2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
mentővel és taxival is lehet menni a kórházba, ha szülésről van szó
Czeizel Endre meg beoltatta az egész családot, és ő mégiscsak tud valamit szerintem.
Igen, ott. És nő a doki, egy tündér.
Ez a klinikáknál van?
Férfi vagy nő?
Nekünk van autónk, de férjem nem hajlandó vezetni, nekem meg nincs jogsim, szal mi is a tömegközlekedésre vagyunk hagyatkoztatva, a II.számú szülészetire járunk, bő fél óra alatt ott vagyok metróval.
Ha fiú lesz Nimród lesz, ha lány, Rézi vagy Natasa
Az a gond hogy nincs autónk és így elég nehéz.
Ezért gondoltam a MÁVra.
Mi ma vagyunk 7 hetesek, és csütörtökön megyünk, kiváncsi vagyok mit lát aztán meg elküld vérvételre, meg beutal a 12 hetes UH-ra, jó lenne már ott tartani.
én a lány nevekkel vagyok így
Értem én hogy legyengített vírus, amúgy egy nem nevezném melyik intézetben szakdolgozok ahol a madárinfluenza elleni oltást analizálták, és teli volt higannyal. és itt tényleg nem a legyengített vírussal van a gond hanem ezzel az adalékkal.
Bár többségük nyíltan nem mer szembeszállni a nagyhatalmú gyógyszergyártó lobbival, név nélkül többen is jelezték, hogy ők akkor sem adják be gyerekeknek a vakcinát, ha arra az engedély megérkezik. Dr. Sebő Zsuzsanna gyermekorvos azon kevesek közé tartozik, akik nyíltan is megfogalmazzák kétségeiket. „A H1N1 elleni vakcina thimerosalt tartalmaz, ami egy olyan vízben oldódó higanyvegyület, amelyet a legtöbb védőoltásból már kivontak – mondta. – Egy időben ugyanis felvetődött, hogy ez az anyag mellékhatásként idegrendszeri betegségeket okozhat.”
de persze nekem nem jogom minősíteni ezt az oltóanyagot, de igazából én személy szerint nem bízom benne.
Lány:Dorottya Dóra
Fiú: Botond, vagy Gellért vagy még nen tudjuk.
A fiúnév elég nehéz.
egy rugóra jár az agyunk :-)
az első gyerek amúgy sem pottan ki olyan hamar
Szerintem nem a közelség számít, hanem hogy a doki jó legyen, de Te tudod, Nekem a MÁV-ban olyan élményem volt, hogy ügyeletre mentünk, volt már 4 pozitív tesztem, de elkezdtem picit görcsölni, megijedtem, ezért elmentünk oda, a doki megultrahangozott, nem látott semmit, és közölte, hogy "Maga nem is terhes"..."hát anyád"...mondtam magamba! :D Én akkor elhatároztam, hogy MÁV-ba soha többet. Amúgy szerintem az ember sok dokinál megfordul, míg az ideálisat megtalálja. Persze van, akinek szerencséje van, és elsőre megtalálja álmai dokiját.
nem biztos, hogy a közelebbi kórház jobb, sztem inkább orvost válassz és ne kórházat
neveken gondolkoztatok??? ha fiam lesz Ádám lesz az tuti, lány nevet még nem találtunk megfelelőt.
18db??????? volt étvágyat a leveske után :-D
18db sushi?! Nagyon durva!
És ezek után még fogsz vacsizni?
én csütörtökön leszek 7 hetes, annyira lassan mennek a napok, alig várom a 8 hetes UH-t
ezért lenne jó egy hosszú fagy
hát ez majd akkor eldől, lehet, hogy addigra nem is lesz járvány! :)
Nagyon kedves vagy de én a MÁV kórházba szeretnék menni.Az van a legközelebb.
Mert a Tiéd nagyobb időben az enyémnél! Hiába vagyunk ma 7 hetesek, kb.fél-1 héttel kisebb, meg nálad volt szívműködés is!
amúgy megzabáltam a 18db sushimat! :D jól esett, azóta nincs hányingerem! :)
de kemény, nekem 26mm-es volt a petezsákom, hogy lehet ekkora méretkülönbség
Ez biztató.Jövőhéten vagy utána megyek uhra.
csak mire letelik a 12 hét, addigra már feleslegesen adatod be, mert 2 hét alatt hat a védőoltás, és a 12. hetednél már javában megy a járvány
Nekem 6 hetesen látszott 8mm-es petezsák és 1mm-es szikhólyag, szóval nem baj h nem látszódott. Kicsi még!
én is elrohantam dokihoz és azt mondta 2 hét múlva menjek megint, és addigra már minden ott volt, aminek ott kellett lennie.
Keress rá a neten a 11+11 tévhit a H1N1ről, hasznos!
Ezek a kismamák, akik most lélegeztetőgépen vannak valószínűleg nem lennének betegek, ha nem lennének ezek az ostoba tévhitek, és teljes nyugalommal beoltatták volna magukat.
Ez egy egyszerű influenza elleni oltás, és a H1N1 sem más, mint az éppen aktuális influenza, csak a sajtó felfújta. Ami mellékhatása lehet a védőoltásnak az a bőrpír, és karfájdalom, körülöttem nagyon sokat beoltatták magukat, és semmi bajuk nem lett tőle, férjem egyszerre adatta be a kettőt, nem halt bele. A 12.hétig nem lehet beadatni, utána lehet, Én is be fogom adatni magamnak az biztos. Az meg, hogy legyengített vírus...ez azt jelenti, hogy a vírus membránján levő pár sejtet levettek, ez az oltóanyag nagyon kis %-a. Ezt nem Én találtam ki, hanem virológus ismerősünk mondta, aki csak tud valamit.
abból elvileg 2 hete elveszel, akkor még nem is kellett látni a semmit
További ajánlott fórumok: