2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
és milyen az eredeti hajszíned? Én szerencsére most váltottam az eredeti hajszínemre, vagy legalábbis ahhoz hasonlóra, így nekem sem lesz feltűnő szerencsére.
Én sem fogom festetni.
Még jó hogy most váltottam szőkéről sötét barnára,így nem feltűnő.
Én a baba alatt nem festeném, festve van a hajam, de inkáb nézzek ki szarul a lenőtt hajammal. Max természetes anyagú hajfestést vállalnék be (henna), de az meg más színű, mint a hajam, szóval nem festem. Az ammónia belélegzése káros nagyon.
Persze hogy onnan.
Hajfestéssel hogy álltok?
szerintem azt használhatod, de ha kételkedsz, kérdezd meg a dokit, vagy keress rá neten. de a betegtájékoztatóban biztos benne van!
wasabiból? jó étvágyat, én már el is pusztítottam. :(
De a tyúkszemtapaszt azt használhatom.
Vagy nem!
Megrendeltem a sushi vacsit!!!
persze, de engem érdekel, hogy mennyiben különbözhet :-)
na lejárt a munkaidőm, elindulok haza felé, lehet este még benézek, de nem bizti, további szép napot
Ez nem az én dokim terhesgondozása, csak ez a doki is a II.számún dolgozik. Amúgy szerintem nincs különbség, max minimális.
összehasonlítom az én dokim terhesgondozásával, kíváncsi vagyok, van e különbség
nagyon káros ajándékozd el
Ajándékozd el! A szauna tilos terhesség alatt, és minden, ami meleg a testednek...termálfürdő is!
A meleg nem jó a babáknak!
Szoláriumba ti jártok?
Én nem nagyon de most nyertem egy 5 alkalmas bérletet kiwisanba.
Szerintetek mennyire káros? Itt van bioszauna is.
Dehogyis! :) Lehet h Erdélybe megyünk egyik ismerősünkhöz, de elvileg karácsonykor akartunk menni, de még lehet h változik.
mi is ismerősökhöz mentünk volna, de én megmondtam a férjemnek, hogy inkább hagyjon itthon egyedül, nem vagyok hajlandó velük találkozni.
Ne is menj, a hangzavar sem tesz jót a gyerekeknek. A túl hangos zene fejlődési rendellenességet okozhat, és sajnos példák is vannak rá. :(
szilveszterkor megyünk egy ismerős házaspárhoz, páran leszünk, sokáig nem leszek sztem fent, mert elég hamar elfáradok
Én itthon leszek egy barátnőmmel.Sütök malacsültet meg sütit és egy csomó finomságot.Apa úgy is bulizni szeretne menni.Én meg már nem mennék zajos bulizós helyre.
Légyszi küld el a nevét és a telefonszámát priviben.
Lehet hogy felkeresem.
jaja, már alig várom! :)
Tényleg, Ti szilvesztert otthon csendben töltitek?
Minket párom barátjai hívtak át, akik szintén babát várnak, de gyűlölöm őket, mert a vetélés után áthívtak, hogy bejelentsék, hogy babát várnak...és mindezt pont a 2.hófordulóján a vetélésnek, jó ezt nem tudhatták, de akkoris tapintatlanságnak, és tiszteletlenségnek tartom, hogy áthívtak.
az mindenkinél kötelező. belgyógyász, fogász, EKG, talán szemészet is...nem tudom pontosan, de lehet h ezek csak a 12 hete után kellenek, de nem hiszem.
január első hete pik-pak itt van és akkor túl leszünk a kritikus 3 hónapon
ja értem ,belgyógyászhoz miért kell menned, vagy azt mindenkinek kell?
Hát úgy lesz, hogy ha most lesz szívhang, akkor beutal vérvételre, meg belgyógyász, stb...aztán visszamegyek az eredményekért, és akkor odaadja a beutalót a 12 hetesre, de többet nem ultrahangoz meg a kettő között.
már most beutal a 12 hetesre?
További ajánlott fórumok: