2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Üdv az új kismamáknak.remélem 1 hét múlva engem is így fogtok üdvözölni :-)
Tegnap este úgy fájt a hasam meg a derekam,mint amikor meg akar jönni,szerintetek ez lehet beágyazódás jele?Ma vagyok a 23.napon.
szia
uh-t nem csinált hogy megnézze merre van a spirál?
A halvány csík is csík főleg így délután :)
GRATULÁLOK ismét kismami :D
Szia üdv köreinkben és gratulálok a picurhoz :)
A tesó mekkora? fiú vagylány?
Sziasztok!
spirál mellett estem teherbe, kb 4-5 hete, tegnap voltam a nőgyógyászomál aki meg kérdezte hogy meg akarom tartani vagy sem mondtam neki hogy szeretném ha lehet!
azt mondta h jó akkor leveszi a spirált (minispirál azoknak akik még nem szűltek) de nem taláta meg!!!!
azt mondta lehet h kiesett vagy feljebb került mivel nőtt a méhem is! nem tudom hogy vállalhatom e igy a babát?? kérlek ha van tapasztalatotok segítsetek!!! köszönöm!!
Szia!
Megnéztelek, egy nappal vagy későbbre kiírva, mint én :)
Az igaz, amit korábban írtatok. Szinte a szülésznők vannak ott végig. Tapasztalat. Szerencsére pozitív tapasztalat, velem baromi rendesek voltak, amikor a kislányomat szültem. A doki csak időnként rám nézett. Más kérdés, hogy azért a várandósság alatt végig az orvossal találkozunk. Fene tudja...
Szia!
Szívből gratulálok!! :) üdv a csapatban! :)
Mikorra nem vártad? Hány hetes vagy? Voltál már dokinál?
A halvány csík is csík :)
Én végig ugyanahhoz a dokihoz járok majd, nálunk nincs belőlük olyan nagy választék.
Elöször is üdv a csapatban! Egészséges és boldog további 8 hónapot kívánok!
Az orvosokról: Azért kérdeztem, mert nem fogok ott szülni, ahova megyek, csak 3 hónapig leszek ezen a helyen,akkor meg miért fizessek? Mikor érdemes felhívni a választott orvost? Annyira nem tudom mit is kéne csinálni. Meg persze egy kicsit még mindig hihetetlen, a 2. pozitív teszt ellenére. MA csinálatm du, mert nem tudtam várni, igaz megitn két csik az van, de szoksá szeritn halvány. igye nem baj?
Sziasztok!
Bejelentkeznék én is hozzátok, pár napja néztem, akkor még nem volt ilyen topik:)
5 hetes vagyok, kistesóval 2010. július 4-re vagyok kiírva. Nagyon szerencsés vagyok, kisebb émelygéseket leszámítva semmilyen tünetem nincs (eddig), dolgozom is.
Úgyhogy, ha megengeditek, beszállok a csapatba.
Mindenkinek boldog babavárást!
Szia
Szerintem ha nem magán dokihoz mész akkor elsőre ne adj csak késöbb ha maximálissan elégedett vagy a munkájával és ugy érzed esetlegessen nála szeretnél majd szülni :)
hát az lesz,banán van jelenleg csak itthon meg körte,de ebből a banán jöhet.
csak az a baj,hogy megkívántam a csibeburgert :(
az,de én nagyon örülök neki :D
szebb lett tőle a napom maradék része :P
már csak az zavar,hogy éhes vagyok :(
Köszi! :)
nekem Natasha Hamilton a volt Atomic Kittenből. Ő júniusra várja,én meg ugye júliusra :D
Nem nevetlek ki :) Én is boldog voltam hogy akkor lettem Milussal Állapotos mikor Zséda a kisfiát várta :D :D
neked ki a kedvenc?