2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Én elköszönök lányok! Megyek hajat mosni, mert délután munka. Szép napot mindenkinek!
Nekem sem,meg amúgyis pilates párti vagyok :) nagyon megörültem,amikor láttam,hogy van terhes pilates is,csak jó kérdés,lehet-e kapni itt nálunk.
olyan aranyossak vagytok könnyeket csaltok a szemembe :) KÖSZÖNÖM SZÉPEN NEKTEK (tudom már mondtam de nem győzöm) hogy vagytok és hogy ilyen drágák vagytok velem :)
Hát akkor nem is csoda, hogy halvány a csík! Szerintem vasárnap vagy hétfőn már erősödni fog.
Óóóó, pont erre gondoltam én is. Az ugra-bugra nem jön be nekem annyira.
Amugy is kell mennem mert csináltak hormonlabort 27.én :) Tehát igazán még csak emiatt megyek :)
Én sem vagyok az,de többet eszek,vagyis ennék,de azért próbálok figyelni. :)
(remélhetőleg)lassan be kell szereznem 1 új pilates dvd-t - kismama kiadást :P
Bocsi, de mi az a Medi Lab? Teszt?
Köszi szépen! :)
Megnyugtatásomra szolgált, hogy tegnap beszéltem a tesómmal, akinek már 3 gyereke van, és ő sem volt rosszul soha, kis émelygés sem volt. Ez biztató! De én éhes sem vagyok igazából...
Vettem tuti ami tuti egy Medi Lab-ot is szerintetek mikor próbáljam meg leellenőrizni?? Az a halvány az azonnal látható volt...
Nekem se tuti hogy hamarabb volt nekem a 19.napon volt elöszőr peteérésre utaló tünetem!
Szerintem vasárnap vagy hétfőn tesztelj újra! Tuti, hogy erősödni fog a csíkod, mert ott van az a csík!
A két csík (halvány vagy erős) = pozitív! Kisbabád lesz! :)
Nekem tegnap volt már szikhólyag, de jövő csütörtökön megint mennem kell, én kicsit problémás eset vagyok, úgyhogy gyakrabban kell mennem.
Utólag is Isten éltessen! :)
Nekem a cicik nőnek rendesen,már konkrétan zavarnak :P de más nincs,talán csak az,hogy eszek,eszek,és nem érzem,hogy tele lennék,de tudom,hogy azt az x adagot szoktam enni,és elégnek kell lennie. szerintem 1-2 kilót tuti híztam már,mi lesz itt a végén...
kedden kellett volna megjönnie 31.napon!
Háát elvileg igen csak egy nagyon halvány csík van benne amit nem tudok mire vélni :S Remélem ma a doktornő mond valami okossat! Egyébként feltöltöttem a teszt képét tehát látható hogy tényleg csak halvány :(
Most nagyon olyan sehogy sem vagyok :S de gondolom ez normális
Nekem 3 nap múlva már sokkal erősebb volt a 2. csíkom.
én a melleimbol vettem észre hogy valami van meg gyakori pisi meg enyhe szédulés se más nincs
Amikor volt,akkor voltam 5 hetes 4 napos,és a 7.hétre rendeltek vissza. bízom benne lesz,de hogy őszite legyek,kezdek parázni... :(
Kb 20 tesztet megcsináltam volna, ha a férjem le nem állít, de mivel tegnap volt a szülinapom, azt mondta, hogy "Na jó, vehetsz még egyet!" :):) Meg is csináltam így már 2 db bizonyítékom van, + a növekedő melleim... :) Ti éreztek már egyéb tüneteket?
de jó,h már ennyien vagytok babásak,ancsy is tuti az,jaj,izgulok,h énis az legyek.
én is igy tudom szerintem 1 hét mulva ujra tesztelni-e kénne
Ez így van! A dokim is azt mondta, hogy olyan nincs, hogy kicsit pozitív, vagy kicsit terhes, ha van csík (akármilyen halvány) az pozitív!
Biztos, hogy lesz! Mennyi idős vagy?
Így van! szerintem is baba lesz :)
Szia! Köszi :) Neked is gratula!
Szerintem is van ilyen az övé is. 2 nap múlva tuti erősebb lesz már!
Halvány csíkot én látok...
További ajánlott fórumok: