll, de fenékre huppant az állványból a CD-k meg potyogtak lefele a földre és rá vegyesen. De csak ült és nézett. Azt se tudta mi történik :P